Purple Mood #2

29.7.16


Anii trecuti postarile My Mood au fost mult mai dese si ma gandesc de ceva vreme sa le reiau, dar de-abia astazi m-am mobilizat cand am observat ca mana mea s-a dus usor usor spre nuante de mov. E adevarat ca gusturile se schimba pe masura ce trec anii, mov n-a fost printrele culorile mele preferate mult timp, insa in ultimii ani gasesc ceva in culoarea asta care imi place si-mi da o stare de bine.

Pentru astazi am ales parfumul Amethyst de la Lalique, de care v-am povestit mai multe la inceputul anului. Daca nu ati citit postarea respectiva si vreti sa aflati mai multe despre preferintele mele parfumate gasiti aici mai multe informatii. Amethyst este un parfum fructat, usor dulceag, usor lemnos, care mi se pare foarte interesant. Eu l-am primit cadou de la cineva care ma cunoaste foarte bine si mi-a zis ca parfumul asta ii aminteste de mine dintr-o anumite perioada si asa si e.

Carter (PixieDust) de la Zoya este printre ojele mele preferate, asa ca o port extrem de des, asa ca astazi am intins iar mana dupa ea. Ochelarii de soare cu lentile inima vi i-am aratat anul trecut cand i-am luat, nu i-am purtat foarte des, dar astazi am o stare jucausa, asa ca se potrivesc la fix, desi nu mi se pare ca sunt extrem de comozi, atunci cand vine vorba de purtat.

Machiajul este unul simplu: BB cream, rimel, blushul crema Brit Wit de la M.A.C., iar pentru buze am ales nuanta Celestial Mauve (Rouge Volupte Perle) de la Yves Saint Laurent. Cred ca v-am mai spus ca rujurile astea mi se par extrem de scumpe si ca n-as mai face greseala sa dau atatia bani pe ele - am doua nuante si le folosesc pentru ca n-au fost tocmai ieftine, dar nu sunt printre preferatele mele, iar pentru un ruj YSL rezistenta este praf.

Voi ce culoare ati ales astazi?

8 comentarii

  1. Surprinzator... azi am ales roz. Aveam nevoie de o doza de energie si am primit-o :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi place starea ta de astazi , movul este culoarea mea preferata :)
    Mi-am luat si eu ochelari ca ai tai , i-am gasit in New Yorker .
    Starea mea de azi este red , te pup .
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu nu agreez movul decat ca fard si hai ca oja daca vreau sa fiu wild. Nici macar nu ma concep cu un ruj mov. Insa as incerca sa vad cum imi sta!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pana nu incerci n-ai de unde sa stii daca ti se potriveste sau nu, sunt atatea nuante de mov incat cred ca se gaseste ceva pentru fiecare.

      Ștergere
  4. Movul a fost culoarea mea preferata inca de cand eram mica, insa in ultimii ani s-a abuzat atat de tare de ea, incat parca m-am indepartat de ea putin. Oricum, produsele alese sunt minunate toate :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vine o clipa cand ne reintoarcem la vechile iubiri, o s-o faci si tu sigur candva. :)

      Ștergere