Viata la 37

30.7.16


N-am programat postarea asta, nici nu m-am gandit la ea pana n-am inceput sa scriu, nici n-am stiut daca am sa scriu ceva legat de astazi, dar stiu ca multe dintre voi s-au regasit de multe ori in cuvintele mele (iar mesajele private pe care le primesc cand reusesc sa ajung la sufletul vostru consider ca sunt cel mai mare castig in ceea ce priveste blogul si ceea ce a adus in viata mea) si inca simt ca am multe de spus.

N-o sa va spun ce imi doresc la anii astia, sunt lucruri pe care n-am sa pot sa le descriu in cuvinte oricat as incerca si, sa fiu sincera, nici nu stiu daca vreau sa vorbesc despre asta. N-o sa va spun nici ce-mi lipseste. N-o sa va spun multe, dar o sa va spun ce cred eu ca e important in momentul asta.

Ultimii 10 au adus si au luat multe din viata mea, iar pe mine m-au schimbat radical. Sunt lucruri cu care am luptat, lucruri pe care le-am acceptat, lucruri cu care nu m-am impacat niciodata, lucruri care mi-au mangaiat sufletul si lucruri care au lasat niste cicatricii atat de adanci incat daca as putea sa-mi ating inima sunt sigura ca semnele s-ar simti. Insa toate astea n-au facut decat sa ma faca sa fiu ceea ce sunt astazi: un om care se bucura de viata, un om care plange cand il doare, un om care nu se teme sa spuna ce simte, un om care stie ca nimic nu te poate dobori daca tu nu ii dai puterea asta, un om care nu joaca teatru doar pentru un castig de moment.

Sunt multe lucruri in viata mea care nu sunt roz, dar asta nu schimba cu nimic frumusetea celorlalte lucruri din viata mea. Sunt dureri care fac parte din mine, dar asta nu ma impiedica sa ma bucur de ceea ce inca am in viata mea.  Sunt oameni care m-au dezamagit, insa asta nu m-a facut sa nu mai am incredere in oameni. Sunt lucruri care nu mi-au reusit desi am dat tot ce-am putut la momentul ala, dar asta nu ma face sa-mi fie frica sa incerc din nou. Sunt om, gresesc, incerc din nou pana-mi iese pentru ca nu stiu alta cale. 

Stiu ca sunt momente in viata cand zambetul doare, dar stiu ca suntem facuti sa putem duce toate astea si sa mergem inainte si asta fac in fiecare zi, indiferent de incercarile la care am fost supusa ... nu vreau si n-am sa devin un om blazat, nu vreau sa uit tot ce-am invatat, nu vreau sa pierd copilul din mine, nu vreau sa fiu inca una din multime. Vreau sa traiesc, sa iubesc, sa merg inainte exact asa cum imi doresc, n-am lasat si n-o sa las vreodata ca cineva/ ceva sa-mi dicteze modul de viata sau sa ma faca sa ma indoiesc de alegerile mele, bune sau rele sunt ale mele si le iau asa cum sunt.

Oamenii vin si pleaca din viata noastra, atata timp cat putem sa traim la maxim fiecare experienta si sa ne canalizam pe ce e bun/ frumos si sa nu lasam tristetea sa fie mai puternica decat bucuria o sa fie bine. Nu exista alta cale, daca crezi in tine si in ceea ce-ti doresti viata iti fa oferi sansa sa duci la capat pana si cele mai nebunesti idei. In fiecare dintre noi sta puterea sa ne fie bine si sa facem sa fie bine si pentru altii, un zambet/ o mana de ajutor sau doar cateva cuvinte spuse atunci cand trebuie pot sa faca cea mai mare diferenta din lume.

Am adunat cateva produse care mie imi plac mult si o sa le ofer uneia dintre voi. Nu este prima data cand fac asta si nici ultima ... si daca e ziua mea ce? Nu pot sa fac cadou cuiva? Exact asta fac - fac ceea ce simt, iar unul din lucrurile care pe mine ma bucura este sa ii fac pe altii fericiti. Tot ce trebuie sa faceti pentru a va inscrie este sa lasati un comentariu la aceasta postare care sa inceapa cu Astazi ... (stiu ca sunt multe persoane care vor vrea sa-mi spuna una, alta si nu vor sa se inscrie pentru premiu, asa ca doar comentariile care incep cu Astazi vor participa la concurs) si sa-mi spuneti cine sunteti voi in momentul asta. Aveti timp sa va inscrieti pana weekendul viitor si in saptamana 8-14 august o sa fac un update la postare cu numele castigatoarei.


De ziua mea va doresc sa alegeti iubirea si increderea si sa nu lasati frica si prejudecatile sa va opreasca din a face lucrurile pe care le doriti!

Later edit: castigatoarea este Oana Stanciu. Felicitari, astept mail cu datele tale pentru a-ti expedia premiul.

38 de comentarii

  1. Astazi,iti urez la multi ani!
    Astazi sunt o mama un pic suparata e bolnav baiatul meu in rest sunt fericita am in sfarsit loc de munca care l am dorit ,colegii faini părinți sănătoși.

    RăspundețiȘtergere
  2. Astazi... Sunt eu in cea mai simpla forma: la piata,la bucatarie, pe blog, cu sotul. La multi ani frumosi!

    RăspundețiȘtergere
  3. La multi ani, Camelia!! Iti doresc multe sanatate si o multime de experiente frumoase care sa te imbogateasca si sa te faca fericita! Si oameni dragi langa tine! Am invatat multe chestii de cand iti citesc blogul, unele spirituale, altele extrem de practice si de bune care imi amintesc de tine de fiecare data. E plin de bloguri pe Internet, insa faptul ca poti sa treci de o bariera si sa ajungi la cei care te citesc, fie prin postari speciale, de suflet, fie prin recomandari de produse sau giveawayuri mi se pare minunat. E ceva unic pe blogul tau tau, sunt convinsa ca simti si tu chestia asta la fel ca si noi, cititorii,
    P.S. Sper sa reusesc sa pun in practica ce-ai scris tu in randurile de mai sus inainte de 37 de ani. Nu de alta, dar mai am 9 ani pana atunci si la cum merg lucrurile sa mai stagnez ceva vreme. Si da, singura care isi pune piedici sunt eu, la fel cum tot eu sunt singura care ma pot ajuta. Singura parte buna e ca stiu ca totul se poate schimba intr-o singura zi...

    RăspundețiȘtergere
  4. Astăzi este despre tine, asa ca: La multi ani femeie frumoasa, copil frumos! Esti unul din "locurile" mele preferate, unde merg atunci cand am nevoie de inspiratie, de normal si de meditatie. Sa ai o zi minunata, Camelia! In momentul asta, eu sunt aproape omul care as vrea sa fiu, mai putin mama care as putea sa fiu. Stiu ca se va intampla si asta, atunci cand voi fi pregătită si privesc la ziua de mâine cu mult optimism. Te pup

    RăspundețiȘtergere
  5. Astăzi vreau să-ți urez "La multi ani! sa fii iubita și sa te bucuri de viata. Pupici

    RăspundețiȘtergere
  6. Astazi ma simt fericita!! Am intalnit in sfarsit barbatul vietii mele, am un copil sanatos, imi stiu parintii bine. Dupa o perioada din trecut agitata, soldata cu un divort, am invatat ca cel mai bine ma simt in pielea mea , acusi la 30 ani si ca TU esti cel care decide ce viata sa traiasca!! Una pe care o vrea societatea sau una pe care o vrei tu.

    RăspundețiȘtergere
  7. La multi ani!!!fericiti si sanatosi.Sa ai o viata plina cu bucurii.♥♥♥

    RăspundețiȘtergere
  8. La multi ani frumosi, cu sanatate si cei dragi alaturi!

    RăspundețiȘtergere
  9. La multi ani draga mea . Iti doresc tot ceea ce iti doresti si tu :)
    Distractie placuta si cat mai multi oameni frumosi in jurul tau .
    Te pup
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
  10. La multi ani, Camelia! <3 Iti urez multa fericire si bucurie in suflet!
    Aici in "casa" ta ma intorc mereu pentru ca am descoperit un suflet de om minunat. Ma emotionezi mereu, uneori plang, alteori rad :).. ai ajuns in sufletele noastre si vreau sa iti multumesc.
    Mi-ai dat un boost de incredere prin cuvintele tale tocmai acuma cand aveam nevoie. Am inceput sa fac un lucru care imi place dupa care m-au apucat indoielile si frica de nereusita, dar imi revin rapid. :)
    Te-as imbratisa daca te-as cunoaste.. ma bucur tare tare mult ca te-am descoperit.

    RăspundețiȘtergere
  11. Pai daca tragi linie, cam rezulta ca esti pe plus :)
    La multi ani, Camelia draga :)

    RăspundețiȘtergere
  12. La multi ani si multa sanatate, Camelia!

    RăspundețiȘtergere
  13. Ma bucur ca existi! Ma bucur ca ai inceput acest blog si ca ne-ai dat sansa sa te cunoastem prin intermediul lui. Asa cum a zis si cineva mai sus, ai ceva unic si asta transmiti si prin ceea ce scrii...esti speciala. :)
    Iti doresc din suflet la multi ani fericiti si plini de zambete si de oameni frumosi. Ah, si un strop de magie; cred ca fiecare dintre noi avem nevoie de un strop de magie in vietile noastre. :)
    P.S.: Postarea aceasta mi-a mers la suflet si mi-a ridicat moralul, o voi reciti de cate ori voi fi intr-o pasa proasta...de cate ori voi avea nevoie asa ca iti multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  14. Astăzi sunt fericită!
    Văd viata cu alți ochii,ma bucur mai mult de lucrurile mărunte si găsesc rezolvare mai repede la probleme.
    Astăzi sunt tot eu,cu câțiva ani si experiențe de viață in plus.
    Astăzi râd mult,iubesc intens si nu mai pun preț pe lucrurile materiale!
    Astăzi am incredere in oamemi,chiar dacă ieri unii m-au dezamagit.
    Astăzi am mai multe planuri de viitor si sunt mai increzătoare.
    Astăzi cred in mine,mā accept asa cum sunt.
    La mulți ani,Camelia!♡

    RăspundețiȘtergere
  15. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  16. La multi ani! Succes celor ce s-au inscris!

    RăspundețiȘtergere
  17. Astazi sunt o mamica si o sotie fericita, care vrea sa se bucure de lucrurile marunte cat mai mult si care vrea sa faca mult mai multa miscare. Iti urez "La multi ani fericiti si impliniti!" Viata este parca mai frumoasa cu cat inaintezi in varsta (o spun din proprie experienta), important este sa ne pastram tineretea din suflet si privire si sa nu uitam niico secunda sa zambim si sa multumim pentru ceea ce avem!

    RăspundețiȘtergere
  18. Astazi la 29 de ani ma simt mai matura decat in anii trecuti, insa ma gandesc totusi la perspectiva pragului de 30 de ani. este un prag pe care o sa il trec destul de greu deoarece ma gandeam ca pana la 30 de ani voi fi deja casatorita si cu un copil insa poate ca toate vin la timpul lor si in cativa ani, lucrurile se vor aseza usor usor! pentru ca linistea sufleteasca si sanatatea sunt cele mai importante in viata. La multi ani fericiti si impliniti Camelia!

    RăspundețiȘtergere
  19. Astazi Ii multumesc lui Dumnezeu ca m-a tinut in viata pana la 32 de ani si ma gandesc cum va fi la 37 de ani. La multi ani, Camelia, cu multe impliniri si bucurii!

    RăspundețiȘtergere
  20. Astazi cu intarziere iti urez si eu "La multi ani fericiti"

    RăspundețiȘtergere
  21. Ziua mea de duminica a început bine. Multumesc mult Camelia.😊

    RăspundețiȘtergere