Moroccanoil Dry Shampoo

18.7.16

Despre sampoanele uscate v-am mai povestit pe blog, le consider utile, dar nu pot sa zic ca nu pot sa traiesc fara ele cum aud de multe ori. Parul meu este normal, nu am avut niciodata probleme cu matreata, scalp gras/ uscat sau sensibil, rare sunt momentele cand un produs nu mi se potriveste si am mancarimi, dar intotdeauna am ales cu grija ce produse am folosit si cred ca asta se vede - parul meu este lung, creste repede si are un aspect sanatos desi n-am respectat niciodata "regula" cu tunsul varfurilor la 3 luni.

Samponul uscat Dark Tones (exista si varianta Light Tones pentru parul deschis la culoare) de la Moroccanoil nu este un produs ieftin, costa in jur de 125 lei si il gasiti la Topline, atat in magazinul fizic, cat si in cel on-line (va las aici linkul daca va intereseaza) si am fost extrem de curioasa sa vad cum e pentru ca timpul mi-a demonstrat ca pretul nu este un criteriu de a judeca un produs, asa cum nu este nici brandul.


As vrea sa va zic ca nu-mi place si ca nu merita banii ca sa nu-mi mai ziceti ca sunt pericol pentru cardurile voastre, dar nu am cum sa fac asta pentru ca e un produs chiar misto. Si exista o diferenta majora fata de sampoanele uscate pe care le-am incercat pana acum. Formula este pe baza de amidon de orez ultra fin care dupa pulverizare dispare imediat, samponul are filtru UV si acel parfum delicat specific produselor Moroccanoil care mie imi place mult.

Modul in care imi place mie sa-l folosesc si care cred ca functioneaza cel mai bine este sa-l pulverizez de la 15-20 cm pe parul uscat (eu insist la radacina, dar pulverizez putin si pe lungime), dupa care masez scalpul cu degetele pentru a activa produsul si ulterior il pieptan cu peria. Iar daca am timp (si de cele mai multe ori imi fac pentru ca pasul asta face diferenta) folosesc uscatorul de par pe radacina la o viteza mica si asta imi ofera acel volum pe care il vreau, iar parul ramane matasos, cu aspect de par proaspat spalat si cu un miros discret si placut.

Eu niciodata n-am putut sa aplic samponul uscat pe par si sa nu ma mai spal 1-2 zile (cum spun alte fete ca fac) sau sa-l aplic si a doua, a treia oara - imi simt parul aiurea si ma si mananca scalpul, senzatia in sine nu-mi place. Asa ca daca folosesc samponul uscat in maxim 24 de ore trebuie sa ma spal, nu se poate altfel. Ei bine cu samponul asta se poate - n-o fac pentru ca eu folosesc samponul uscat doar ca o masura de urgenta, dar se poate si asta spune multe despre calitatea lui.

L-ati incercat? Cum vi se pare? Ati da atatia bani pe un sampon uscat?

12 comentarii

  1. Buna Camelia! Ai incercat cumva si samponul sau balsamul tot de la Morrocanoil?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am incercat niste mostre, sunt bune, dar mi se par mult prea scumpe, mai ales daca parul este unul normal, fara mari probleme.

      Ștergere
  2. Si mie imi creste foarte repede , dar la 3-4 luni imi tai varfurile . Chiar sunt curioasa de acest produs , eu sunt mereu in cautarea volumului pentru ca am firul de par foarte subtire .
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Produsul ala pentru volum de la Matrix care a fost intr-un kit Marie Claire l-ai incercat? Mi se pare bun.

      Ștergere
  3. N-as da mici daca as avea!! Never ever!! Poate as da pe un sampon normal, ceva tratament, dar la asta as zice pas! :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Logica ta nu e buna :), aia cu samponul normal zic - de ce sa dai mult pe un produs pe care il clatesti oricum? Mai curand dai bani pe ceva ce ramane pe scalp/ par (si nu ma refer la produsul asta, ci in general). :)

      Ștergere
  4. Am si eu varianta pentru par blond si imi place. Am incercat si Batiste si alte branduri, ca si tine, le folosesc la urgenta si cu spalare dupa. Moroccanoil mi se pare cel mai placut dintre toate.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu cred ca as putea folosi zilnic un sampon uscat sau de cateva ori pe saptamana, nici n-am parul gras, dar nu l-as tolera. Din ce-am incercat pana acum, desi e scump, cred ca asta e cel care chiar merita.

      Ștergere
  5. Hmm, m-ai băgat în dilemă. :)) Aș da și n-aș da, mi se pare mare prețul raportat la cât de repede consum eu șampoanele uscate. Poate scot cândva și o variantă travel size la un preț mai rezonabil, sunt totuși curioasă. :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pentru cineva care foloseste cu rapiditate chiar nu este o varianta de luat in seama, la mine trec si saptamani fara sa ma ating de samponul uscat. :)

      Ștergere
  6. Cam scump pentru bugetul meu, in conditiile in care pot cumpara 6 Batiste sau 12 Kallos cu aceeasi suma. In plus, iti dau perfecta dreptate - si eu fac parte din categoria persoanelor care pot trai fara acest produs, in conditiile in care eu am parul cu tendinte de ingrasare.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu stiu cum sunt sampoanele Kallos, Batiste le stiu si sunt ok, dar nu exista termen de comparatie intre ele. E bine pana la urma ca exista variante pentru orice buget si gusturi.

      Ștergere