Un duo de nota 10

28.7.16

M-am tot gandit daca sa incep postarea asta cu primele ganduri care mi-au venit in minte sau sa o fac elegant. Dupa cum vedeti n-am putut sa ma decid asa ca o sa va spun doar ca am tot citit pareri extrem de bune despre gelul de spalare Ivahidra+ de la Ivatherm de-a lungul timpul si m-am gandit ca-s exagerari si m-am incapatanat (aiurea, pot sa zic acum) sa nu-l incerc, desi in trecut mi-a placut mult un alt gel de curatare - Ivapur - de la ei. Dar mai bine mai tarziu decat niciodata, nu?

Am facut o pauza lunga de la produsele Ivatherm, insa recent am inceput sa ma imprietenesc din nou cu brandul asta si sunt cateva produse care chiar imi plac. De Cicaderm v-am povestit deja, iar astazi este randul lui Ivahidra+. Il puteti gasi fie in farmacii, fie in magazinul on-line al celor de la Ivatherm, atat la 250 ml aici, cat si la 500 ml aici si daca aveti piele atopica, sensibila sau foarte uscata cred ca o sa va placa mult.

Se poate folosi si pe corp, insa eu il folosesc doar pe ten, iar combinatia mea preferata este cu dispozitivul de curatare Luna de la Foreo - despre Luna v-am povestit mai multe aici, profit de ocazia asta sa va spun ca-mi place din ce in ce mai mult si consider ca merita un efort pentru a fi cumparat. Eu folosesc de cateva ori pe saptamana atat partea de curatare, cat si cea de masaj, si dupa doua luni de folosire pot sa va spun ca, desi am transpirat excesiv cu caldurile astea, tenul meu are un aspect uniform si luminos, produsele se aseaza mult mai bine pe ten, dar si mai important ridurile de sub ochi (singurele pe care le am de fapt) nu mai sunt atat de evidente. Nu ma asteptam la asta, insa am observat ca liniile au devenit mai fine si nu mai sunt atat de adanci si n-am observat numai eu, ceea ce spune multe.


Dar sa revin la gelul Ivahidra+ care are o formula fara detergent, imbogatita cu activi hidratanti si fara parabeni. Apa termala Herculane are proprietati calmante si antiiritante, Aquaxil este hidratant si restructurant, iar Calmiskin, fiind bogat in flavonoide, reduce inflamatia si da o stare de confort. Formula este foarte curata cu exceptia ultimui ingredient de pe lista (extract de menta), insa fiind ultimul este intr-o cantitate infima si nu sunt sanse sa irite - eu am folosit gelul si pe gat in perioada cand eram iritata si nu am simtit nici un disconfort si nici nu a cauzat vreun fel de probleme. Contine si acid lactic, un exfoliant chimic care ajuta la imbunatatirea barierei lipidice a pielii si la hidratare.

Consistenta este mai degraba a unei lotiuni decat a unui gel, ceea ce face produsul extrem de spornic, asa ca pretul care s-ar putea sa vi se para mare la inceput chiar e unul ok. Curata tenul eficient, l-am folosit atat singur, cat si cu un burete konjac, dar cel mai des cu Luna de la Foreo si-mi place mult, nu face spuma si nu usuca deloc tenul. Dupa ce il folosesc tenul meu ramane curat, hidratat si cu o senzatia de prospetime care imi place mult.

L-ati incercat? Cum vi se pare?

Am si o surpriza pentru voi: impreuna cu cei de la Ivatherm pun la bataie 2 premii, fiecare constand intr-un gel de curatare Ivahidra+, varianta de 500 ml. Tot ce aveti de facut pentru a va inscrie este sa lasati un comentariu la aceasta postare si sa ne spuneti unde ati auzit prima data de produsele Ivatherm. Aveti timp pana pe 7 august, iar in saptamana 8-14 august aflam cele doua castigatoare printr-un update la aceasta postare. Bafta!

Later edit: Din pacate cele 2 castigatoare anuntate saptamana trecuta nu m-au contactat, asa ca alte 2 fete au sansa sa incerce gelul de curatare Ivahidra+ : Alexandra Ioana si Cristina Nicolae. Felicitari! Astept mail cu datele voastre pana duminica 21.08.

34 de comentarii

  1. Prima data auzit de produsele Ivatherm pe blogul tau!

    RăspundețiȘtergere
  2. prima data am aflat de produsele Ivatherm de la o colega care avea ceva probleme cu tenul si care m-a convins ca trebuie sa le incerc neaparat si pe buna dreptate!

    RăspundețiȘtergere
  3. Prima data cand am auzit de Ivatherm a fost atunci cand medicul dermatolog mi-a prescris produse dermatocosmetice de la ei.

    RăspundețiȘtergere
  4. Produsele Ivatherm mi-au devenit cunoscute acum 2 ani când tenul meu s-a confruntat cu mari probleme. Mi-au fost recomandate de medicul dermatolog, ca fiind cele mai bune și eficiente produse si într-adevăr,asa a si fost, și-au dovedit eficienta și mi-au redat încrederea în mine. Le folosesc de atunci în fiecare zi,le iau cu mine peste tot, pur și simplu nu ma pot dezlipi de ele.
    Ps: Mai nou,folosește și mama mea produsele lor, în special apa termala.

    RăspundețiȘtergere
  5. Facebook-ul si blogurile au fost cele care mi-au adus in atentie produsele Ivatherm. Apoi le-am zarit si in farmacii si am inceput sa devin curioasa.

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu mai tin minte exact unde am auzit de aceste produse: ori pe blogurile pe care le citesc, ori din reviste. Am incercat mai multe produse de la ei si nu m-a dezamagit nici unul. Apa termala o folosesc chiar si pentru fetita mea.

    RăspundețiȘtergere
  7. Aici:)si ma bucur nespus, avand in vedere tenul meu.multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  8. Le-am văzut la farmacie și mai multe informații am citit pe bloguri. Trebuie sa încerc și eu Cicaderm

    RăspundețiȘtergere
  9. Cred ca eram in anul 2 de facultate si o colega folosea Cicaderm-ul de la Ivatherm.

    RăspundețiȘtergere
  10. la tine am auzit prima oara de ele,le.ai tot laudat pana mi.a lasat gura apa :)) mi.as dori foarte mult sa le castig ,cu atat mai mult cu cat pe 8 august e si ziua mea,ar fi cadoul perfect !!

    RăspundețiȘtergere
  11. Cred ca in farmacie. Apoi pe bloguri si reviste.

    RăspundețiȘtergere
  12. Buna, prima data am auzit despre produsele de la Ivatherm in cadrul unui video pe blogul BeautyBarometer si am decis sa le incerc, iar acum ma declar multumita de alegerea facuta. Sper sa castig gelul de curatare!

    RăspundețiȘtergere
  13. Pe internet am auzit prima oara de produsele Ivathem acum cativa ani buni, dupa care le-am vazut in farmacie si primul produs incercat a fost fondul de ten Joviale.(pe care inca il mai iubesc) Multumesc :) Super! :)

    RăspundețiȘtergere
  14. Cristina Dumitrache28 iulie 2016 la 12:44

    Am aflat de produsele Ivatherm făcând o vizita dermatologului, care în cele din urma mi-a și recomandat aceste produse.
    "Problema "mea cu tenul nu este una mare, doar ca sunt obsedată de îngrijirea tenului și orice punctuleț odata vazut de mine,intr-o secunda dispare...sau cel puțin ar trebui sa dispară.
    Sunt curioasa de acest nou produs (sa spun drept n-am auzit de acesta) îmi doresc sa-l încerc , deci chiar m-ai făcut curioasa!

    RăspundețiȘtergere
  15. Prima data am auzit de dermatocoameticele Ivatherm de la o buna prietena make-up artist.

    RăspundețiȘtergere
  16. De produsele Ivatherm am auzit prima data pe net, apoi mi-a spus o prietena despre ele. n-am incercat nimic de la ei, nu neaparat din reticenta, dar aveam raftul plin la baie...

    RăspundețiȘtergere
  17. Prima data le,am văzut în farmacie,acum mulți ani atunci doar mă uitam la ele ca nu_mi permiteam financiar...între timp am ajuns salariata..si nu_mi lipsește din baie apa termala..care face minuni parcă...ce e bun,e bun domnule.... Sunt trntata și de alte produse de la ei...(bordeanu_irina@yahoo.com)

    RăspundețiȘtergere
  18. Acum multi ani, cand am zarit in trusa de cosmetice a surorii mele, un produs al acestei Marci. Ivatherm imi suna a brand scump si in niciun caz De la noi. De ceva timp, aud tot mai des vorbindu-se despre acest brand si curiozitatea creste...:)

    RăspundețiȘtergere
  19. Am vazut si produsele Ivatherm prima oara in farmacii. Acum am apa termala care sta in frigider si care e un prieten de nadejde pe temperaturile astea.
    Multumesc :) keep up the good work

    RăspundețiȘtergere
  20. Acum 5 ani am auzit de Ivatherm, cand am ajuns la dermatolog cu copilul(dermatita atopica). Atunci mi-au fost recomandate calduros, ptr ca au in compozitie apa termala de Herculane.

    RăspundețiȘtergere
  21. Prima data am auzit de produsele Ivatherm in farmacii.
    User Facebok - Ioana S. Pavel

    RăspundețiȘtergere
  22. De pe net. Nu mai stiu daca era un blog sau pe FB :)

    RăspundețiȘtergere
  23. Buna! Despre Ivatherm am aflat in urma cu multi ani, cu ocazia primei vizite la dermatolog. Medicul mi a recomandat produse Ivatherm.

    RăspundețiȘtergere
  24. Am aflat de produsele Ivatherm prima oara acum cativa ani cand am cumparat o revista cu o lotiune micelara Ivatherm.

    RăspundețiȘtergere
  25. Acum cativa ani am citit intr-o revista despre apa micelara si bineinteles ca am si incercat-o.

    RăspundețiȘtergere
  26. Am aflat despre Ivatherm acum multi ani, de pe un blog, insa nu am incercat niciun produs de-al lor pana acum. Multumesc ca ne dai ocazia sa le testam :-)

    RăspundețiȘtergere
  27. Am aflat despre Ivatherm de pe bloguri, in prezent folosesc gelul de curatare Ivahidra+, sunt foarte multumita de el.

    RăspundețiȘtergere
  28. Prima dată am citit într-o revista acum mulți ani despre ivatherm si produsele lor apoi am tot citit multe articole pe bloguri si sunt chiar curioasa de eficienta lor :)

    RăspundețiȘtergere
  29. Prima data cand sa fie asta? Sincer nu mai stiu dar tind sa cred ca de la o farmacista cand eram in cautarea unor produse bune care sa=mi rezolve problemele tenului. De cand le-am cumparat prima data am urmarit sa-mi cumpar noutatile care apareau, bineinteles ca nu le-am cumparat pe toate ramand fidela acestui brand.

    RăspundețiȘtergere
  30. In mai am facut o urata dermatita.am mers la doctor dermato, si mia recomandat crema hidratanta ivatherm..auzisem de ea pe la prietene dar nu o folosisem pana acum.este foarte buna si numi va lispi niciodata..

    RăspundețiȘtergere
  31. Prima data am auzit de produsele Ivatherm de la o prietena care i le cumparase mamei soacre si mi spunea ca sunt f bune

    RăspundețiȘtergere
  32. Sincer habar n-am cand am auzit prima data de Ivatherm, dar a fost destul de recent 2-3 ani si am citit despre ei pe un blog.

    RăspundețiȘtergere
  33. Prima data am auzit de Ivatherm acum 3 ani ,o revista avea cadou o crema de la ei pt.pielea sensibila.

    RăspundețiȘtergere
  34. Și eu folosesc combinația asta și îmi place tare mult!

    RăspundețiȘtergere