Preferatele momentului

3.6.16


Astazi vreau sa va povestesc pe scurt despre cateva produse pe care le-am tot folosit in ultima perioada si care imi plac la nebunie si care cred ca merita incercate. Unele mi-au placut de la prima folosire, altele au devenit preferatele mele pe masura ce le-am folosit si mi-am dat seama ca sunt bune sau imi sunt de mare ajutor. "Vinovatele" de astazi sunt:

- gelul de dus Peppermint Ice Cream de la Possibility - e o minune de gel de dus, daca va place menta si cautati un gel de dus cremos care sa va trezeasca toate simturile o sa va placa gelul asta de dus. Eu l-am luat de la Hello Free Z One Discount cu 8-9 lei (500 ml) si cand mai ajung in magazin mai iau cateva arome (au o gramada de variante si toate au arome delicioase).

- Style Link Volume Booster de la Matrix - probabil va amintiti ca a fost in beauty kitul de la Marie Claire in varianta full size (30 ml). Este un booster pentru volum, se aplica 1-2 picaturi la radacina inainte de uscarea parului si chiar da volum parului fara sa-l incarce. Eu l-am folosit atat singur (si la radacina, dar si pe lungimea parului), cat si combinat cu alte produse de styling si chiar imi place. Cel mai bun pret pentru el l-am gasit aici si daca sunteti in cautare de un astfel de produs dati-i o sansa, mie imi place mult.

- sprayul pentru fixarea machiajului de la Melkior - a ajuns un fel de piesa de baza in rutina mea de machiaj, v-am povestit mai multe aici despre el, n-o sa ma mai repet.

- apa de toaleta Taj Sunset de la Escada - a fost o editie limitata a celor de la Escada, eu am primit-o in iarna si de-abia am asteptat vremea calda sa pot s-o port; nu este ceva ce as fi ales eu pentru mine, insa imi place la nebunie si mi se pare aroma perfecta pentru vara - o combinatie perfecta de arome tropicale si note dulci, fructate combinate cu o baza de cocos, lemn de santal si mosc. Vara intr-o sticla - asa as defini parfumul asta!

- Vitamin E Aqua Boost Essence Lotion de la The Body Shop - lotiunea-esenta care a completat recent gama cu vitamina E de la TBS imi place in continuare la fel de mult (v-am povestit aici mai multe despre ea) si o folosesc atat dimineata, cat si seara, iar in perioada asta cand ma lupt cu raceala am aplicat-o de mai multe ori pe zi in jurul nasului inainte de crema si pielea mea arata mult mai bine decat dupa alte raceli, nu s-a inrosit, nu s-a cojit, desi simt zona putin uscata

- ojele Pixie Dust de la Zoya - dupa o pauza de cateva luni in care le-am neglijat m-am intors la ele si m-am reindragostit, nu se compara cu nimic din ce-am incercat pana acum. Eu am patru nuante (Vega, Chyna, Stevie si Carter), insa mai am cateva dorinte pe care am de gand sa le transform in cumparaturi cat de curand

- One Minute Nail Dryer de la Marionnaud - s-a dovedit extrem de util in combinatie cu ojele de care am pomenit mai sus; v-am povestit mai multe despre el aici, acum am ajuns sa apreciez si mai mult picaturile astea pentru uscarea rapida a unghiilor

- Foreo Luna Play - jucaria asta mica m-a cucerit si o sa va povestesc mai multe separat intr-o postare, chiar nu ma asteptam sa-mi placa atat de mult

- spray protectie solara SPF50+ de la Academie - a intrat in viata mea in momentul potrivit; m-am tot uitat dupa un spray invizibil cu factor mare de protectie pentru a-l folosi exclusiv in zona tatuajului de pe mana (nu cred ca e nevoie sa mai spun ca atunci cand ai un tatuaj protectia solara e cheia pentru a nu se estompa culoarea) si asta e exact ce aveam nevoie (dupa cateva experiente nereusite cu creme care imi faceau tatuajul albastru): textura invizibila, protectie mare, nu lasa pelicula grasa, singurul care nu-mi place este pretul.

Voi ce produse preferate aveti in perioada asta?

14 comentarii

  1. Tentant!

    http://strumfette.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt atat de nulte produse interesante, bani si timp sa avem. L(

      Ștergere
  2. Spray-ul pentru fixarea machiajului de la Melkior e și printre favoritele mele din prezent, a intrat rapid și-n rutina mea zilnică de machiaj.
    Parfumul sună a ceva ce mi-ar plăcea și mie mult, trebuie să-l miros, iar de oje nu mai zic nimic...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poate sa-l mirosi la mine, nu cred ca se mai gasesti pe undeva.

      Ștergere
  3. Vroiam si eu sprayul de la Melkior, dar cand am citit review-ul tau m-am sucit...acum vad ca e in preferate :) Ai spus ceva de mirosul ciudat si asta m-a facut sa nu-l mai cumpar.
    Sunt foarte curioasa de Foreo Luna Play.
    Preferatele mele sunt urmatoarele : Blushul crema de la Elizabeth Arden , Nyx cream butter in nuanta peaches and cream (nuanta arata mai aprinsa in tub dar pe buze e wow ) , fondul de ten de la Loreal accord parfait , este pur si simplu divin desi la inceput nu m-a cucerit dar i-am mai dat o sansa si acum ne intelegem de minune :)
    Ultimul dar nu cel din urma este corectorul Naked Skin de la Urban Decay .Dupa cum vezi am fost strict axata pe partea de machiaj, altfel m-as fi intins cam mult :)
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca sticla din plastic are un miros, acum nu-l mai simt cand il aplic (poate m-am obisnuit eu cu el), doar daca desfac sticla (si n-am mai desfacut-o). Eu zic sa-l iei, isi face treaba bine. :)

      Ce nuanta ai la blushul de la EA? Eu am pus ochii pe doua nuante de vreo 2-3 luni, dar am tot rezistat, insa textura mi s-a parut de vis.

      Ștergere
    2. Eu am nuanta Pink,dar sa stii ca e un roz foarte placut...nu unul aprins gen piti style :))
      Tie iti plac blushurile crema??Din ce-mi amintesc nu am vazut produse de acest gen la tine.
      M-a dezamagit cel de la NARS ,este foarte prafos.
      ( Anamaria )

      Ștergere
    3. Am, le-ai ratat ... cred - NYX, MAC, Stila, cred ca astea sunt cele care mi-au placut dintre cele pe care le-am incercat.

      Ștergere
  4. Pia, si cum e minunea de spray ca tot aud de el dar nu l-am incercat... Gelul de dus l-as incerca. Sunt inebunita dupa senzatii extreme. Am mai avut unul de menta la care inebuneai daca aveai geamul deschis la baie. Te lua cu frig!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vezi reviewul pentru spray, am povestit acolo mai multe. Gelul de dus e doar cu senzatia de racoare, fara frig. :)

      Ștergere
  5. Buna Camelia, te rog sa imi recomanzi si mie un spray bun pentru protectie termica a parului. Multumesc frumos
    Sunt Mada!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, eu folosesc TRESemme si Elnett, insa am citit niste studii si mare lucru nu fac.

      Ștergere
  6. N-am incercat nimic pana acum din lsta ta, dar parca vazusem candva produse Posibility prin Auchan sau Carrefour, daca nu ma insel.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca Auchan, acum 2-3 ani (poate si mai mult), asta mi-am amintit si eu cand le-am vazut. Eu n-am mai ajuns de mult in Auchan, deci nu stiu daca se mai gasesc (oricum din cate imi amintesc eu pretul era mai mult decat dublu decat cel de la Hello).

      Ștergere