Melkior Make-Up Setting Mist

11.5.16


La inceputul lunii trecute am profitat de o oferta buna la Melkior si mi-am luat printre altele si sprayul fixator pentru machiaj, eram extrem de curioasa cum e si cand am vazut pretul redus m-am gandit ca e ocazia perfecta sa-l incerc, mai ales ca nu am profitat de oferta 1+1 pe care au avut anterior pentru acest produs, oferta destul de tentanta de altfel, insa nu citisem pareri despre produs si am preferat sa astept.

Produsul il gasiti aici, iar daca vreti sa-l comandati folositi codul melkior10coltul pentru o reducere suplimentara de 10% (puteti folosi la orice comanda de pe site, e valabil pentru produsele care nu fac parte din vreo promotie, insa la anumite oferte merge, asa ca nu strica sa incercati) si transport gratuit (acum este transport gratuit la orice comanda de pe site, dar pe viitor nu se stie, asa ca e bine de retinut).

Dar sa revin la spray ... formula este extrem de curata si asta a fost primul lucru care m-a tentat dupa ce-am aflat mai multe detalii despre el. Are 100 ml, vine intr-un recipient transparent cu pompita (pompita care nu pot sa zic ca ma incanta, la inceput chiar nu mi-a placut pentru ca mi se parea ca pulverizeaza neuniform, insa dupa cateva utilizari ne-am imprietenit si acum e ok) si face o treaba extrem de buna.

Mirosul in sticla nu mi-a placut (nu stiu daca mi se pare mie, dar pare usor medicamentos - daca il aveti chiar vreau sa citesc si parerea voastra - insa eu oricum sunt reticenta la multe mirosuri din cauza ficatului, asa ca s-ar putea sa fiu singura care a desfacut recipientul sa miroasa produsul), dar in momentul in care il aplic nu se simte, ceea ce e foarte bine. Se agita inainte de folosire si se pulverizeaza de la o distanta de 30 cm, eu o fac intr-un sens circular si am nevoie de 3-4 pufuri pentru o utilizare.

Pe fata se simte un efect racoritor (probabil datorita aloei vera din compozitie), la prima aplicare mi s-a parut ca am fata prea umeda si mi-a fost teama ca o sa-mi curga machiajul, dar nu. Sprayul chiar fixeaza bine machiajul, se usuca repede si produsele rezista pe ten toata ziua (cel putin in cazul meu, insa trebuie sa precizez ca am un ten normal si ca nu prea am probleme cu machiajul care sa-mi dispara de pe ten). In plus ca orice spray de acest gen elimina aspectul prafos al machiajului daca ati exagerat cu aplicarea pudrei sau altor produse.

Un alt mod in care imi place sa folosesc acest spray este cu o pensula pentru rimel pentru a-mi domoli sprancenele. Nu folosesc produse pentru sprancene pentru ca le am dese si negre (probabil ca as putea sa adaug cateva fire in coltul exterior, dar chiar nu am timp si nici chef sa fac asta zilnic, sunt extrem de multumita de sprancenele cu care m-a inzestrat natura), insa sunt destul de rebele si in ultima vreme am observat ca gelul transparent de fixare le cam usuca si nu-mi place cum le simt. Sprayul asta e perfect, aplic 2 pufuri pe perie si o trec peste sprancene si gata.

Nu consider sprayul de fixare un produs absolut necesar pentru cineva cu un ten relativ normal si care nu are probleme gen pori dilatati/ zona T mai grasa si altele de gen, insa mie imi place sa am un astfel de produs la indemana si sa termin cu el aplicarea produselor de machiaj. Daca sunteti in cautarea unui astfel de produs si prindeti o oferta buna la cel de la Melkior eu zic ca merita incercat, mai ales ca nu e genul de produs care sa se termine repede.

L-ati incercat? Cum vi se pare? Va tenteaza sa-l incercati?

8 comentarii

  1. Da, mirosul nu este tocmai unul placut.

    RăspundețiȘtergere
  2. Mirosul e putin ciudat, nu pot sa zic ca miroase exagerat de urat, doar ca e putin uncomfortable. Bine ca prin pulverizare nu se simte asa... La rezistenta mi s-a parut ok, nu am vazut cine stie ce diferenta...

    RăspundețiȘtergere
  3. Răspunsuri
    1. Nu, d-asta am si mentionat ca formula e extrem de curata.

      Ștergere
  4. Eu imi fixez machiajul cu apa termala si mi se pare ca se usuca repede si si ajuta machiajul sa reziste mai mult. Banuiesc ca ai incercat si varianta asta. Cum ti se pare in comparatie?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, am incercat, mie nu-mi place apa termala pentru fata decat in cazuri extreme, prefer sprayurile florale cum e cel de la Mario Badescu daca nu am ceva de fixare. Sprayul de fixare lungeste viata machiajului, apa termala mi se pare ca doar te scapa de efectul pudrat si cam atat.

      Ștergere