7 intr-o saptamana #66

8.5.16


N-o sa incerc sa descriu saptamana asta in cuvinte pentru ca n-a fost una usoara, luni Ricky ar fi implinit o anumita varsta daca ar mai fi fost inca cu noi, vineri s-au facut niste ani de cand tata a plecat, asa ca eu am privit cerul de multe ori zilele astea si am suspinat. Incerc sa nu las dorul si tristetea sa ma copleseasca si sa ma bucur de ceea ce am, dar sunt momente cand golul e atat de adanc si durerea la fel de puternica ca la inceput. Dar viata ne da putere sa ne ridicam si sa zambim iar ... si asta fac si eu.

Am primit kitul de la Marie Claire joi dimineata, am fost extrem de surprinsa de cat de repede s-au miscat, mi se pare ca fac o treaba extrem de buna cu cutia asta, chiar daca sunt si probleme logistice, dar cred ca e normal cand un proiect de genul asta e la inceput. Am vazut ca s-au iscat diverse discutii si asta e partea care nu mi-a placut, chiar daca pot intelege dezamagirea celor care nu au apucat sa comande.

Tot joi am fost la lansarea colectiei Plaisirs Nature de la Yves Rocher, de care v-am povestit deja pe blog, si am descoperit sucurile de la coldpressjuicery, aici puteti sa vedeti ce variante au. Nu stiu unde sa gasesc pentru ca nu le-am vazut pe nicaieri, nici nu stiam de ei pana nu le-am gustat, dar daca le vad pe undeva sigur o sa iau pentru ca mi-au placut si eu nu sunt amatoare de sucuri (prefer oricand un pahar de apa in locul unuia cu suc, orice fel de suc ar fi). Am vazut ca au si programe de cleanse, insa alea chiar nu ma intereseaza, dar daca sunteti amatoate de sucuri proaspete fara prostii in ele chiar merita sa le incercati. 

Dupa eveniment am ramas cu Ella la o discutie, discutie care s-a intins niste ore bune (nici macar ploaia n-a putut sa ne stea in cale) si m-a corupt sa beau pentru prima data ceva de la Starbucks. Acum nu va ganditi la cine stie ce frappeuri pentru ca eu nu tolerez cafeaua de nici un fel, am baut o ciocolata calda alba si am stat de vorba. S-a gandit ea ca ar fi bine sa incerc eu fondul de ten Universal Fit de la Kiko si sa pun la treaba Shade Adjusting Drops - Lightening de la The Body Shop si m-a surprins cu crema de maini Treasures of The Desert de la Avon pe care am incercat-o tot la ea - intr-o seara cand am iesit impreuna - si mi-a placut. 

N-am reusit sa ajung la lansarea cartii Gateste cu mine a lui Chef Florin Dumitrescu, dar a venit cartea la mine cu tot cu autograf si cateva bunatati de la Lidl si Sanpellegrino. Mi s-a parut un gest foarte frumos si mi-a adus un zambet mare pe chip, chiar am de gand sa incerc cateva retete din carte si sa ma inspir din cele care nu ma tenteaza asa mult.

Am vrut sa tin poza asta cu Alma doar pentru mine, dar n-am putut. Catelul asta ma invata in fiecare zi ceva nou si n-am crezut ca mai este posibil dupa ce am avut o minune ca Bella in viata mea. De fiecare data ma minunez cata iubire si incredere poate sa aiba, desi este un catel cules de pe strada si cine stie ce poveste are in spate. Pregateam un cadou si se tot lipea de mine sa o bag in seama si i-am pus o funda in cap si desi nu suporta a stat sa ii fac poza, stia ca ma face sa rad. N-o strig eu degeaba catelul Bucuria.

Am ajuns intr-o mare viteza in Mega Mall si n-am apucat sa intru la Pupa sa vad produsele noi de care v-am zis pe Facebook, dar am intrat la Naturescu si am luat doua pungi cu crackers de la Ambrozia (de ceva vreme tot vreau sa ii incerc) si un baton Raw Bite, iar din DM am luat un baton de la Canah cu seminte de canepa si smochine si o spuma de dus Balea de care mi-ati spun voi ca eu nu stiam ca exista.

Saptamana voastra cum a fost?

14 comentarii

  1. O săptămâna frumoasa ai avut

    RăspundețiȘtergere
  2. Important e sa gasim mereu puterea sa zambim si sa trecem cu bine peste toate.
    Saptamana mea a fost lejera, ieri m-am delectat cu show-ul Chanel a la Cuba, colectia de vara, offf..mi-au placut totul! :)
    Oh Alma! O raza de soare. Duminica frumoasa sa aveti. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. N-aveam alta varianta ... mergem inainte, orice ar fi. Sa ai o saptamana minunata! :)

      Ștergere
  3. Cât de scumpă e Alma în poza asta! Am impresia că am văzut-o chiar când eram la YR dar n-am apucat să mai zic nimic. M-a făcut oricum să zâmbesc instant, inclusiv acum că o revăd.
    Dacă tot sunt pusă pe „bifat” eu experiențe noi, uite că fără să vreau te corup și pe tine la ceva nou... și foarte sănătos. :))) Sunt curioasă cum o să ți se pară fondul de ten, eu n-am putut să-mi formez nicio impresie din cauza nuanței.
    Acum mă ofitc că nu ți-am zis ție să-mi iei și mie beauty kit-ul, dar chiar nu mă gândeam că o să se epuizeze până apuc eu să intru.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Alma e un deliciu de catel, langa ea n-ai cum sa nu zambesti, sper sa reusesc candva sa prind in poza mutra ei de catel vinovat, e adorabila. :)

      Ștergere
  4. Stii, pe cer parca descifrez niste sageti care indica spre dreapta, cine stie, poate e un semn sau asa ceva si pentru mine ca cititoare a ta.

    Iti doresc tarie sa treci peste toate greutatile pe care le intampini, si iti mai doresc sa te bucuri de Alma si produsele prezentate.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am vazut atat de multe forme in ultimele zile pe cer ... depinde cum privesti cerul, eu obisnuiesc s-o fac si cu inima. Multumesc pentru gandurile frumoase. Sa ai o saptamana frumoasa!

      Ștergere
  5. O saptamana plina mi se pare mie! Iti doresc ca urmatoarea sa fie si mai buna!

    RăspundețiȘtergere
  6. Vai cat de scumpa e Alma!
    Eu nu am mai prins kitul desi era prima data cand vroiam sa -l iau.
    Saptamana mea a fost foarte urata, bine ca a trecut.
    Te pup, sper sa avem o saptamana mai buna.
    ( Anamaria )

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tu in ultima vreme ai avut mai multe saptamani nu prea reusite, sper sa se schimbe situatia in curand.

      Ștergere
  7. Nu atat de plina ca a ta, dar totusi suficient de incarcata. Am fost si eu in Mega Mall si am facut o criza de nervi cand m-a lasat ala cu taxiul in fata si a trebui sa sar un gard pentru a intra in Mall. Se pare ca astia la Mega Mall nu au amenajat statie de taxiuri si risti sa te calce masinile pe strada.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca te-a lasat soferul prost, in spatele statiei de autobuze e spatiu de oprit si acolo nu sunt garduri, chiar daca nu e ceva amenajat (banuiesc ca e vorba de intrarea de pe Pantelimon).

      Ștergere