7 intr-o saptamana #67

15.5.16


Saptamana asta a fost una care a alternat intre momente de "n-am timp de nimic" si momente "cat de bine e sa iau o pauza si sa-mi intind oasele", timp de poze nu prea am avut (si nici nu mi-a stat capul la asa ceva), machiajul meu a fost unul rapid si sigur, iar eu de abia am asteptat weekendul sa pot sa lenevesc si sa ies la plimbare linistita, fara sa ma tot uit la ceas.

Pentru ca stiam ca vor zile pline la inceputul saptamanii am pregatit ceva care sa fie in frigider pentru momentele cand te loveste foamea, am facut si cateva chestii noi, iar chiftelutele din poza (facute la cuptor, reteta vegana - am folosit pentru prima data "ou de chia", sa-mi spuneti daca vreti sa va povestesc intr-o alta postare cum le-am facut) au fost delicioase cu un sos rece - le-am facut din broccoli si nu s-a simtit deloc gustul de broccoli (v-am mai spus ca nu-s mare fana, dar incerc sa am si broccoli in alimentatie), deja am cumparat alt broccoli sa le fac din nou. Salatele sunt si ele de baza in perioada asta si cred ca vor fi mult timp de acum incolo.

Am avut o experienta neplacuta cu H&M si v-am spus ceva pe Facebook despre asta. Am dat o comanda si exact cand ma pregateam sa mai dau una am primit un mail ca mi s-a anulat comanda pentru ca nu pot livra produsul, produs care este pe site si in ziua de astazi in culoarea si marimea de care aveam eu nevoie. A urmat o discutie la ora destul de tarzie (lipsa totala de respect dupa parerea mea) de domeniul fantasticului cu un reprezentant de la Serviciul Clientii, care se uita la comanda anulata si-mi spunea ca nu se poate sa fie anulata ca nu se pot anula comenzi si care doar ca nu mi-a spus ca el e medium si stie exact ce vor oamenii. N-o sa intru in mai multe detalii, pentru ca pe mine m-a lasat discutia fara cuvinte si n-am inteles de ce am fost sunata in loc sa verifice problema din sistem (eu le-am trimis un mesaj in care le-am spus ca mi s-a anulat comanda, dar produsul e inca pe site, sa faca o verificare), dar clar n-o sa mai comand de la H&M on-line si cred ca au o problema grava cu oamenii pe care ii angajeaza la call center. Noroc ca nu prea am intalnit situatii d-astea pana acum, desi sunt convinsa ca peste tot sunt oamenii care habar n-au de capul lor. Drept urmare am dat comenzi pe alte siteuri ...

Am ajuns dupa nu stiu cate luni la magazinul din Pantelimon al celor de la Hello Free Z One Discount, eram extrem de curioasa in privinta produselor Possibility (daca ajungeti intr-unul din magazine sa va uitati la ele, eu am mirosit cateva care mi-au placut mult si mi s-au parut extrem de asemanatoare cu cele de la I love ...), am facut si cateva cumparaturi, o sa va povestesc mai multe zilele urmatoare.

Dupa niste peripetii am ajuns la o aniversare si am pregatit un cadou frumos pentru o fetita, n-am avut timp sa va arat si continutul, dar poate o sa reiau ideea pe viitor si o sa va povestesc cum se pot face cadouri frumoase si de efect cu sume mici de bani (nu stiu daca sunteti sau nu interesate, dar cred ca e un subiect care ar prezenta interes). M-am plimbat mult saptamana asta si am admirat de multe ori spectacolul norilor pe cer.

Saptamana voastra cum a fost?

7 comentarii

  1. Da da :) vrem reteta de chiftelute! Si vrem si postarea legata de ideile de cadouri!
    Duminica frumoasa iti doresc :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu as vrea sa îmi spui cum este acel ruj mat de la revlon. Ai vreun review sau ai mai povestit despre el? Și despre pudra de la mk revolution as vrea sa știu ce părere ai. Thanks.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ideile de cadouri sunt totdeauna bine venite

    RăspundețiȘtergere
  4. M-ar interesa reteta aia - ou de chia? :)
    Saptamana mea a fost cu moloz si praf, m-am apucat sa-mi schimb instalatia electrica in casa si a fost, este inca, o nebunie. N-am crezut ca se face atata mizerie. Si va mai dura. Cel mai mult sufar dupanet, a fost nevoie sa-mi decablez tot, sa impachetez, azi am fentat putin, doar putin m-am conectat la wirless, macar sa-mi spal ochii pe net :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Sunt curioasă și de rețetă, dar și de idei de cadouri faine cu bani puțini!
    O nouă săptămână cât mai frumoasă să ai!

    RăspundețiȘtergere
  6. Ce urat din partea celor de la H&M .
    Am dat si eu o comanda pe data de 13 cand aveau 13% reducere + transport gratuit si nu am avut probleme, am primit mail ca a fost livrata comanda . Am mai multe comenzi la activ si totul a fost ok pana acum .
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
  7. Daa, vrem sa stim cum sa facem cadouri cu bani putini. Salata aia... ma inspira. Nu ma asteptam al H&M sa devina asa de neprofesionisti. Se vede clar ca le-a scazut standardul, s-au romanizat. Eu am vazut din maagzin au plecat fetele vechi care stiau sa vanda si au angajat cu de toate.

    RăspundețiȘtergere