In vizita la Debenhams

20.5.16

Daca o urmariti pe Ana-Maria de la Beauty Barometer probabil stiti deja despre proiectul pe care il are in acest weekend cu magazinul Debenhams din Bucuresti Mall, iar daca nu stiti gasiti aici toate detaliile si puteti sa mergeti in vizita pana duminica. Eu am primit invitatia sa mergem la cumparaturi impreuna si doar nu era sa ii rezist ... normal ca am profitat. Eu cred ca Ana-Maria a vrut sa ma corupa cu obsesia ei, Guerlain, dar n-a reusit ... insa cred ca eu am reusit s-o ispitesc si sa o fac sa adauge cateva lucruri pe lista de dorinte. Cert e ca am un sentiment ca vom mai repeta experienta asta.


N-am mai stat de mult timp in voie intr-un magazin de cosmetice, asa ca astazi mi-am luat revansa si m-am invartit printre standuri si rafturi pana m-am saturat de incercat rujuri si parfumuri. Chiar ati crezut ca m-am saturat? Nu ma satur niciodata, dar am reusit sa incerc o gramada de produse care mi-au starnit interesul in ultima vreme, am mai adaugat cateva produse pe lista de dorinte, am scos cateva, pe scurt m-am bucurat de timpul petrecut acolo si am discutat despre cosmetice. 

Am pierdut o gramada de timp la standurile cu parfumuri, in special la Givenchy, slabiciunea mea in materie de parfumuri si am realizat ca mi-e dor de Amarige. Zilele astea Debenhams are reduceri de 10% la produsele de beauty, insa sunt cazuri cand reducerile ajung si la 20% si chiar mai mult. Am vazut cateva casete interesante, dar si cateva parfumuri de nisa, care se gasesc in exclusivitate la Debenhams.


La fel de mult timp am "pierdut" si la standurile cu produse de machiaj, m-am invartit, am incercat, am testat, m-am razgandit, am mai testat. Am o slabiciune pentru Dior asa ca am stat in liniste sa testez ce mi-a poftit inima (aveau si o promotie misto - la cumparaturi de peste 350 lei se oferea un pouch cu doua mici produse: fondul de ten Dior Star si un ser), m-am invartit si pe langa Guerlain si pe la standul Yves Saint Laurent (pachetele cu rimeluri aveau preturi bune). Am realizat ca am neglijat Clarins in ultima vreme si o sa remediez lucrul asta.


M-am invartit si pe langa oje, am vazut cateva reduceri la OPI, am vrut sa-mi iau ceva de la Sally Hansen, dar n-am putut sa ma decid asa ca n-am luat nimic, iar in final am poftit la Dior si iar n-am luat nimic ... m-am gandit ca am deja doua sertare cu oje acasa si ca nu mai am nevoie de nici o culoare. Sa vedem daca ma tine "n-am nevoie" asta.

Am studiat mai bine si pensulele Bold Metals de la Real Techniques si nu m-a tentat nici una in mod deosebit, in schimb as fi plecat acasa cu multe produse The Balm (noroc ca nu aveau tot ce m-ar fi interesat pe mine de la ei). M-am pierdut printre produsele Living Proof, insa n-am putut sa ma decid ce vreau sa incerc - daca ati incercat ceva si va place astept sa-mi spuneti sa fiu mai pregatita data viitoare. Si la standul Catrice am stat mult pentru ca am tot vazut ca laudati produsele si am vrut sa vad ce si cum.


N-am avut stare sa ma duc sa ma uit la haine si accesorii cu atentie, dar tot mi-au sarit in ochi niste reduceri la incaltaminte si la genti. Si, da, recunosc, m-am invartit pe langa genti, dar le-am pus la loc. Nu fara parere de rau, dar de-abia am facut curat la genti acum cateva zile si mi-am dat seama ca am o problema de spatiu, asa ca am interdictie (nu se pun comenzile on-line date zilele trecute, dar asta e alta poveste).


Standul Yankee Candle mi-a atrat atentia, am mirosit aromele noi si am plecat acasa cu doua tarte (vi le arat zilele urmatoare, n-am mai avut pofta de poze cand am ajuns acasa) si mi s-a parut interesanta si aroma care avea 30% reducere. Parca mi s-au schimbat putin gusturile si am inclinat spre arome mai fresh, mai linistitoare. Cel putin asa mi se pare. 


Eu zic ca pentru perioada de timp pe care am petrecut-o in magazin am plecat cu o punga mica cu cinci produse, din care doua tarte si trei produse pentru buze, dar am ramas in gand cu o gramada de pofte si idei. Daca vreti sa va relaxati si sa va luati ceva faceti-le o vizita weekendul asta si n-o lasati pe Ana-Maria sa va convinga sa luati ceva de la Guerlain fara sa depuna efort. Iar daca sunteti curioase ce mi-am luat eu o sa va arat in postarea de duminica.

8 comentarii

  1. Multumesc, Camelia!! Sa stii ca am reusit sa conving alti clienti ca Guerlain....trebue pus pe lista. Ceva Clarins si Dior insa imi voi lua eu...din cauza ta!

    RăspundețiȘtergere
  2. Te-am vazut astazi la sesiunea de shopping, live pe facebook la Ana-Maria.
    Ohh, mi-ai adus aminte de Amarige, ce superbitate de parfum, il vad perfect pentru vara.
    Nu te lasi convinsa cu Guerlain? :) Nici macar cu parfumul L'Instant? :) sau ceva de la Aqua Allegoria.. :) Gata, nu te mai ispitesc. :)
    Noapte buna.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Amarige a fost singurul parfum dulce pe care eu l-am putut purta intr-o anumita perioada a vietii mele si incep sa zambesc numai cand ma gandesc la el. Eu il vad mai potrivit pentru perioadele reci, asa ca la toamna e pe lista mea de cumparaturi. Parfumurile Guerlain ma tenteaza si mai putin decat cele de machiaj, nu exista chimie intre noi. :)

      Ștergere
  3. De la seseiunea voastra de shopping jur ca mi-as fi luat notite :)) Desi urasc sa ma duc in magazin si sa se apuce vanzatoarea sa-mi faca sugestii. Si mama mereu intreba "ce-mi recomandati"? chestie care ma scoate din papuci, dar aici ar fi fost o exceptie. :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu mi-am dat seama ieri ca as innebuni clientii cu cate informatii le-as oferi, nu e de mine treaba asta. Mai bine va innebunesc pe voi cu postari. :))

      Ștergere
  4. Iei! Acum stiu din ce magazin pot cumpara pensule Real Techniques. Nu-mi place sa comand online..

    RăspundețiȘtergere