5 produse pentru buze

16.5.16

Stiu ca se poarta rujurile mate, culorile nebune, dar pana la urma, indiferent de trenduri si lansari care de care mai spectaculoase, fiecare poarta ce ii place. Degeaba folosesti un produs care e la moda daca nu te simti confortabil purtandu-l si daca nu ti se potriveste. Mie imi place sa experimentez, insa in final ma intorc la nuantele mele preferate si la produsele cu care ma simt bine. Astazi vreau sa va arat cinci dintre produsele mele preferate din aceasta perioada.

Cand le-am scos sa le fac poza m-am gandit ca pentru ochii unui necunoscator vor parea destul de asemanatoare, insa cred ca ultima poza clarifica lucrurile. Dupa atata nebunie cu rujuri mate (pe care de altfel le-am incercat si eu de la diverse firme) se pare ca buzele glossy vor fi atractia acestei veri, iar eu ma bucur pentru ca in adancul inimii mele prefer glossurile rujurilor. Asa ca in postarea de astazi am un ruj lichid mat si patru glossuri.


Revlon Ultra HD Matte Lipcolor (630 Seduction) este una din noutatile din ultima vreme si imi place mult (le gasiti pe Blacknight la 39 lei, v-am mai povestit de magazinul asta, au multe produse interesante la preturi bune). Are o formula de gel, nu contine ceara, se aplica extrem de usor, nu se simte pe buze, dar este foarte pigmentat. Are o aroma subtila de mango si vanilie si un aplicator care mi se se pare perfect, insa finishul as spune ca este semi-mat, nu mat. Imi place la nebunie formula, mi se pare ca Revlon a facut o treaba extraordinara cu produsele astea, daca sunteti in cautare de un ruj lichid usor de purtat, pigmentat si rezonabil la pret chiar va recomand sa le incercati.

Pupa Miss Pupa Gloss (103 Forever Nude) este o alta noutate si un alt produs care imi place la nebunie. Am primit patru nuante de la Pupa (aici puteti sa le vedeti pe toate 18), insa cea de astazi este prima pe care am incercat-o (o sa va povestesc si despre celelalte in perioada urmatoare pentru ca merita) si care mi-a placut la nebunie. Este extrem de pigmentat, are o formula usoara si stralucitoare care da efectul de buze carnoase. Aplicatorul de ultima generatie si formula gel fac produsul extrem de usor de aplicat. Are o aroma delicioasa de mango si contine sfere de acid hialuronic, pastrand buzele hidratate si cu un aspect sanatos.

NYX Butter Gloss (Creme Brulee) nu este o noutate, v-am mai spus de Butter Gloss-uri in mai multe randuri pe blog pentru ca am cateva nuante, insa Creme Brulee este nuanta mea preferata mea pentru ca merge cu orice si e usor de purtat. Formula este cremoasa si are o pigmentatie medie, nu sunt lipicioase si rezista destul de bine, fara sa usuce buzele. Daca nu le-ati incercat inca trebuie s-o faceti, mai ales ca au o aroma delicioasa de prajituri.

Fusion Beauty Lipfusion Infatuation (Angelic) cred ca l-am mai pomenit pe blog, insa nu sunt sigura si nici n-am stat sa caut. Eu l-am luat de pe StrawberryNET cu un pret extrem de bun (aici gasiti cateva nuante disponibile) si il folosesc des. Este un produs cu efect de marire al buzelor, tehnologia folosita este Amplifat, care actioneaza asupra acizilor grasi naturali din buze. Senzatia pe buze dureaza cateva minute si se simte ca ceva mentolat aplicat pe buze, nici macar nu pot sa zic ca pisca. Daca va plac produsele de genul asta sigur o sa va placa si asta.

Laura Mercier Lip Glace (Cherub) m-a surprins mai mult decat placut. L-au luat tot de pe StrawberryNET intr-un set la un pret extrem de bun si m-am gandit ca este un gloss si ca nu poate sa fie ceva nemaipomenit. imi place atat de mult, incat daca mai vad o oferta buna o sa-mi mai iau si alte nuante, aici puteti sa vedeti ce nuante sunt disponibile pe site, iar daca cautati produse de la Laura Mercier Strawberry e cea mai buna varianta. Formula este de vis, extrem de pigmentata si plina de ingrediente emoliente si anti-aging, dar si de antioxidanti, buzele au aspect carnos (glossul are un usor efect de marire) si raman hidratate si ingrijite.

Ati incercat vreunul dintre ele? Care sunt produsele voastre preferate pentru buze in perioada asta?

10 comentarii

  1. Foarte frumoase toate si exact genul de nuante pe care le-as fi purtat. Zic la trecut, pentru ca de ceva vreme cu cat mai aprinse culorile cu atat mai bine. Cand e musai sa fiu ma potolita recurg la un peach sau un trandafiriu, dar nude-urile sunt cam neglijate.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am faze si faze, dar tot la astea ma intorc. Si nu regret deloc. :)

      Ștergere
  2. Nuantele de nude iti dau o distictie aparte. Mie imi plac si culorile "turbate", insa niciodata n-as refuza un nude

    RăspundețiȘtergere
  3. Revlon e pe wishlist și mă faci să iau în calcul și nuanța asta, deși eu am pus inițial ochii pe alte două... mai turbate/închise. :D
    În ultima vreme am început să mai port și eu rujuri nude, cred că oricine trebuie să aibă și așa ceva în „colecție”, sunt momente când avem nevoie chiar dacă de obicei preferăm nuanțe mai nebune.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Trebuie sa te vad cu un ruj nude pe buze ca sa cred. :)

      Ștergere
  4. Ce frumoasa e nuanta de la Revlon! Eu am purtat cu drag in ultima vreme rujurile mate de la Maybelline, ma impac extrem de bine cu formula lor si chiar ma bate gandul sa mai iau o nuanta.
    Revenind la Relvon, sunt cucerita! Nu prea am nimic asemanator in colectie si cred ca imi "trebuie" hihi :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am pus ochii pe el de cand l-am vazut prima data si cand au aduc cei de la Blacknight noutatile exact nuanta asta lipsea, dar s-a rezolvat repede. :)

      Ștergere
  5. NYX il am si imi place! si celelalte sunt superbe!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. NYX face o treaba buna cu produsele pentru buze, eu am cateva si-mi plac toate.

      Ștergere