5 recomandari pentru vara de la Optima Shop

24.5.16

Vara se apropie cu pasi repezi si cred ca fiecare dintre noi isi pregateste "arsenalul" de produse indispensabile pentru zilele cu temperaturi ridicate. Pe langa produsele cu factor de protectie, eu obisnuiesc sa am la indemana si alte produse si, cum in ultima perioada am incercat cateva produse de la Optimashop, v-am mai povestit de ei lunile trecute - aici puteti sa gasiti toate produsele lor, iar daca sunteti din Bucuresti la comanda de minim 50 lei aveti si transport gratuit, am zis ca e un moment perfect sa va fac cateva recomandari.


Gama Spirial de la SVR contine cinci produse antiperspirante: doua roll-on-uri, un spray, o crema si un gel de spalare. Eu am roll-on-ul care nu contine alcool, parfum si nici parabeni si are o formula recomandata si pentru cei cu piele sensibila. Contine microsfere care absorb transpiratia, alantoina care are efect calmant si trietil citrat care inhiba formarea mirosurilor neplacute.  Se aplica usor (bila este diferita de ce am intalnit eu pana acum - mai mare si nu foarte bombata, se muleaza perfect pe zona axilei), se usuca repede si nu lasa urme albe/ galbene pe haine. Rezistenta este undeva la 8 ore, iar mie imi place ca este foarte bland cu pielea si-l pot folosi imediat dupa epilare fara sa-mi fac griji ca o sa mi se irite pielea.


Gama Akileine nu este o noutate pentru mine, am mai incercat produse din gama asta si v-am si povestit despre ele pentru ca mi-au placut mult, chiar m-am bucurat cand am primit sprayul pentru incaltaminte pentru ca nu mai aveam nici un produs de genul asta in casa si am umblat des in tenisi in ultima perioada, iar sprayul asta a venit la fix. Nu pot sa zic ca transpir excesiv, nici n-am probleme cu incaltamintea, insa un spray aseptizant si deodorant pentru incaltaminte este extrem de util, mai ales cand ai o istorie cu dermatita de contact cum am eu.

Sprayul are tripla actiune: anti-fungica, anti-odor si anti-bacteriana, igienizeaza incaltamintea, ofera confort picioarelor si previne aparitia si dezvoltarea ciupercilor, mucegaiului si dermatofililor. Se pulverizeaza direct in incaltaminte, se lasa se actioneze peste noapte si dimineata incaltamintea este curata si dezodorizata si in mod sigur isi prelungeste si durata de viata. Il gasiti aici alaturi de alte produse din gama: crema si pudra antiperspiranta si alte sprayuri interesante si utile.


Serul reparator pentru unghii, cu 10 uleiuri pretioase, de la Ecrinal (il gasiti aici) are un pret foarte bun si cred ca e util in orice perioada a anului pentru ca ne dorim mereu unghii sanatoase si cu aspect placut. Contine o multime de uleiuri (printre care ulei de samburi de struguri, ulei de avocado, ulei de ricin, ulei de jojoba), hraneste si hidrateaza unghiile, oferindu-le un aspect neted si ingrijit. Eu l-am aplicat seara in jurul unghiilor si am masat pe cuticule si unghie pana s-a absorbit. In functie de nevoi se poate aplica si de 2 ori pe zi. Mie chiar imi place ce face si am senzatia ca s-au diminuat si striurile de pe unghii de cand am inceput sa-l folosesc constant.


Apa termnala este un produs care mie nu-mi lipseste din casa, insa nu o folosesc pe fata decat rar, ci pe corp, in special cand e cald afara. V-am mai spus ca am pielea sensibila si am in spate o istorie cu dermatita de contact care isi face de cap cand vrea ea, asa ca intotdeauna am la indemana un spray cu apa termala pentru a-l aplica pe zonele unde simt ca incep sa ma irit de la transpiratie sau contactul cu diverse materiale. Nu am avut o preferinta pana acum, luam ce gaseam, insa acesta de la Saint-Gervas Mont Blanc chiar imi place. Este bogata in minerale si oligo-elemente, are PH neutru, pulverizeaza in strat fin, reimprospateaza si calmeaza pielea.


Am lasat la final un alt produs din gama Akileine - sprayul pentru picioare grele/ obosite, de care v-am mai povestit pe blog, dar de care vreau sa va reamintesc acum pentru ca merita. Daca aveti probleme cu circulatia, stati mult in picioare sau pur si simplu picioarele obosite va dau de furca sprayul asta o sa va placa la nebunie (exista si un gel care are acelasi efect si e mai ieftin, insa sprayul e mai usor de folosit si poate fi folosit si peste ciorapi, ori de cate ori aveti nevoie).


Ati incercat vreunul dintre produse? Voi ce produse considerati esentiale cand temperatura din termometre trece de un anumit nivel?

4 comentarii

  1. Mulțumesc că m-ai informat de existența spray-ului pentru picioare grele, mamei i-ar fi de folos un asemenea produs dacă aș reuși să o conving să-l folosească zilnic.

    Să folosești cu drag și cu spor produsele.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca daca il folosesti o data o sa isi aminteasca singura sa-l utilizeze din nou, mai ales daca are probleme.

      Ștergere
  2. Nu stiu cum dar eu nu am auzit de gama asta pana acum. Ar trebui sa mai ies din casa, nu? Daca imi da aripi as lua si eu un spray pentru picioare grele.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aripi nu cred ca-ti da, dar picioare mai usoare sigur o sa ai.

      Ștergere