3 produse Nivea care imi plac

5.5.16

De cate ori va arat pe pagina de Facebook produse Nivea raman surprinsa de reactii. Stiu ca Nivea e un brand cunoscut si iubit si ca in marea majoritatea a caselor se gaseste macar un produs Nivea, dar de fiecare data raman la fel de uimita cat de iubite sunt produsele lor. Asa ca astazi m-am gandit sa va povestesc despre trei produse Nivea pe care le-am folosit in ultimele saptamani si care imi plac, poate le stiti, poate nu, dar sigur merita incercate.


Nourishing Intensive Moisture Care este un lapte de corp cu o textura usoara, dar care hidrateaza pielea in profunzime si o mentine hidratata timp de ore bune. M-am uitat putin pe formula si am vazut glicerina si ceva uleiuri, deci nu e de mirare ca acest lapte este recomandat pentru pielea uscata si foarte uscata si ca se lauda ca ofera hidratare intensiva.

De cand s-a schimbat vremea (si de cand se schimba temperatura de la o zi la alta) m-am trezit cu piele uscata pe anumite portiuni, de la degetele mainilor pana la anumite zone ale corpului. Mi-am amintit ca am laptele asta, asa ca l-am pus la treaba. Imi place ca are o textura extrem de usoara si intra imediat in piele, fara sa lasa vreo pelicula grasa. Si-mi place si mirosul clasic al cremei Nivea in cutie albastra, v-am mai spus ca imi aminteste de bunica mea si amintirile de genul asta imi incalzesc sufletul, indiferent de vremea de afara. Face o treaba foarte buna pe zonele uscate, asa ca am tot intins mana dupa el.


Crema de ochi Cellular Anti-Age o am de ceva vreme, insa de-abia recent am inceput sa o folosesc, v-am si spus cand am scos-o din sertar ca sunt convinsa ca o sa-mi placa pentru ca am vazut cateva chestii interesante printre ingrediente: acid hialuronic, nu in cantitati mari, dar si creatina, cat sa ofere hidratare si un pic de fermitate pielii din jurul ochilor.

Are o textura usoara si matasoasa, intra imediat in piele si nu contine parfum, ceea ce pe mine m-a bucurat nespus pentru ca - asa cum v-am mai zis - am ochii sensibili si lacrimeaza imediat. Nu am avut nici in fel de problema cu crema asta, nu mi-au lacrimat ochii, nu m-am iritat, pielea ramane hidratata si revigoranta si atunci cand o folosesc dimineata concealerul se aplica mult mai bine. Nu pretinde ca are vreun efect asupra pungilor si cearcanelor, dar ofera hidratare si ajuta la regenerarea celulara.


Cand au aparut deodorantele din gama Protect & Care am fost un pic intrigata pentru ca pe langa protectie eficienta, Nivea sustine ca aceasta formula fara alcool, cu parfumul unic Nivea Creme, ofera si ingrijire delicata zonei sensibile a subratului. Deodorantul meu de baza este Powder Touch de la Nivea, asa ca am incredere in produsele lor antiperspirante, dar de fiecare data cand incerc ceva nou am o retinere pentru ca zona axilei la mine este foarte sensibila si ma irit extrem de usor, de-aia nici nu pot folosi anumite produse destinate acestei zone.

Se absoarbe rapid, pielea nu ramane lipicioasa, in schimb este fina si uscata (banuiesc ca ati intalnit si voi deodorante care lasa pielea umeda si cu o senzatie nu prea placuta), iar ceea ce am observat si-mi place in mod deosebit este ca pielea ramane uscata pe parcursul zilei. L-am incercat si in zilele cand a fost foarte cald si a facut fata cu brio, desi nu ma asteptam - citisem cateva pareri ca este bun, dar ca nu protejeaza foarte bine. Insa pentru mine chiar functioneaza perfect si in plus nu am mancarimi in zona axilei, cea mai mare grija a mea cand folosesc produse noi. Am si formula stick si cea roll-on si am de gand sa le incerc si pe ele sa vad cum sunt. Partea cu protectie 48 de ore mi se pare exagerata, dar daca il folosesc dimineata pot sa stau linistita pana seara si asta e tot ce am eu nevoie la un produs de genul asta.


Ati incercat vreunul dintre produse?

14 comentarii

  1. Hristos a inviat! Nu am incercat niciunul din produsele descrise, dar m-ai facut tare curioasa in legatura cu crema de ochi si antiperspirantul si am de gand sa le incerc si eu!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Adevarat a inviat! Cred ca o sa-ti placa, sunt produse bune.

      Ștergere
  2. Buna Camelia. Lotiunea de corp de la Nivea cu ulei de migdale este crema mea de baza, asa cum zici, am mai incercat multe alte dar mereu revin la ea, intradevar hidrateaza intensiv, o ador.
    Ca o fana a produselor Nivea am folosit si crema de ochi care imi place tare mult, nici eu nu lacrimez de la ea si hidrateaza perfect.
    Urmeaza sa cumpar un deodorant din gama cea noua, daca ti-a placut cu siguranta o sa imi placa si mie. Multumesc pentru review. :-)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Placerea a fost de partea mea, sunt produse Nivea care chiar sunt bune si merita incercate.

      Ștergere
  3. M-ai facut si mai curioasa la adresa antiperspirantului prezentat, dar m-ai lamurit ca crema de ochi nu e chiar ceea ce caut eu la o crema de ochi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca il incerci sa-mi spui cum ti se pare, mie imi place mult.

      Ștergere
  4. O dată am apucat să încerc anti perspirantul ăsta și m-a protejat foarte bine, dar aștept să-l „testez” și la călduri mai mari, la mine vara e teroare. Am folosit eu și varianta stick din gama asta, e eficient și delicat, dar rămâne produs pe piele - culmea e totuși că nu se transferă și pe haine.
    Niște loțiuni de corp de la ei trebuie să încerc, dar mi-a rămas mai mult gândul la aia cu cacao...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu ma cam feresc de variantele stick si roll-on tocmai din cauza asta. Simt ca ma inteleg mai bine cu sprayurile.

      Ștergere
  5. Deodorantul l-am luat si eu. Parca este mult mai bun ca alte minuni folosite. Il tin on geanta si il folosesc la sala. Este perfect pentru efort, transpiratie etc.

    RăspundețiȘtergere
  6. Și mie mi-a plăcut deodorantul cu noua formula nivea cream. Miroase foarte bine și rezista peste zi. Am sa scriu și eu despre el, este un produs super ok.

    RăspundețiȘtergere