Se poate si asa (18)

31.5.16

Daca tot e oficial ultima zi de primavara, m-am gandit ca e bine sa scap de produsele terminate din ultima perioada si sa incep vara cu un pic de energie. Bineinteles ca am uitat sa pastrez toate ambalejele produselor consumate in ultimele saptamani, dar chiar si asa am adunat destule pentru postarea asta, unele le-ati mai vazut in trecut in postarile mele, altele nu.


Am reusit sa mai termin din produsele adunate in baie (dar, spre rusinea mea, am la fel de multe pentru ca am inceput o gramada de chestii care m-au tentat, asa se intampla mereu): un gel de dus exfoliant cu vanilie de la Yves Rocher (varianta asta nu mai e disponibila, insa gasiti altele interesante), un gel de ras cu vanilie de la Balea, o masca pentru fata de la Montagne Jeunesse, peelingul enzimatic din gama Marine Algae de la Ziaja si gelul exfoliant din gama cu frunze de maslin tot de la Ziaja (ultimele doua produse le-am mai avut si probabil o sa le mai iau dupa ce termin ce mai am pentru ca imi plac mult).


Am terminat cateva cutii de vopsea, insa n-am oprit decat una de la Palette (trebuie sa ma vopsesc zilele astea si cred ca tot Palette o sa aleg, desi ultima data am folosit varianta aia noua de la Syoss si mi-a placut mult). Masca pentru par vopsit de la Planeta Organica am luat-o de la un targ anul trecut cu 10 lei si chiar mi-a placut, am incercat mai multe produse Planeta Organica in ultima vreme si chiar m-au surprins placut. Samponul si balsamul Urban Anti-Dotes Recovery de la Bed Head mi-au placut la nebunie si duc o lupta cu mine sa nu le iau din nou. Am extrem de multe produse pentru par care isi asteapta randul si pe care trebuie sa le folosesc, dar oferta de aici e prea buna, iar mie mi-au placut mult de tot ...


Servetelele demachiante de la Melkior le-am luat la o oferta 1+1 din curiozitate, insa asa cum puteti sa vedeti le-am si consumat, nu neaparat pentru demachiere, ci pentru a-mi curata fata cand am simtit-o incarcata. Varianta Soft Clean nu prea mi-a placut si am simtit ca ma ustura si ochii cand am folosit servetele (desi nu le-am folosit in zona ochilor), insa cele cu eticheta neagra - Deep Clean - mi-au placut mult si posibil sa le mai iau daca mai e vreo oferta. Le gasiti aici (daca vreti sa le incercati codul melkior10coltul va ofera 10% reducere si transport gratuit).

Concealerul Perfect Cover de la Nivea l-am luat acum multa vreme de pe un site, mi-a placut la nebunie si m-a tinut o vesnicie, daca l-as mai gasi l-as lua din nou (nu stiu de ce la noi nu se gasesc produse de machiaj de la Nivea, eu am incercat cateva de-a lungul anilor si chiar mi-au placut). Am mai terminat un rimel transparent de la elf, l-am folosit pentru sprancene, dar nu l-as mai cumpara pentru ca le simteam batoase si incarcate si o varianta mini de la Biosilk - Maracuja Oil (v-am povestit despre el, imi place mult, asa ca mi-am luat varianta full-size de aici).


N-am mai terminat de multa vreme un parfum, insa de data asta ma "laud" cu o varianta de 75 ml a lui Very Irresistible de la Givenchy. V-am mai spus ca este parfumul meu de suflet, asa ca am inceput deja alta sticla. Am terminat un singur antiperspirant de la Nivea pentru ca nu m-am tinut de ce mi-am propus si am inceput iar nu stiu cate, asta e, imi asum ... Am reusit sa dau gata multe saruri, bombe si chestii pentru baie, insa n-am pastrat decat un ambalaj al unei sari luate de pe iHerb, dar care nu m-a impresionat in mod deosebit. 

De la Bunica Agafia am avut cateva exfoliante pentru corp, cel verde nu mi-a placut deloc (miros de alge, culoare oribila, textura nasoala, chiar nu mi-a placut si nici nu l-am folosit pana la capat - de vreo 2 ori am scapat "din greseala" in casa destul de mult), in schimb cel roz (pe care scrie ceva de efect anticelulitic, dar pe care nu l-am folosit in scopul asta) mi-a placut mult si daca il mai vad il mai iau. Le-am prins la o oferta buna - 4 lei - la Cosmetica Verde.


Ultimele produse pe care vreau sa vi le arat sunt pentru ingrijirea tenului. Demachiantul bifazic de la Ziaja din gama cu frunze de maslin mi-a placut, insa ambalajul m-a facut sa-l folosesc rar (aproape de fiecare data am irosit produs si asta nu mi-a placut). Laptele demachiant de la Olay l-am avut de multe ori in trecut, nu e cea mai buna formula, dar mie imi place si-si face treaba. Am terminat doua crema de ochi, una de la Pai si una de la Origins. De GinZing v-am si povestit pe blog, de cea de la Pai nu pentru ca nu mi-a placut deloc mirosul. Crema a fost foarte misto, dar mirosul mi-a dat mari batai de cap (prea ierbos, prea natural pentru ficatul meu) si am consumat-o greu, n-o s-o mai cumpar.

Tot de la Pai am consumat Lotus & Orange Blossom BioAffinity Skin Toner, care mi-a placut mult de tot si daca o sa mai prind vreo oferta buna la Pai probabil ca o sa-l iau din nou. La fel de mult mi-a placut si Superstart Skin Renewal Booster de la Elizabeth Arden, de el sigur v-am povestit pe blog, asa ca e posibil sa ma reintorc la el pe viitor.


Voi ati reusit sa terminati produse in ultima vreme? Sau faceti ca mine si desfaceti nu stiu cate recipiente in aceeasi perioada, desi ati promis ca n-o sa mai procedati asa?

12 comentarii

  1. Sunt mai bune servetelele dem de la Melkior decat cele Nivea? Sau, in general ce servetele recomanzi? Mi-am facut obiceiul prost de a cadea lata la sfarsitul zilei si a apela cam des la ele, asa ca as vrea sa investesc in unele de calitate.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu recomand servetele in general. :)

      Sunt cam tot pe acolo, parca Nivea sunt mai blande, eu zic sa faci un efort si sa te demachiezi zilnic, diferenta e uriasa si o sa-ti multumesti singura mai tarziu.

      Ștergere
  2. Nu desfac nimic, dar în afară de FdT și antiperspirant nu se termina nimic :)))

    RăspundețiȘtergere
  3. Abia aștept să pozez și eu zilele astea ambalajele goale și să scap de ele, s-au adunat destul de multe.
    Am și uitat de exfolianții de la Bunica, deși îi am de... 2-3 luni, nu mai știu, dar am tot început alții, am adunat cam mulți. Mâine îl bag pe ăla roz la probă, mai ales că zice de bine de el și tu.
    Produsele de makeup Nivea mi-ar plăcea și mie să le văd la noi, nu înțeleg de ce nu aduc chiar nimic.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu de-abia am asteptat sa scap de ele, am si daramat punga de cateva ori, deja ma enerva. :))

      Ștergere
  4. Nivea cica nu ar mai produce produse de machiaj si nici nu mai intentioneaza, mie imi placea fondul lor de ten si creioanele dermatografe.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce urat! Mi-am amintit de alte cateva produse care mi-au placut, adevarul e ca anul trecut cand am fost in vacanta in Austria chiar m-am uitat daca gasesc ceva si n-am vazut nimic in magazine.

      Ștergere
  5. Si eu am adunat cateva, chiar ieri le-am postat! Eu de obicei incerc sa am cate un produs deschis din fiecare categorie, la unele reusesc, la altele nu.

    RăspundețiȘtergere
  6. Stii, e mai ok sa ai 2 - 3 produse incepute din aceeasi categorie, altfel ajungi sa le risipesti din cauza faptului ca te plictisesti. Eu asa patesc, am 4 antiperspirante (defapt 3 antiperspirante si un deodorant) incepute...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asta tine de fiecare in parte, iar cand ai un blog bazat pe asa ceva devine imposibil sa ai 2-3 produse desfacute, nici daca faci eforturi nu-ti mai iese. :)

      Ștergere