Miss Pupa Gloss

20.5.16

Va povesteam luni despre cateva produse pentru buze pe care le-am tot folosit in ultima perioada si despre care pot sa spun ca sunt preferatele mele in momentul asta (daca ati ratat postarea o gasiti aici) si va spuneam ca vreau sa va povestesc mai multe despre glossurile Miss Pupa lansate recent de cei de la Pupa. Eu am primit 4 nuante din cele 18 disponibile (puteti sa le vedeti aici pe toate): 103 Forever Nude, 202 Frosted Apricot, 303 Extreme Fuchsia si 305 Essential Red.


Le-am tot folosit in ultimele saptamani si imi plac la nebunie, cred ca sunt perfecte pentru perioada asta si o sa le folosesc des vara asta. Formula este o combinatie de sfere de acid hialuronic si extract de mango, care umple, netezeste si hidrateaza buzele. Textura este foarte interesanta - gel moale, care aluneca usor, iar mirosul este fructat si mai mult decat placut.

Un alt lucru care imi place mult este aplicatorul de ultima generatie, moale si flexibil, care intinde perfect produsul si, in plus, elibereaza cantitatea potrivita de produs. Efectul pe buze este unul lucios, deloc lipicios, ce ofera buzelor volum instant. Am vazut ca o gramada de firme au inceput sa foloseasca aplicatoare noi, dar astea de la Pupa mi se par perfecte.

Pretul este 37 lei pentru 5 ml de produs si cred ca ii merita din plin, iar daca va plac glossurile in mod sigur astea se vor numara printre preferatele voastre. Sunt pigmentate, se aplica usor, rezista bine pe buze si ofera hidratare si efect de buze carnoase. Eu le-am folosit atat singure, cat si cu ruj si imi plac la fel de mult in ambele moduri.

Le-ati incercat? Cum vi se par?

5 comentarii