7 intr-o saptamana #68

22.5.16


Saptamana asta am incercat sa fiu tot timpul ocupata si sa nu am momente cand sa las gandurile sa ma copleseasca, stiam ca sfarsitul de saptamana va fi unul greu si care ma va consuma emotional (daca cititi postarea asta pana la sfarsit o sa intelegeti la ce ma refer) asa ca am incercat sa ma bucur de fiecare moment frumos de care am avut parte.

Iar unul din acele momente a fost lansarea Foreo in Romania. N-am fost niciodata la Pescariu Sports & Spa pana acum, asa ca momentul a fost mai mult decat potrivit. Mi-a placut locatia mult (si am de gand sa ma intorc curand, mi-a dat un sentiment de libertare pe care nu l-am simtit de mult) si sunt extrem de curioasa sa vad cum sunt produsele Foreo. Am primit ultima varianta lansata, Luna Play, cel mai mic sistem din cele de pe piata si o sa-l pun la treaba sa vad cum e si cred ca o sa va povestesc mai multe despre Foreo in curand pentru ca mie mi-a starnit curiozitatea.

De ceva vreme tot incerc diverse produse cu protectie solara pentru tatuajul de pe mana si nu m-a convins nimic (majoritatea au schimbat culoarea tatuajului si exact asta nu vreau). Am vrut sa ajung la Pupa sa vad cum e sprayul special pentru tatuaje pe care l-au lansat de curand, insa n-am reusit, dar a venit la mine sprayul cu SPF50+ de la Academie din gama Bronzecarn, special formulat pentru pielea intoleranta si m-a cucerit de la prima folosire.

Intr-una din zile am iesit cu cateva bloggerite si cu fetele de la Magnifique Skin la discutii la Upstairs Rooftop si am baut icetea cu lamaie si ghimbir, care mi-a placut la nebunie. Dupa partea oficiala ne-am lungit la vorba si am incercat si niste tagliatelle cu somon de la ei si mi-am dat seama ca trebuie sa-mi fac timp de astfel de iesiri mai des.

M-am intors dupa o pauza buna la ojele Pixie Dust de la Zoya, am ales Chyna (Anamaria, sa stii ca inca zambesc si acum cand imi aduc aminte de surpriza ta) si am primit o gramada de intrebari si complimente legate de ea. Asa ca am scos toate nuantele pe care le am si am de gand sa ma bucur de ele in perioada urmatoare.

Vineri seara am fost la Debenhams si v-am aratat si pe blog ce am vazut interesant, am facut si cateva cumparaturi si chiar sunt mandra de mine. Am fost extrem de rationala si mi-am luat doua tarte de la Yankee Candle (Moonlight si My Serenity, ambele arome sunt noi si mi s-au parut relaxante), un ruj de la Catrice (n-am incercat nici unul pana acum) si doua nuante de Instant Light Natural Lip Perfector de la Clarins. Am auzit atatea laude despre produsele astea de la Clarins, inca n-am mai rezistat de data asta si pentru ca n-am putut sa ma decid intre cele doua nuante le-am luat pe amandoua (pretul normal este 68 lei, eu am profitat si de reducerea de 10%).

Mie mi-e frica de extrem de putine lucruri in viata asta, dar gandul la ziua de astazi ma macina de saptamani intregi, desi am incercat sa nu ma gandesc deloc la asta. Acum 13 ani Bella a venit pe lume, o parte din mine se bucura si e extrem de recunoascatoare ca am avut o asemenea minune in viata mea si ca am atatea amintiri minunate, insa cealalta parte din mine urla de durere si nu e nimic ce pot face in privinta ta. E prima data de cand Bella a plecat cand am avut curaj sa ma uit la pozele vechi, in poza asta avea cateva luni si incepuse sa se inalte si deja se uita fix in ochii mei cand vorbeam cu ea, asa cum a facut mereu.

Nu vreau sa va povestesc despre lacrimile care imi curg pe obraz sau despre durere, vreau sa va povestesc despre iubire si sa va indemn sa traiti la maxim fiecare moment. Nu conteaza ca are doua picioare sau patru labe, nu conteaza ca vorbeste, latra, miauna sau ce face, iubiti si lasati-va iubiti. Spuneti cuvintele de cate ori aveti ocazia, iubirea nu are nici o treaba cu specia, culorea pielii, limba vorbita si multe alte lucruri, nu luati nimic de bun si bucurati-va de fiecare clipa. Sa aveti o duminica minunata!

11 comentarii

  1. Camelia draga ...
    Da, asa e iubirea.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu stiu ce as putea sa zic... Pana la urma conteaza aa ne bucuram de fiintele pe care le iubim, de timmpul petrecut alaturi de ele si de toate momentele petrecute impreuna. Desi refuz sa-mi imaginez ca as putea pierde unul dintre pilonii din viata mea, stiu ca nimic nu e vesnic si sincer nici nu mi-as dori sa fie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din pacate mai devreme sau mai tarziu tot se intampla, e cursul vietii ...

      Ștergere
  3. Ce dragalasa era , scumpa de ea .
    Timpul este ca un balsam, dar amintirile raman , asta conteaza .

    In legatura cu oja, ma bucur sa aud asta si tu mi-ai adus un mare zambet :)
    Sa ai o saptamana frumoasa, te pup .
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu mereu am zis ca lucrurile alea care te dor cu adevarat sunt alea despre care nu poti nici macar sa vorbesti.

      Ștergere
  4. M-ai făcut să uit de tot ce am citit cu ultimele două paragrafe și nu pot decât să spun că ai atât de multă dreptate!
    Să ai o săptămână cât mai bună!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Macar sa nu trecem degeaba prin viata asta, sa nu uitam ce e important.

      Ștergere
  5. Si eu iti trimit o imbratisare virtuala si ganduri bune! Nu pot sa-mi dau seama cat e de greu dar si eu am atatea suflete blanoase pe care viata mi le-a luat si de cele mai multe ori imi lipseste curajul de a ma uita la poze.
    Sa ai o saptamana usoara!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu nu ma consider o lasa, dar de multe ori am simtit asta in ultimele luni.

      Ștergere