Dermafrac si Universkin, inovatie in ingrijirea pielii

19.5.16

Ieri am fost in vizita la aBeauty clinique pentru a afla mai multe despre doua noutati pentru ingrijirea pielii: aparatul Dermafrac, un sistem inovator antiaging si Universkin, o gama de ingrijire a pielii, personalizata pentru fiecare pacient in parte. Amandoua mi s-au parut extrem de interesante si imi face placere de fiecare data sa descopar cat de mult avanseaza tehnologia si ce inovatii mai apar pe piata cosmetica.

Inainte sa va povestesc despre cele doua lansari vreau sa va spun cateva ceva despre clinicile aBeauty pentru ca nici eu nu stiam multe si am ramas surprinsa. Stiam de clinica din Bucuresti (mai sunt cateva si in tara: Brasov, Constanta si Galati), insa datorita locatiei (zona Pipera) nu am ajuns niciodata si am avut si ideea preconceputa ca au preturi mari si ca este o clinica pretentioasa. 

M-am inselat. Ieri am facut un tur al clinicii, am vazut toate aparatele pe care le au (au aparate de ultima tehnologie si oameni pregatiti, atat medici, cat si asistente), am pus o gramada de intrebari si am aflat o gramada de lucruri interesante. Daca vreti sa vedeti ce servicii ofera gasiti detalii pe siteul lor, in plus daca va abonati la newsletter primiti un voucher de 100 lei si va puteti programa la un consult gratuit, iar pana la sfarsitul lunii au 25% reducere pentru Dermafrac (care timp de un an se gaseste exclusiv in clinicile aBeauty) si Intraceuticals.

Sa revin la Dermafrac, un sistem antiaging creat de cei de la Genesis Biosystems, care regenereaza celular si reechilibreaza fibrele de elastina cu ajutorul procedurii de mezoterapie cu microace. Ceea ce face practic este sa formeze noi celule de tip fibroblaste, care vor produce mai multe fibre de colagen si elastina. Dermafrac rejuveneaza pielea foto-imbatranita, trateaza porii mariti si problemele de pigmentatie, dar ofera si hidratare si reintinereste pielea. 

Am asistat la o demonstratie ieri si pot sa va spun ca Dermafrac este cea mai putin invaziva metoda de mezoterapie pe care am vazut-o pana acum. Printr-un sistem de vacuum pielea intra in contact cu sute de microace si in functie de nevoile tenului serul infuzat (poate fi antiaging plin de peptide, poate fi cu efect de estompare a petelor cu acid kojic sau poate fi unul hidratant cu acid hialuronic, se alege individual pentru fiecare pacient in parte) penetreaza epiderma deasupra capilarelor si terminatilor nervoase, asigurandu-se astfel ca nu exista sangerari si durere.

Ceea ce face Dermafrac special si il deosebeste de alte metode de mezoterapie este faptul ca pielea isi revine la conditia normala intr-un timp foarte scurt. In functie de starea tenului si de cat de stimulat este in timpul tratamentului pot sa apara pete roz sau rosii pe anumite zone, insa se estompeaza in cateva ore. Se recomanda in general 6 sedinte realizate la un interval de 2 saptamani, insa in functie de fiecare pacient lucrurile pot sta diferit. Dermafrac este o alternativa excelenta la tratamentele laser, care pot fi mult mai scumpe si mai complicate si este considerat a fi un tratament 3D pentru ca ofera microdermabraziune, mezoterapie si infuzare de substante antiaging.



Cealalta lansare care mi s-a parut la fel de interesanta este Universkin, despre care citisem cate ceva in urma cu cateva luni, dar am aflat mai multe ieri. In lumea asta in care tot apar produse rebranduite si reambalate, in care trebuie sa te adaptezi la ceea ce este pe piata si rareori poti sa-ti personalizezi in vreun fel produsele de ingrijire (nu degeaba imi plac mie boosterele si v-am tot povestit de ele) Universkin mi se pare ca o gura de aer curat.

Universkin este creat de medicii francezi si ofera o ingrijire unica, personalizata pentru fiecare pacient in parte. Exista un ser de baza (cunoscut si ca Nexultra P) care are o textura nude/ invizibila si care contine ulei organic de camelina, peptide si acid hialuronic, iar la acest ser de baza se adauga diverse ingrediente (totul dureaza 20 secunde si se realizeaza in fata ta) in functie de tipologia si nevoile fiecarui ten. Pretul se stabileste in functie de numarul de ingrediente adaugate, ingrediente (precum retinol, acid glicolic, vitamina C, lactopeptide, acid scorbic, niacinamide si multe altele) care pot da pana la 1159 de combinatii posibile. Fiecare piele este unica, iar cei de la Universkin stiu asta si o trateaza ca atare.


As vrea sa stiu cum vi se pare Dermafrac (daca vreuna dintre voi a incercat pana acum chiar as vrea sa aflu mai multe pareri pentru ca as fi curioasa sa incerc si sa vad ce poate face pentru tenul meu) si daca va tenteaza Universkin.

Un comentariu