Veste si oferte de la feelunique

13.5.16


Feelunique este unul din magazinele de la care am cumparat de nenumarate ori in trecut si probabil ca o s-o mai fac, chiar daca au modificat suma minima pentru transport gratuit in urma cu cateva luni si nu mi-a placut deloc. Sa treci de la 10 lire la 40 euro pentru a oferi transport gratuit mi s-a parut urat si n-am mai comandat nimic, desi au avut cateva oferte pe site care m-au tentat.

Stiu ca cea mai mare problema a voastra a fost ca expediau din Jersey si coletele ajungeau la vama si vi se cerea TVA de plata. Eu, din fericire, nu am avut problema asta, mie toate coletele mi-au ajuns la posta de cartier, dar nu mai conteaza pentru ca am o veste buna pentru voi - au mutat centrul de expediere in Marea Britanie, asa ca puteti comanda linistite ce va pofteste inima pentru ca nu vor exista alte taxe de plata, expedierea fiind facuta acum din Uniunea Europeana.

Si daca tot am vrut sa va dau vestea asta, vreau sa va arat si cateva oferte care mi s-au parut interesante si care merita toti banii. Daca aveti timp si bani uitati-va pe site: sunt o gramada de oferte 3 la pret de 2, cadouri pentru achizitii, reduceri de pana la 50% si multe altele. In plus gasiti produse de la branduri care nu se gasesc in Romania sau se gasesc greu: First Aid Beauty, Aussie, OGX, bareMinerals, REN, Figs&Rouge, John Frieda, Lily Lolo, Origins, Rituals, Sarah Chapman, Sigma Beauty, Stila, this works, Toni & Guy, Topshop Beauty, Korres, Yes to si multe altele printre care si produse de la Zoella, Tanya Burr sau Fleur de Force.

AICI gasiti toate ofertele, iar daca n-ati comandat pana acum de la ei va pot trimite o invitatie care va ofera 15% reducere la prima comanda sau va puteti inscrie la newsletterul de pe site si primiti o reducere de 10%. Spor la cumparaturi!


8 comentarii

  1. Yeeeey!!! Transportul pana la noi cat e, in caz de e comanda mai mica de 40$?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu m-am uitat, dar iti apare in cos daca e valoarea mai mica de 40 euro, poti sa incerci o simulare.

      Ștergere
  2. Ultima data cand am comandat de la ei (cam in urma cu o luna si un pic) m-am trezit cu coletul la usa chiar <3 Si am ales transportul normal :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Foarte dragut, mie mi le aduce postasul oricum acasa, deci mi se pare normal. :)

      Ștergere
  3. Bine de stiut. Parca asa iti mai vine sa comanzi, stiind ca vine din Anglia. Si ofertele par atractive. Multumim!

    RăspundețiȘtergere
  4. sunt foarte atragatoare oferte si produsele sunt si mai atragatoare.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Feelunique e un site misto, mereu au chestii tentante si oferte bune.

      Ștergere