MeMeMe Flawless Tinted Moisturiser

23.5.16

V-am aratat in urma cu ceva vreme produsul asta de la MeMeMe si am vrut intentia sa va povestesc despre el, insa n-am stiu daca se mai gaseste sau nu si n-am mai zis nimic. Insa la ultima vizita la Hello Free Z One Discount - de care v-am povestit zilele trecute - am vazut ca este inca la raft, asa ca am zis ca ar fi bine sa va povestesc, mai ales ca pretul este unul mai mult decat bun - 5,99 lei pentru 30 ml.

Produsele MeMeMe nu-mi sunt necunoscute, v-am si povestit in urma cu 2-3 ani despre fondul de ten din gama asta, fond de ten care mi-a placut la nebunie, asa ca am cumparat cu incredere si varianta asta, desi pretul m-a facut sa rad si daca n-as fi stiut produsele nu as fi riscat. Sunt 4 nuante disponibile: Porcelain Pure, Beige Blush, Honey Lush si Golden Glow, eu le-am luat pe primele doua pentru ca nu stiam exact care mi se potriveste si m-am gandit ca pot sa le combin usor.


Este o crema colorata imbogatita cu ulei de jojoba, dar pot la fel de bine sa spun ca este un fond de ten cu acoperire mica spre medie si cu protectie solara 15, care lasa tenul luminos si hidratat. Nuanta Porcelain Pure este perfecta pentru mine (asa cum puteti sa vedeti si din poze are subton galben) si am folosit-o atat singura, cat si combinata cu alte fonduri de ten.

Textura este foarte usoara, nici nu se simte pe piele, insa reuseste sa uniformizeze foarte bine tenul si in plus ofera un aspect de ten radios si sanatos, care mie imi place la nebunie. Nu contine alcool si nici parfum si pentru banii pe care i-am dat mi se pare nemaipomenit. Daca nu aveti probleme cu tenul si nu aveti nevoie de o acoperire mare, dar vreti ceva usor si care sa va lumineze tenul trebuie sa-l incercati.

Eu l-am aplicat atat cu degetele, cat si cu pensula, dar personal prefer pensula (aplicarea cu degetele pentru mine este doar pentru testarea unui produs, sa vad cum se comporta, chiar nu-mi place sa aplic asa produsele) si de cele mai multe ori adaug cateva picaturi in fondul de ten pe care il folosesc pentru ca ofera acea senzatie de ten sanatos si radios pe care o cautam toate. 

L-ati incercat? Cum vi se pare? Va tenteaza?

6 comentarii

  1. Imsistati cu magazinul online la cei de la Hello Free zone cele care sunteti din Bucuresti. Voi sunteti "vocea poporului" ))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. N-are nici o treaba insistatul nostru cu magazinul lor. Vor deschide cand (si daca) vor fi pregatiti, cred ca altele sunt prioritatile lor acum. :)

      Ștergere
  2. Nu am incercat nici un produse MeMeMe, dar am tot vazut pe net si visez la ele.
    Pacat ca sunt prea insarcinata acum...nu sunt in stare(momentan) sa ajung pana la magazin.

    RăspundețiȘtergere
  3. Tentant... aștept magazinul virtual...

    RăspundețiȘtergere