Din sertar direct in baie

7.5.16

Am reusit sa termin o groaza de produse din cele care erau in baie desfacute de ceva vreme (sper sa-mi fac timp si sa va arat in perioada urmatoare ce am reusit sa termin si sa va spun cateva cuvinte despre cele de care n-am povestit deja pe blog), asa ca o cautare prin sertare (sertarele mele deja sunt o figura de stil si voi stiti asta) si o migrare de produse catre baie s-au dovedit absolut necesare.


Gelul intim de la Uriage este o noutate pentru mine, de fapt Uriage ca brand nu prea imi e cunoscut. am incercat cateva mostre/ miniaturi si cam atat, asa ca sunt chiar curioasa. Exfoliantul de corp cu vanilie n-are cum sa nu-mi placa (l-am incercat pe mana cand l-am cumparat si mi s-a parut misto), iar uleiul de dus cu migdale de la L'Occitane nu este o noutate - l-am avut de cateva ori pana acum si-mi place mult. Laptele pentru baie cu vanilie si ulei de susan de la Cien si gelul de dus cu nuci de macadamia de la Yves Rocher nu sunt nici ele noutati, asa ca merg la sigur cu ele.

 
Produsele astea doua pentru fata sunt noutati si chiar sunt curioasa sa le incerc: gelul Sebionex de la ACM il am de ceva vreme, insa n-am apucat sa-l folosesc, iar crema abraziva din noua gama cu mac de la Gerovital mi-a starnit interesul de cand am vazut-o. Daca o sa mi se potriveasca si o sa-mi placa o sa spun mai multe despre ele pe viitor. Nu prea stiu la ce sa ma astept, asa ca ... ramane sa descopar.


Am lasat la final produsele pentru par pentru ca am impresia ca astea sunt cele pe care le schimb cel mai des (la cat de lung am parul acum nici nu s-ar putea sa fie altfel) si toate cinci sunt noutati: sampon si balsam Beautiful Brunette de la Creightons, masca tratament de la Macadamia Oil Extract, Infra Treatment de la CHI si samponul Silk Therapy de la Biosilk (chiar sunt curioasa cum e, uleiul din gama asta mi-a placut mult si v-am si povestit despre el).


Astea sunt produsele care au ajuns in baia mea si pe care le voi folosi in perioada urmatoare, ati incercat vreunul dintre ele? Va tenteaza vreunul in mod special? Voi ce noutati aveti in baie?

13 comentarii

  1. Daaaaaaa, laptele pentru baie cu vanilie de la Cien. Noutati in baie nu prea am pentru ca inca nu am terminat produsele incepute.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am si celelalte variante de la Cien in acelasi ambalaj, cu mango si flori de cires, parca sunt perle alea, m-am decis greu, dar a castigat vanilia. :)

      Ștergere
  2. Am tratamentul cu Petroleum (sper c-am nimerit denumirea) de la Gerovital, chiar acum stau prima data cu el in par, sper sa faca ceva miraculos cu caderea parului meu, e de groaza deja.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cauzele caderii parului pot fi diverse, trebuie sa afli unde e buba ca sa poti sa tratezi ceva.

      Ștergere
  3. Interesante propunerile tale. Mi se cam potrivesc :D

    RăspundețiȘtergere
  4. Chiar sunt foarte curioasă cum o să ți se pară șamponul Biosilk, eu vreau să mai revin la el cândva, după niciun șampon n-am avut atâta volum ca după ăsta.
    Uleiul de duș L'Occitane tot zic că trebuie să-l duc și eu în baie, nu știu ce mai aștept. A, da... să-l caut. :))
    Cu laptele ăla de baie m-ai făcut curioasă rău, arată mâncabil.

    RăspundețiȘtergere
  5. De la cafea...direct la tine pe blog. Te-as trezi pe la 5 dimineata, ca sa am ceva nou de citit dimineata la 7, cand imi beau cafeaua. Intru mereu, constat ca am citit tot si incep sa astept...Imi place tot ce scrii ♡.

    RăspundețiȘtergere
  6. Deși eu nu am achiziționat nimic (mi-am propus sa termin ce am deja), am primit cadou demachiantul Nivea pt ochi bifazic - e supeeeeer și o cremă de fata de zi tot de la Nivea.

    RăspundețiȘtergere