Roz sau portocaliu?

31.5.16

Saptamanile trecute am dat cateva comenzi on-line, mi-am luat cateva fuste, rochii si bluze pentru vara, insa am si dat gres cu cateva produse, nu neaparat ca nu sunt ok, doar ca nu mi se potrivesc, fie din cauza croielii, fie nu-mi plac cum imi vin. Doua dintre ele i le-am dat mamei, insa nu e convinsa de culori. Mi-a zis ceva de genul - la 60 ani sa port roz si portocaliu?


Eu ii tot spun ca starea de spirit nu are nici o treaba cu data nasterii si ca pana nu incearca n-are de unde sa stie daca o mai prinde sau nu ceva. I-am facut poze cand a purtat hainele ca sa poate sa se vada bine si sa-si dea seama singura ca inca poate sa poarte anumite lucruri, asa ca daca tot i-am facut pozele am zis sa va arat si voua doua dintre bluze pentru ca inca sunt disponibile.

Tunica roz m-am enervat putin ca n-am putut sa o opresc eu, dar tind cred ca are o problema de croiala - stiu ca sigur ca atunci cand am comandat-o pe site era o alta poza de prezentare si de cand a venit pana la momentul asta (cand am cautat eu link sa va las in postare) a fost schimbata din nou poza de pe site. Culoarea e frumoasa, detaliile de pe maneca si buzunarele o fac chiar interesanta si ii dau un aer boho, dar e foarte lunga, pare mai degraba rochie decat tunica (dar nu e suficient de lunga in fata s-o porti purta ca rochie) si nu-mi dau seama cum ar arata cel mai bine purtata. Daca aveti idei dati-ne o mana de ajutor.

tunica roz - AICI

Bluza portocalie am luat-o cu un scop precis si cu o fusta (care atarna pe umeras la mine in sifonier) anume in minte, insa nu-mi place cum imi vine mie sus (v-am mai spus ca eu dupa infarct am avut probleme cu mana stanga si am niste probleme cu muschiul de la acea mana si bluza asta accentueaza aceasta problema). Mie chiar imi place cum ii vine mamei, dar ea e sceptica ca e prea decoltata in partea de sus a manecilor.

bluza portocalie - AICI

Mamele voastre ce culori poarta? Credeti ca dupa o anumita varsta n-ar trebui sa mai purtam anumite culori?

17 comentarii

  1. Buna Camelia. Chiar zilele astea ma intrebam si eu asta cand ma uitam chioras la soacra mea care isi cumparase un pantalon portocaliu si o bluza portocalie (le combina separat, evident). Ea vara poarta culori vii (roz, rosu, portocaliu) nu doar la bluze ci si la pantaloni si are 56. Nu cred ca ar trebui sa purtam haine negre sau alte culori inchise pentru ca avem o varsta, dar parca ma zgaria pe ochi cand am vazit-o toata in portocaliu in cabina de proba. Pentru mine, echilibrul este esential.
    Mama poarta culori neutre, mai scapa in culori vii cand ia vreo bluza din hainele donate de mine

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mama mult timp a refuzat sa mai poarte culori, acum s-a mai schimbat, sper sa o tina. :)

      Ștergere
  2. Bluza portocalie nici nu-i sta rau, plus ca nici n-as putea spune dupa poze ca mama ta e in varsta. In plus, in conceptia mea, varsta nu-ti impune ce culori sa porti ci e mai degraba vorba despre adoptarea unui stil mai bine definit sau despre maturizarea unui stil de a te imbraca daca ai deja unul.
    Mama mea prefera sa nu prea iasa in evidenta cu culorile pe care le imbraca, uneori prefera culorile mai inchise spre deosebire de mine.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu chiar n-o consider pe mama batrana, ea mai are faze d-astea, dar ii trec repede. :)

      Ștergere
  3. Referitor la comentariul anterior: una e sa te imbraci(si) in cuşpri vii si alta e sa exagerezi indiferent de varsta.

    M-am lovit si eu de argumentul cu varsta, dar l-am depasit, iar acum sunt posesoarea unei mame care are si haine colorate in garderoba :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu cred ca barieri mai mari decat ale pe care ni le punem singuri nu exista. :)

      Ștergere
  4. Cea roz arata foarte bine!

    http://strumfette.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  5. Din fericire, mama poartă orice culoare dacă îi confirm ca îi stă bine. Și mama ta e drăguță cu cele două bluzițe, care mie, personal, mi se par potrivite pentru orice vârstă.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mama nu are treaba cu confirmarile, o mai bat eu la cap uneori, ea o tine tot cu ale ei. :)

      Ștergere
  6. Damn girl, mama ta are o piele a decolteului si a mainilor absolut superba, care cel putin in bluza portocalie arata superb.

    Mi-ar placea sa stiu ca ne vei anunta ca a fost convinsa sa poarte culori vii. Consider ca fiecare trebuie sa poarte ce ii place si ii vine bine. Varsta mi se pare total irelevanta. Sa nu porti ceva pentru ca nu te simti confortabil sa fii judecat de niste straini....nu se face

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa pare in poze, se tine ok pentru anii ei, dar se putea si mai bine. :))

      Sper sa va anunt ca a zis da. :)

      Ștergere
  7. Cea roz este chiar minunata si cred ca ar putea fi scurtata imediat sub buzunare, sa arate a tunica/bluza lunga :)
    Sa le poarte cu placere, eu zic ca ii stau grozav.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. M-am gandit si eu la scurtat, dar parca am ceva retineri. :)

      Ștergere
  8. Sa o vezi pe mama, fuste pana la genunchi, culori intense! Are 55 si se simte de 25 :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asaa si trebuie! Eu nu suport penibilul, dar restrictiile legate de culori/ lungime si altele sunt de multe ori de-a dreptul deplasate.

      Ștergere
  9. Sa le poarte cu drag! :-*
    Ambele imi plac si cred ca vara ar trebui sa purtam si noi culori vii chiar daca avem o varsta ;)
    E importat de ne simtim bine in orice purtam.

    RăspundețiȘtergere