Cateva dorinte ... si nu numai

14.5.16

Zilele astea am luat scurte pauze de la treburi si am hoinarit pe diverse siteuri in cautare de anumite lucruri de care am eu nevoie sau de anumite cadouri de care trebuie sa ma ocup. Am mai strecurat si cateva siteuri pe care imi place sa-mi clatesc ochii si am adunat o lista de produse care imi plac si pe care as cheltui banii. Probabil ca o sa si cumpar cateva dintre ele, nu m-am decis inca.

M-am uitat dupa fuste si rochii maxi, dar si dupa maieuri si bluze usoare si colorate si am gasit cateva care mi-au placut. Vreau o geanta maro, dar un anume maro si am tot cautat variante, m-ar tenta sa o iau pe cea rotunda pe care o am pe negru, insa imi plac si celelalte doua gri. Bineinteles ca m-am uitat si dupa niste accesorii, fiecare cu boala lui, ce sa zic.

Ultimele mele pofte sunt legate de chestii pentru casa/ bucatarie, nu am ce sa spun in apararea mea, imi plac si atat. Setul pentru mic dejun il admir de saptamani intregi, a mai fost o varianta asemanatoare cu rosu si negru care mi-a placut si mai mult, insa vad ca nu mai apare acum pe site. M-am tot uitat la diverse carti despre alimente/ alimentatie/ ingrediente si asta mi s-a parut interesanta, asa cum mi se par si ceaiurile de la Tea Forte - varianta cu pere si vanilie cred ca e delicioasa, mai ales ca am inceput sa beau ice tea din nou.

maieu - AICI
rochie - AICI
bluza - AICI

geanta gri - AICI
geanta maro - AICI
geanta gri - AICI

ochelari soare - AICI
cercei rotunzi - AICI
breloc - AICI 

set mic dejun - AICI
carte - AICI
ceai - AICI

Voi la ce poftiti zilele astea?

6 comentarii

  1. Cred ca la soare poftesc zilele astea. Si la zahar poftesc mai nou, probabil din cauza faptului ca m-am pus pe rezolvat teme in ultimul moment; iar zilele trecute am poftit la alimente sarate la extrem si lichide & mancare in general, cred ca din cauza faptului c-am fost in acea perioada a lunii. N-am remarcat sa mai fi patit asa ceva pana acum

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In Bucuresti e soare si cald, poftele pot sa fie semne ale unei carente din organism.

      Ștergere
  2. Cerceii imi plac foarte mult, brelocul nu :)
    Poftesc si eu la 2 genti de pe Shein, dar astept sa apara poze postate de cliente si pareri .
    Acestea sunt :1) http://www.shein.com/Peacock-Print-Flap-Bag-With-Chain-Strap-Grey-p-281158-cat-1764.html
    2)http://www.shein.com/Red-Heels-Embroidered-Tote-Bag-p-277029-cat-1764.html
    Am poftit si la un parfum de la Lolita Lempicka mai exact L’Eau Jolie , (e pe drum, l-am comandat de pe Aoro si a fost un blind buy)sper sa-mi placa .
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce haioase sunt gentile, nu le-am vazut pe site, desi am tot pierdut vremea pe acolo. :)

      Ștergere
  3. Bluza visinie si gentile imi plac tare mult! Eu suspin dupa un kimono frumos de pe Shein, dar si cateva nimicuri de pe iHerb. Sper sa le bifez cat de repede mai ales ca nu sunt scumpe :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pusesem si eu ochii pe un kimono si cand sa-l comand acum vreo 2-3 saptamani a disparut din stoc. :)

      Ștergere