Farmec ne pregateste pentru vara!

26.5.16

In ultima perioada Farmec a lansat o gramada de produse interesante si astazi vreau sa va spun mai multe lucruri despre doua dintre aceste lansari, care sunt mai mult decat potrivite pentru perioada asta: gama Gerovital SUN si gama de depilatoare cu actiune rapida. Piele fina si cu aspect sanatos e ceea ce ne dorim toate, iar Farmec isi cunoaste clientii si vine in intampinarea lor cu o serie de propuneri interesante.


Gama Gerovital SUN a fost lansata intr-o varianta modernizata si extinsa si a fost gandita pentru a proteja impotriva radiatiilor nocive ale soarelui, atat in timpul expunerii cat si dupa aceea. Pe langa uleiuri, lotiuni, emulsii, creme si geluri, in gama sunt si autobronzante, care pot fi folosite atat ca o alternativa la soare, dar si dupa expunerea la soare pentru mentinerea si intensificarea bronzului.

Noutatea absoluta a gamei o reprezinta lotiunea Men Care, produsul creat special pentru pielea barbatilor, care le ofera un bronz frumos si uniform (sunt sigura ca si voi, ca si mine, v-ati chinuit sa-l convingeti sa foloseaca protectie solara). Exista si lotiuni cu protectie ridicata pentru pielea sensibila a adultilor si bebelusilor, produse care nu contin ulei de parafina, coloranti sau alcool, dar care sunt bogate in ingrediente organice si filtre minerale.

Gama de produse depilatoare contine cateva noutati: creme pentru piele normala si sensibila, benzi pentru fata si corp, ceara cu incalzire in cuptorul cu microunde, ceara cu incalzire pe foc, perle de ceara si roll-on. Noile produse au nevoie de doar 3 minute pentru a-si dovedi eficienta, se intind uniform pe piele, indeparteaza rapid firele de par, iar pielea ramane hidratata, catifelata si protejata.

Sunt patru subgame diferentiate in functie de tipul de piele: cu extract de orhidee pentru pielea normala, cu extract de argan pentru pielea deshidratata, cu extract de vanilie pentru pielea sensibila si cu extract de zmeura, special concepute pentru pielea sensibila a adolescentilor. Exista si o crema depilatoare special creata pentru barbati cu Boswellia Serrata.

Am primit si eu cateva produse din ambele game, insa nu am reusit sa le folosesc pana acum, dar o s-o fac zilele astea si revin cu pareri daca imi plac produsele. Sunt o gramada de variante disponibile, preturile sunt mai mult decat accesibile (produsele solare le gasiti aici, iar cele depilatoare aici), asa ca luati-le in calcul cand faceti cumparaturile pentru vacanta.

Ati incercat vreunul din noile produse? Va tenteaza ceva in mod special?

3 comentarii

  1. Pe mine ma tenteaza Gerovital 30 Lotiune pentru protectie solara si crema depilatoare piele normala.

    RăspundețiȘtergere
  2. Farmec are mereu produse foarte bune. Imi plac , le folosesc des.

    RăspundețiȘtergere