Spray de corp Victoria's Secret

12.5.16

De-a lungul anilor am avut diverse sprayuri de corp de la Victoria's Secret, insa niciodata nu v-am povestit de ele pe blog. Le-am aratat in poze, le-am mentionat cand si cand in diverse postari, insa se intampla des sa primesc intrebari daca se gasesc la noi, unde se gasesc, cat costa, cum sunt, asa ca m-am gandit ca o postare va face lumina si poate va fi de folos unora dintre voi.


In momentul asta am Plum Seduction (red plum & freesia) din colectia Secret Garden, o aroma fructata florala, usor dulceaga si picanta, o combinatie de prune, pepene si frezii, dar care are ceva senzual si cald. Am folosit-o atat in perioada rece si mi se pare ca aroma este mult mai senzuala, dar am folosit-o si in zilele cu soare si mi-a placut la fel de mult. Si recunosc, fara rusine, ca o folosesc seara inainte sa ma culc pentru ca-mi place sa simt peste noapte aroma.

Cei de la Victoria's Secret au schimbat ambajele recent si au mutat multe arome in colectia Fantasies, insa eu nu le-am vazut inca la noi in aceasta forma. Mi se par mult mai atragatoare noile ambalaje (le puteti vedea aici), dar nici forma veche nu-mi displace deloc, e usor de folosit si comod de tinut in mana. Nu cred ca au schimbat si formula, care este racoritoare si contine aloe vera pentru a hidrata si musetel pentru a calma, cel putin n-am citit informatii despre asta. Insa au renuntat la cateva arome extrem de intresante si asta nu mi-a placut.

Sprayurile sunt destul de puternice, nu toate aromele sunt la fel de intense, insa din ce-am incercat eu se mentin 3-4 ore pe piele fara probleme si mi se par o alternativa foarte buna pentru cele care nu pot folosi parfum sau vor doar ceva usor si placut la miros. Un alt lucru care imi place mult este ca se pot combina aromele usor si se pot crea combinatii extrem de interesante in functie de preferinte.

Preturile la care se gasesc sprayurile in magazinele on-line de la noi sunt 40-60 lei (ceea ce nu e rau pentru 250 ml, tinand cont de preturile de pe siteul oficial), iar daca le combinati cu lotiunea de corp din aceeasi gama mirosul va persista mult mai mult. Le gasiti: aici (mi se pare ca au cea mai buna oferta in momentul asta si cele mai multe variante), aici (preturile sunt chiar bune, insa selectia mult mai mica) si aici (daca aveti un punct de ridicare aproape e mai convenabil, nu mai platiti transport).

Le-ati incercat? Ce variante va plac cel mai mult?

12 comentarii

  1. Pure Seduction e aroma mea preferata, e atat de placuta.
    Amber Romance iar imi place mult.
    Am mirosit o data mai multe in magazinul lor si nici o aroma nu m-a dezamagit, toate sunt pe gustul meu, merita luate prin rotatie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La mine Pure Seduction a ajuns intamplator, chiar n-o stiam, dar imi place mult. Am si eu cateva pe lista, dar sa mai astepte. :)

      Ștergere
  2. Momentan folosesc lotiunea pentru corp Ultimate Flirt si e una dintre preferatele mele, gelul de dus Mango Temptation si sprayul pentru corp Pure Seduction . Nu le folosesc pe toate in acelasi timp.
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu stiu cum e Ultimate Flirt, dar am citit ceva de vanilie si pruna si mi se pare ca suna bine de tot. :)

      Ștergere
  3. Am încercat Pure Seduction si Endless Love. Prefer Pure Seduction, dar nici cel albastru nu e de ignorat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vad ca Pure Seduction place multora, nu stiam ca e asa apreciat. :)

      Ștergere
  4. Eu nu am incercat în general nu folosesc astfel de spray-uri, suna foarte bine

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici eu nu foloseam inainte, dar astea de la VS sunt misto. :)

      Ștergere
  5. Zici ca nu e asa dulceaga? Eu ma feresc de aromele prea dulci de te ia cu lesin. Trebuie sa testez!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aromele de baza sunt floral fructate, nu este dulce sa lesini.

      Ștergere
  6. Camelia, eu le-am incercat si de pe Aoro si de pe Site-ul oficial, din America si produsele imi plac toate. Iti recomand sa te incumeti la o comanda si acolo - mai ales ca au uneori niste oferte incredibil de bune! De pee celelalte site-uri de care ai mentionat mai sus nu am comandat dar "reducerea" de pe Elefant mi se pare nesimtita! Nu poti spune ca e 100 de lei un produs d-asta cand tu il iei cu 3 Euro din SUA. Ma rog, optiunea fiecaruia, dar merita sa astepti si 2-3 saptamani cand iti iei de 2-3 ori mai multe produse in aceeasi suma.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am comandat de multe ori in trecut de pe siteul VS, in special haine, insa am luat si cosmetice de cateva ori, dar taxele sunt prea mari, chiar nu merita pentru un spray sau o crema, insa reducerile lor sunt bune de tot - eu am multe articole de lenjerie si imbracaminte de la ei si pe toate le-am luat in perioadele de reduceri.

      Ștergere