De 3 ori Vaseline

21.9.15


Am o gramada de produse incepute, atat pentru buze, cat si pentru maini si corp, dar am observat ca in serile cand nu ma simt extraordinar de bine, cand sunt obosita si vreau putin rasfat sau pur si simplu vreau sa fac ceva pentru mine, intind mana dupa produsele de la Vaseline. 

Crema de maini cu ovaz v-am mai aratat-o pe blog si v-am spus ca imi place mult - e usoara, intra repede in piele, nu lasa nici o senzatie lipicioasa si are un miros extrem de placut, iar pielea ramane hidratata pentru o perioada mai lunga de timp. Cred ca face fata si unei pielii mai uscate, eu n-am probleme deosebite cu pielea mainilor, iar pentru nevoile mele este exact ce trebuie.

Balsamul de buze Cocoa Butter este cumparat recent si l-am incercat in ultimele saptamani si-mi place mai mult decat varianta in cutie de metal. E mult mai usor de folosit, formula este mai usoara, dar hidrateaza foarte bine buzele. Contine unt de shea si de cacao, vitamina E si glicerina si ofera si protectie solara (SPF 15). Eu il folosesc atat ca tratament seara si dimineata ma trezesc cu buzele hidratate si deloc unsuroase, dar si pe parcursul zilei cand simt ca buzele nu sunt in cea mai buna stare.

Lotiunea de corp Cocoa Radiant a fost si ea pomenita pe blog acum ceva vreme (am comparat-o cu celelalte lotiuni de corp cu unt de cacao pe care le am - gasiti aici postarea daca va intereseaza) si imi place in continuare la fel de mult. Miroase foarte bine, intra repede in piele si pentru pielea mea normala hidrateaza suficient de bine (daca aveti pielea extrem de uscata nu cred ca e pentru voi). Sunt extrem de curioasa sa incerc si variantele ser si spray ale lotiunii.

Toate cele trei produse le-am luat de la Hello Free Z One Discount, magazinul din Pantelimon de care v-am spus de atatea ori pana acum, si nici unul n-a fost mai mult de 8 lei. Le-as incadra fara sa stau pe ganduri la produse misto cu pret mic care merita incercate (si recumparate, in cazul meu). Ati incercat vreunul dintre ele? Cum vi s-a parut?

8 comentarii

  1. Am descoperit lotiunea de corp cu ovaz acum vreo 2 ani, intr-un supermarket din Thassos, daca nu ma insel. Mi-a placut mult cum mirosea si cum hidrata. Acum cand am vazut la Hello Free zone ca au adus brand-ul asta, mi-am luat o crema de maini, un balsam de buze in cutie metalica, si lotiunea Cocoa Radiant pe care o ai si tu. Lotiunea miroase tare bine si-mi place ca nu ramane lipicioasa. Mi-ar fi placut sa aiba si ceva autobronzant in ea, dar e ok chiar si asa.
    Si eu vreau variantele de spray-lotiune dar nu le-am vazut in magazin (am fost chiar sambata asta). Le-am omis eu sau au zis ca vor aduce?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu sunt, nici nu stiu daca vor fi, e doar o curiozitate de-a mea, la fel cum e cea cu formulele ser. Trebuie sa ajung si eu zilele astea pana la magazin. :)

      Ștergere
  2. Loțiunea de corp mi-a plăcut și mie mult, am întins mâna către ea atât de des încât de curând am și consumat-o. La următoarea vizită în magazin cred că o s-o recumpăr.
    Eu am crema de mâini cu aloe vera și-mi plac mult, atât pentru efecte cât și pentru mirosul foarte mișto.
    Trebuie să încerc și un balsam de buze, am vrut să iau de data trecută, dar când m-am gândit la câte am acasă începute... am decis să mă abțin.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu la alea cu aloe nici nu m-am uitat, dar cred ca o sa iau si eu una, asa de curiozitate. :))

      Ștergere
  3. Nu am testat niciunul din produsele astea, dar tare m-ar tenta. Imi face cu ochiul mai ales crema de maini. Si lotiunea suna tare bine, dar am deja un stoc considerabil si prefer sa nu gasesc noi candidate pentru dulapior de frica sa nu se darame peste mine!:)) Hello Free Z...ah...greu e sa fie departe de tine!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De ce m-ai facut tu sa ma gandesc acum la cate lotiuni de corp am eu incepute? :))

      Ștergere
  4. eu mi-am adus cred ca vreo cinci sticle de Cocoa Radiant din Canada, in Austria nu se gaseste, decat daca imi comand pe amazon, unde e cam de trei ori pretul cat era in Canada. acum s-a terminat si eu sufar si ma gandesc daca nu cumva ar fi intelept sa imi comand totusi pe net :)). ps: am ajuns la tine de la Miki´s Playground si imi place ce citesc aici :)!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bine ai venit! Imi place determinarea ta, ma gandeam daca m-am intors vreodata in tara cu 5 produse identice si nu-mi amintesc. :)))

      Ștergere