Lotiuni de corp cu unt de cacao

11.3.15


Multa vreme em evitat lotiunile/ cremele de corp cu unt de cacao, dar nu stiu sa va spun de ce. Poate pentru ca mie nu-mi plac alimentele cu cacao sau pentru ca nu ma dau in vant dupa aroma de ciocolata, nu stiu ce-a fost in mintea mea, dar n-am facut deloc bine. Iar acum am ajuns in extrema cealalta ... de la evitat total am ajuns sa le ador. Si astazi vreau sa va povestesc despre cinci asemenea produse, toate imi plac, chiar daca sunt diferite.

Cocoa Body Butter de la Palmer's (eu l-am luat de pe feelunique la oferta si am dat in jur de patru lire - am si exfoliantul din gama asta si-mi place la nebunie) - e dens, dar se intinde usor, intra repede in piele si miroase foarte bine. Pielea ramane hidratata si mirosul se mentine pentru o perioada pe piele, eu il folosesc in special pe zonele uscate (coate si genunchi - mostenire de familie) si pe talpi pentru ca se simte imediat diferenta.

Dark and Lovely Body Deep Repair (luata de la Hello Free Z One Discount cu putini bani - in jur de 7-8 ron) a stat ceva pe noptiera pana sa ajung s-o folosesc, dar m-am indragostit de ea de la prima aplicare. Desi are textura unei lotiunii usoare hidrateaza nemaipomenit, miroase foarte bine (daca nu va plac mirosurile dulci posibil sa nu va placa asa mult) si lasa pielea neteda si deloc uleioasa. Imi place extrem de mult, daca o vedeti prin magazin incercati-o, e ieftina si buna.

Cocoa Indulging Body Milk de la Nivea este o combinatie intre mirosul clasic Nivea si untul de cacao, dar o combinatie mai mult decat reusita, care lasa pielea catifelata si cu un miros discret si placut. Hidrateaza bine si intra repede in piele, insa este un lapte de corp si asta se simte. Pentru pielea mea normala e mai mult decat suficient insa pentru o piele extrem de uscata s-ar putea sa nu fie de ajuns.

Cocoa Butter Body Lotion de la Palmer's (o gasiti online pe feelunique, in DM - pretul sare de 40 ron si am vazut-o si la Hello Free Z One Discount la 23 ron) seamana mult cu untul din aceeasi gama, insa este mult mai groasa (diferenta este ca untul are uree) si se aplica mai greoi, insa are si avantajele ei - hidrateaza foarte bine si lasa pielea catifelata pentru mult timp. Din punct de vedere al mirosului mi se par la fel.

Cocoa Radiant Rich Feeling Lotion de la Vaseline (luata de la Hello Free Z One Discount cu 8 ron) seamana cu laptele de corp de la Nivea ca textura si nivel de hidratare, insa mirosul este diferit - as zice ca inclina mai mult spre partea gurmanda, iar mie chiar imi place. Nu cred ca face fata unei pieli extrem de uscata, dar pentru folosirea zilnica pe o piele normala e perfecta.

Ati incercat vreuna dintre ele? Folositi lotiuni cu unt de cacao? Urmatoarea pe lista mea e gama cu unt de cacao de la Ziaja, sunt mai mult decat curioasa cum e - nu uitati ca va puteti inscrie la concurs pentru a castiga doua produse din gama aici.

15 comentarii

  1. Ei, uite ce minunate sunt, pentru asta votat gama cu unt de cacao Ziaja. :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Si eu am fugit mult timp de produsele cu unt de cacao, dar la mine chiar nu exista o explicatie, pt ca imi place mult ciocolata.
    Dupa ce am folosit produsele Palmers mi-am dat seama cat este de delicioasa aceasta aroma. Eu le cumpar de pe iherb si iubesc textura densa, care se intinde usor si se absoarbe rapid, iar pielea ramane asa moale si placut parfumata.

    Te pup

    RăspundețiȘtergere
  3. I see a pattern, dear!
    Eu nu am avut niciunul din produse, am testat doar cateva mostre de Palmer's, mai multe variante si mi-au placut. Cred ca e doar o intamplare pentru ca untul de cacao imi place, am avut balsamuri de buze foarte faine care il aveau ca baza.
    Ma tenteaza cel de la Nivea si Vaseline.

    RăspundețiȘtergere
  4. Recunosc spasita ca sunt suficient de lenesa incat sa nu fac din mazgalitul cu lotiune de corp un ritual. Dar nu atat de lenesa incat sa nu-mi amintesc uneori :)
    Nu-mi place insa cand se amesteca mirosul lotiunii de corp cu cel al parfumului, cremei de maini, etc, asa incat le caut cat de cat neutre ca miros.

    RăspundețiȘtergere
  5. Mie imi place la nebunie untul de cacao pur - atat ca aliment, cat si ca produs de ingrijire pentru piele, dar urasc produsele de ingrijire din comert cu unt de cacao :) De ce? pentru ca miros gretos si nu au nici o legatura cu mirosul untului de cacao. Am eu o problema cu mirosurile sintetice in general - foarte putine produse reusesc sa imite suficient de bine produsele naturale (aici ma refer la aromele fructate, de migdale, de cocos, de flori), asa ca eu prefer lotiunile ce miros a parfum.
    Imi plac in schimb produsele hidratante naturale ce contin unt de cacao - preferatul meu din toate timpurile ramane untul de corp de la Reverto - am scris aici despre el: http://clarra-blog.com/cum-am-devenit-eu-dependenta-de-ciocolata/ Poate il vei incerca candva - este o experienta deosebita - atat olfactiva, cat si senzoriala :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Am un ulei de la Palmer's pe care il mai folosesc uneori dupa dus. Foarte bun! Partea proasta e ca nu prea ma omor dupa miros! Nu stiu de ce! :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Am avut unt de corp cu cacao, nu mai stiu numele( ceva din Kauffland) si nu ma puteam deloc cu aroma...ca si produs era extren de bun,mirosul era persistent si inecacios . De atunci mi-a fost teama sa incerc altceva.

    RăspundețiȘtergere
  8. Nu am folosit nici un produs din cele prezentate de tine, dar cred ca miroase bestial ♥♥, mi-as dori sa am macar un sfert din toate produsele care le detii tu.te pup

    RăspundețiȘtergere
  9. Nu am incercat niciunul dintre aceste produse. ^^ Nu cred ca am avut pana acum lotiuni cu unt de cacao.

    RăspundețiȘtergere
  10. Nu am incercat nici un produs dintre acestea :) Dar sigur imi voi lua si eu unul ;) poate pe cel de la Nivea ca-l gasesc mai usor.

    RăspundețiȘtergere
  11. N-am testat nici un produs dintre astea, dar ma tenteaza mult lotiunea Dark&lovely :D
    In general imi place untul de cacao, am avut balsamuri de buze si creme de corp care il contineau, precum si produse cu aroma de cacao, in general.

    RăspundețiȘtergere
  12. Nu am incercat.. Am aceiasi retinere ca si tine, dara fara sa imi explic de ce anume... Dar cred ca la urmatoarea achizitie cel de la Nivea va fi pe lista mea :) . Multumesc

    RăspundețiȘtergere
  13. Imi plac mult produsele cu unt de cacao pentru ca sunt foarte hidratante iar eu am pielea foarte uscata pe corp. O sa maborientez spre cea de la Palmers.
    Am un balsam de buze de pe iHerb cu unt de cacao care imi place mult.
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  14. Am folosit foarte mult lotiunile de corp cu unt de cacao, pana intr-o zi cand am descoperit lotiunea cu un de shea. Ambele sunt foarte hidratante si in plus sunt ieftine.

    RăspundețiȘtergere