Derma E Overnight Peel

10.3.15


Povestea mea cu exfoliantii chimici a mai fost spusa pe blog. In ultimii ani am incercat cateva variante de la Paula's Choice (BHA - atat lotiune, cat si gel, diverse concentratii si AHA - diverse variante) si nu ne-am inteles deloc. N-am vazut nici un efect, ba chiar lotiunea cu BHA mi-a uscat tenul groaznic si se descuama, iar din Weekly Resurfacing Treatment 10% AHA nu stiu daca am folosit un sfert si a ramas uitat. N-am inteles cum functioneaza pentru alte persoane si la mine nimic ...

Mintea mea a ramas cu intrebarea si am decis sa mai dau o sansa exfoliantilor chimici si de data asta am ales un produs de la Derma E (am mai incercat Soothing Toner de la ei si mi-a placut mult) - Overnight Peel with Alpha Hydroxy Acid (5%, PH 3,5) - puteti citi AICI mai multe despre el. Pretul mi se pare mai mult decat rezonabil - 15 dolari/ 60 ml, ambalajul este practic si dozarea se face usor, fara accidente neplacute. Este un gel alb, cu un miros placut, care se absoarbe imediat in piele. 

Imi place? Da. De cand am inceput sa-l folosesc (o data pe saptamana, chiar nu simt nevoia de mai mult - si pentru ca stiu ca m-ati intrebat va spun ca nu am avut probleme cu el, nu ma pisca, nu ma arde, nu-mi usuca tenul) nu mi-a mai aparut nici un cos. Nu am avut eu niciodata cosuri multe dar in perioada acea a lunii mi se mai intampla sa apara cate unul sau ma mai trezeam cand si cand cu cate un cos pe maxilar (in general dupa ce ma jucam mult cu cateii si imi atingeam fata dupa ce atingem blana lor - in special a Almei, la ea mi se intampla cel mai des). 

De vreo trei luni nu mai stiu ce sunt cosurile, in plus semnele de pe maxilar (v-am povestit mai sus de unde le aveam) au disparut aproape complet. Aspectul general al tenului este mult mai bun, pielea este mult mai luminoasa, iar produsele se intind mult mai bine cand le aplic. Chiar simt ca produsul asta face ceva pentru tenul meu si ma bucur ca am decid sa-l incerc inainte de a inchide definitiv usa exfoliantilor chimic. Acum simt ca vreau sa mai incerc si altceva ...

Voi l-ati incercat? Cum vi se pare? Aveti ceva recomandari?

19 comentarii

  1. Ma bucur mereu sa vad o femeie care se simte mai frumoasa, incearca sa se faca mai frumoasa deorece pur simplu cea frumoasa e si ceea fericita chiar daca pare simplu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Fericirea si frumusetea pleaca din interior, produsele cosmetice doar ne ajuta, nu pot face minuni. :)

      Ștergere
  2. Si eu l-am avut si mi-a placut. Zilele acestea mi-am amintit de el si l-as recumpara, pentru ca mi se pare ideala concentratia de 5% pentru lunile urmatoare, fata de 10% cum folosesc acum.

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumim de reviw! :-* Nu am auzit de el :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Folosesc si eu Derma E Overnight Peel, il am in rutina de mai bine de o luna. Nu aveam asteptari foarte mari pentru ca, la fel ca si in cazul tau, eu nu m-am inteles prea bine cu exfoliantii chimici (ba chiar m-am ales cu piele descuamata pe portiuni din zona maxilarului si a barbiei). Derma E Overnight Peel a reparat ce stricase un anumit exfoliant dupa prima aplicare. Eu il folosesc cam de 2-3 ori pe saptamana, il aplic seara intr-un strat subtire (pe eticheta produsului scrie ca trebuie aplicat "cu generozitate", dar sa nu exageram :) ) Pe scurt, produsul asta relativ ieftin a facut minuni, eu avand un ten sensibil cu tendinte de uscare iarna. La fel cum ai spus si tu, pielea este luminoasa, hidratata, iar produsele se aplica mult mai bine. Iti multumesc ca ai scris despre produsul asta, poate le va ajuta si alte cititoare ale blogului tau. Sa ai o zi frumoasa! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca ai scris si tu parerea ta, mie chiar imi place si-l recomand, mai ales daca alte produse de gen n-au functionat. Eu l-am luat cu o doza (mare) de scepticism, dar m-a surprins placut. :)

      Ștergere
  5. Derma E a fost prima mea crema cu AHA si mi-a placut. Apoi am trecut la cea de la Neoteric, care mi-a placut si mai mult - mi s-a parut un pic mai hidratanta decat Derma E - am scris despre ea aici http://clarra-blog.com/produsele-anului-2013-iherb-categoria-produse-de-ingrijire/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am tot vazut pareri despre Neoteric, poate o s-o iau si eu candva. :)

      Ștergere
  6. Buna. Inca nu l-am incercat , dar e de retinut :) ...

    RăspundețiȘtergere
  7. L-am avut, mi-a placut si l-am recomandat si altora - cu efecte pozitive. Singurul aspect important pe care l-am explicat cu grija acestora e necesitatea de a folosi SPF.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca cine a ajuns sa foloseasca exfolianti chimici stie si ca e nevoie de SPF ... sper.

      Ștergere
  8. Nu am folosit.., nici nu stiam ca exista asa ceva.Imi cer scuze Camy...daca sunt mai inapoiata , si nu am avut ocazia sa folosesc unele produse...dar prefer sa spun adevarul decat sa zic ,, ca da am folosit si este bun..eu spun adevarul mereu, la tine aud si vad pt prima oara de unele produse de care habar nu am te pup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa inveti si data viitoare o sa ai habar ce e un produs, nu?

      Ștergere
  9. Uite un review la acest produs care m-a convins!
    Eu folosesc Bha PC cel lichid din gama Clear si Neoteric Cosmetics cu 10% AHA.
    Eu mai astept putin inainte sa vorbesc dar mi se pare ca m-au ajutat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Despre Neoteric am tot citit de bine, ma tenteaza si pe mine pe viitor. :)

      Ștergere
  10. Am început sa il folosesc in paralel cu sotul meu. Eu l-am aplicat o singura data si mi-au aparut niste Coșuri cam uratele si am renunțat.
    Sotul meu are niste urme pe fata si sunt curioasa sa vad daca ii trec

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna,scuze de deranj.A avut efect crema asupra urmelor de la acnee pe tenul sotului tau ? as vrea sa o incerc si eu dar astept mai intai recomandarea ta :*

      Ștergere