Ingrijirea parului cu Orofluido

5.3.15


Folosesc produsele Orofluido (le gasiti aici) de cateva saptamani si am avut timp destul sa-mi formez o parere despre ele. Am primit pentru testare samponul si balsamul si varianta de 25 ml a serumului tratament (care o sa-mi ajunga o lunga perioada de timp), iar pe viitor intentionez sa incerc si masca.

Ambalajul este un pic diferit de ceea ce am intalnit pana acum si nu m-a convins din prima, dar cu timpul a inceput chiar sa-mi placa, mi se pare ca da o eleganta aparte produselor, iar pompa de la balsam e chiar de apreciat. Mirosul, in schimb, m-a fascinat din prima clipa - este dulceag, cu o tenta vanilata si ramane in par zile intregi, pur si simplu cand folosesc produsele am senzatia de spa si rasfat.

Curata foarte bine parul si-l lasa foarte matasos (contin cateva uleiuri - printre ele si ulei de argan si ulei de in), iar ceea ce am observat dupa folosire este ca parul este mult mai bogat, nu in sensul de volum, ci as zice mai degraba ca firul de par pare mai gros si nu mai este asa rebel. Iar senzatia mea este ca parul se ingrasa mai greu, deci zilele intre spalari au fost mai lungi. Serumul poate fi aplicat atat pe parul uscat, cat si pe parul umed, eu l-am folosit in ambele feluri si-mi place mult. Lasa parul matasos, fara sa-l incarce si se descurca destul de bine si cu firele de par rebele care stau mereu cum vor (in cazul meu).

Si pentru ca nu putea sa fie totul perfect exista si un aspect care nu imi place. Am inceput sa folosesc produsele dupa ce m-am vopsit si, desi imi simteam parul matasos, nu puteam sa ma pieptan cum trebuie. Peria ramanea undeva la jumatatea lungimii parului (in cazul meu acum parul ajunge aproape de talie) si nu reuseam deloc sa ma pieptan. N-as zice ca parul ramanea incurcat, dar nici nu stiu cum sa descriu ce se intampla in parul meu. Nici acum nu inteleg fenomenul pentru ca parul este matasos si placut la atingere, dar problema este aceeasi. Initial am dat vina pe vopsea, dar cum am schimbat samponul si balsamul a disparut si problema.

Am vorbit cu doua prietene care au incercat si ele produsele si nu au intampinat aceasta problema, deci banuiesc ca e ceva legat de firul meu de par sau poate de lungime (amandoua au parul mult mai scurt ca mine). In cazul in care aveti par scurt sau mediu va recomand cu incredere produsele, se simte o diferenta de la prima folosire, insa daca aveti parul lung si cret cum il am eu nu stiu ce sa zic.

Imi plac mult produsele, dar problema cu pieptanatul este una spinoasa mai ales cand e vorba de un par atat de lung. O sa continui sa le folosesc, insa am sa adaug si o masca (n-am facut-o pana acum ca sa-mi dau seama exact cum se comporta parul meu) si sper sa rezolv problema. Le-ati incercat? Cum vi se par?

9 comentarii

  1. Nici nu am auzit de ele,nici nu le-am folosit :))))...ti-am zis eu ca sunt multe de care habar nu am :)),te pup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici nu ma asteptam, nu sunt foarte cunoscute la noi ... inca. :)

      Ștergere
  2. Eu le-am incercat in conditii foarte vitrege pt par: caldura peste 40 ° C zi de zi, soare, plaja, apa de mare, spalat parul (vopsit) zi de zi si asta timp de mai bine de 2 luni!!! Concluzia e ca mi-au placut foarte mult ! Cred ca fara ele as fi avut "par de paie" :))) Chiar ma gindeam zilele trecute cind le-am vazut la tine sa le caut din nou si sa le comand. Problema asta cu pieptanatul la mine e vesnica, indiferent ce sampon, balsam sau masca as folosi. Am parul lung si ondulat si daca nu mi-l indrept cu peria, atunci ma pieptan doar cind imi spal parul, adica odata la 2-3 zile.
    Nu am gasit inca samponul, balsamul si masca ideale, insa pe astea de la Oro Fluido sint unele dintre putinele pe care le recomand si le recumpar.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu n-am probleme la pieptanat desi uneori trebuie sa "trag" putin, dar de data asta chiar m-am panicat putin, desi nu sunt genul. :)

      Ștergere
  3. E de la uleiul de in, pieptanarea grea. Tot el face si parul mai des, mai dens de fapt, dar vine la pachet si cu un usor dezavantaj. Eu am un șampon si un spray leave in de la Klorane cu extract de in si am aceeasi problema cu pieptanarea, dar nu ma deranjează

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu le-am folosit dar nici n-am auzit de aceste produse.Dupa cate ne spui tu par bune dar si la mine mi-se descurca cam greu parul ...
    Multumim de review! :-*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu nu am problema cu descurcarea parului, d-aia mi s-a parut si ciudat acum. :)

      Ștergere
  5. Este prima data cand citesc un review despre aceasta gama, dar ma atrage uleiul de argan din compozitia lor.. Eu am o mare problema cu, caderea parului.. Am incercat pana cum cred vreo 4 tipuri de sampon si masca de par si fara nici un rezultat :( ..

    RăspundețiȘtergere