Cateva oferte bune pe feelunique

29.3.15



Am primit mai devreme un mail interesant cu un cod de reducere secret (YOURTREAT15 - reducere 15% la toate produsele de pe site, inclusiv cele care au deja reduceri - valabil pana pe 31) de la feelunique si n-am rezistat tentatiei de a intra pe site sa ma uit putin la produse. Si pentru ca am vazut niste chestii chiar misto, am zis sa va povestesc si voua. Daca nu aveti bani de cheltuit si nu vreti tentatii iesiti acum de pe blog, sa nu va aud dupa aia ca eu sunt vinovata de ce o sa va luati.

Produsele Palmer's au deja reducere de 25%, iar preturile sunt mult mai mici decat la noi in magazine, ca sa nu mai zic de selectia de produse. Am vazut un set de 4 produse (exclusiv feelunique) la pret super bun, iar cu reducerea suplimentara de 15% e o super afacere. Cateva seturi de 5 masti de la Montagne Jeunesse au deja reducere de 20%, pretul final pe bucata e chiar misto dupa reducerea de 15%. 

Am vazut reduceri de 50% la unele produse Caudalie, de pana la 40% la L'Oreal, 20% la Yes to Carrots, 40% la niste seturi L'Occitane, la anumite produse Urban Decay reducerile sunt intre 20 si 50%. Mi-au atras atentia produsele Sundari - am vazut la cateva reduceri de 50% si Nourish - la seturile de produse am vazut reduceri de pana la 40%. Cateva produse de la Origins si REN am vazut la oferta, dar si Yves Saint Laurent sau Guerlain. Si la produsele de machiaj si oje (daca nu sunteti in Romania ca aici nu se mai livreaza oje si parfumuri) am vazut reduceri mari si produse destul de misto.

Eu am plasat o comanda (mica), insa am ramas cu gandul la multe ... le gasiti AICI.

6 comentarii

  1. Suna bine...sper sa ajung si eu odata sa comand ceva online ,:D,imi doresc ff mult :*:*:

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna ! Pe cand o postare despre mastile pentru fata ? Poti sa-mi recomanzi o masca pentru luminozitate ? Multumesc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu prea ai cum sa faci o postare despre masti la plic pe care le folosesti o data, de doua ori, efectele sunt pe moment, nu poti vorbi de efecte pe termen lung. Acum am una la tub de la MJ, de aceea pot sa scriu pentru ca-mi ajunge pentru o perioada lunga de folosire.

      Ștergere
  3. Postarea ta m-a facut sa ma hotarasc in sfarsit sa plasez comanda cu nr. 6 pe feelunique (aveam doua produse in cos si paaarca as mai fi vrut ceva, dar nu stiam ce anume). Pana la urma am luat setul de 4 produse de la Palmer's de care ai amintit tu (multumesc!), un concealer de la L'Oreal si o masca pentru par de la Osmo. In treacat fie spus... in 2 martie am plasat comanda precedenta si inca astept sa o primesc, niciodata nu a intarziat atat de mult. Oh well :) Sa ai o seara frumoasa! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Au ajuns destul de greu in ultima perioada, am avut si eu una care a ajuns dupa o luna. Sa folosesti cu placere ce ti-ai luat.

      Ștergere