S-a deschis Brow Bar & More in Bucuresti!

6.8.16

Cand vine vorba de sprancene eu ma consider o norocoasa si v-am mai spus asta. Am mostenit sprancene frumoase si sunt rare momentele cand e nevoie cu adevarat sa ma agit in privinta lor (si recunosc ca nici nu este una din placerile mele, pensatul nu-mi place si e ceva ce trebuie sa fac extrem de des pentru ca-mi cresc firele de par intr-un ritm ametitor). Insa sunt de parere ca intotdeauna e loc de mai bine si sfatul unui expert nu strica niciodata.

Miercuri am fost la lansarea Brow Bar & More, primul salon de design al privirii, in Mega Mall si mi-a placut atat de mult ce-am gasit acolo incat vreau sa va povestesc si voua. Am stat de vorba cu Alina, fondatorul si managerul Brow Bar & More, si am aflat o gramada de lucruri interesante. Pana la sfarsitul anului intentioneaza sa deschida alte doua saloane in Bucuresti, avand deja experienta dupa deschiderea primul salon in Chisinau anul trecut, salon care s-a dovedit un adevarat succes si unde au fost pana acum "tratate" peste 10000 sprancene. Daca vreti sa vedeti exemple concrete uitati-va si pe pagina lor de Facebook.

Alina, inainte de a deschide aceasta afacere, s-a specializat in SUA, Rusia si Franta si pune mare pret pe pregatirea angajatilor, fiecare Brow Master trece printr-un program de training sustinut si conceput de ea, iar periodic toata echipa beneficiaza de traininguri sustinute de makeup artisti internationali pentru a fi in permanenta la curent cu ultimele tendinte si tehnologii. Mie ideea de salon de infrumusetare de nisa, in cazul asta axat pe sprancene, imi place mult, iar ceea ce am vazut acolo mi s-a parut extrem de interesant si mi-a dat un sentiment de incredere.


Toata afacerea este construita in jurul ideii ca forma sprancenelor determina arhitectura privirii si implicit a fetei. Doamnele si domnisoarele sunt principalii clienti, insa au si un serviciu special pentru domnii care doresc sa-si contureze sprancenele fara a da impresia ca cineva a lucrat vreodata la forma lor. Fiecare serviciu Brow Bar este un rasfat si o experienta educativa pentru client, fie ca e vorba de pensatul cu ata, ceara sau penseta, de vopsitul sprancenelor, de laminarea genelor cu keratina sau de alte servicii.

Comunicarea cu clientul este foarte importanta si fiecare Brow Master este intotdeauna gata sa explice fiecare etapa a procedurii si sa le ofere clientilor sfaturi personalizate pentru a se bucura de cea mai buna forma a sprancenelor. Am beneficiat si eu de o mini consultatie si mi s-au dat niste sfaturi chiar interesante pe care am de gand sa le pun in practica si am de gand sa le fac si o vizita cat de curand sa vad concret ce pot sa faca niste mici retusuri pe sprancenele mele.

Produsele cu care se lucreaza in salon sunt cele de la Billion Dollar Brows, brand american, pe care cei de la Brow Bar & More il si distribuie. Mi s-au parut interesante produsele, atat cat am apucat sa vad la lansare, mi-a atras atentia glitterul pentru sprancene, produs pe care nu l-am mai vazut pana acum la alt brand. N-am apucat sa le studiez cu atentie, dar cand mai ajung la ei sigur o s-o fac.


Cum vi se pare ideea acestui tip de salon? Cat de importante credeti ca sunt sprancenele pentru fizionomia cuiva?

17 comentarii

  1. Când mai merg prin Mega Mall am sa merg și eu...chiar am nevoie un retuș la sprâncene. Intesant!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O sa-ti placa sigur, nu e doar o sedinta de pensat, ci o sa afli multe lucruri interesante.

      Ștergere
  2. Wowww.. pare un salon de "masaj" al sprancenelor. Orice femeie isi doreste sa arate cat mai bine si forma sprancenelor e un factor important in frumusetea unei femei.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E un salon gandit bine si cu servicii pe masura, eu sunt sigura ca o sa mai auzim multe despre ei.

      Ștergere
  3. Cred ca foarte curand o sa-i fac o vizita, am sprancenele destul de rare si subtiri si niciodata n-am fost pana pensatului. Cu toate astea, nu au aspectul unor sprancene exemplare si acest lucru ma deranjeaza.

    RăspundețiȘtergere
  4. Interesant! Trebuie sa merg si eu! Am experiente neplacute cu Mall-ul ala. Stau taxiurile in strada, se blocheaza circulatia, se blocheza intrarea in parcare, cosmar.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu n-am avut niciodata probleme si ajung destul de des acolo, data viitoare cand te duci lasa amintirile neplacute acasa si poate o sa fie mai bine.

      Ștergere
  5. As incerca si eu cu sprancenele mele blonde: D

    RăspundețiȘtergere
  6. Sunt la a 2- a experienta si tin sa va spun ca NU se merita mers pentru un simplu pensat, daca vi le si vopsiti se vede intradevar o schimbare. Cand am mers prima data la vopsit si pensat aratau f bine, dar dupa 3 saptamani cand am revenit la un simplu pensat pur si simplu mi le a jumulit, sunt prea subtiti, explicatie sa mi dea nu a avut. Asa ca nu recomand si nu voi mai reveni, nu ma asteptam sa plec atat de dezamagita.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am fost la ei saptamana trecuta si sunt mai mult decat incantata de rezultate, imi pare rau ca ai avut o experienta neplacuta, cred ca tine si de persoana care se ocupa de tine si de sprancene. La mine diferenta este mare si sunt incantata de rezultate (si nu mi-au vopsit sprancele ca nu e cazul), asta in conditiile in care n-am avut niciodata probleme mari cu sprancenele. Ar trebui sa ii contactezi si sa le spui ca esti nemultumita.

      Ștergere
    2. Nici eu nu am avut probleme cu sprancenele, din contra, erau chiar groas, acum sunt subtiri este ca si cum le as fi facut la salonul de cartier. Si chiar vroiam sa devin fidela. Crezi ca ar trebui sa ii contactez? Pai si ce as rezolva?

      Ștergere
    3. Cred si eu ca ar trebui Sa-I contactezi! Vezi ce-ti spun, daca reputatia conteaza trebuie Sa gaseasca o solutie!

      Ștergere
  7. buna! cat ati platit pentru un pensat la brow bar?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O stilizare de sprancene costa intre 80 si 115 lei in functie de ce anume presupune.

      Ștergere
  8. As vrea sa incerc si eu aici, am avut niste experiențe mai putin placute in alte saloane.
    De multi ani ma tot duc la pensat,cu ideea ca la salon nu ti le strica ( cum ti le strici tu acasa) eu mi le făceam praf acasa
    Dar din nefericire nici un salon nu m-a mulțumit.

    RăspundețiȘtergere