Lapte demachiant Bioten cu miere si uleiuri pretioase

16.8.16


Nu-mi amintesc sa fi folosit pana acum vreun produs de la Bioten, nu mi-au atras atentia in magazine si nici n-am avut contact cu produsele lor, asa ca nu aveam prea multe informatii despre brand si produse. De fapt nici acum nu stiu prea multe, dar am folosit in ultimele saptamani un produs de care vreau sa va povestesc astazi. Este vorba de laptele demachiant cu miere + complex de uleiuri pretioase, un produs extrem de accesibil si care face o treaba buna

Bioten s-a relansat anul asta si produsele lor au ambalaje noi, iar printre noutatile lansate in aceasta primavara este si acest lapte demachiant. Produsele Bioten sunt concepute de doamna Cremenescu, cea care a fondat si Elmiplant, si pastreaza aceeasi linie traditionala cu care si-au obisnuit consumatorii, insa au venit cu un nou design, mai atragator si mai intens, pentru a se adapta trendurilor de pe piata.

Laptele demachiant este conceput pentru tenul normal si mixt, iar formula are la baza miere si o combinatie de uleiuri pretioase (ulei de argan, ulei de macadamia si ulei migdale). Este cremos si are un miros extrem de placut. Eu nu simt mierea (nici nu ma innebunesc dupa mirosul ei in cosmetice, asa ca pentru mine este un plus), ci mi se pare mai degraba ca miroase a pere.

Eu prefer demachiantele cremoase ca prim pas in demachiere, iar asta de la Bioten curata bine, este bland cu tenul si lasa o senzatie de curat si proaspat care imi place. Undeva pe la jumatatea listei de ingrediente se regaseste si parfumul, insa pe mine acest lucru nu ma deranjeaza intrucat folosesc laptele demachiant doar ca prim pas. Avand in formula atatea uleiuri nu usuca deloc tenul, ceea ce ma face sa cred ca si un ten uscat sau deshidratat s-ar intelege bine cu el.

L-ati incercat? Cum vi se pare? Folositi produse de la Bioten? Aveti ceva recomandari?

4 comentarii

  1. Daca nu se simte mierea in el, o sa il incerc si eu, dar in sezonul rece.

    RăspundețiȘtergere
  2. E un demachiant destul de bun, am consumat deja vreo trei recipiente anul ăsta. La fel ca și tine, îl folosesc în primul pas al demachierii. Eu am un ten mai degraba deshidratat decât uscat și foaaarte sensibil, așa că sunt mulțumită că demachiantul nu-mi dă alte bătăi de cap. Ce nu mă încântă e sistemul de dozare (în general prefer recipientele cu pompiță). Dar da, e un produs bun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E mult mai practica o pompita, dar la pretul pe care il are produsul cred ca mai mult ar costa ambalajul cu pompa. :)

      Ștergere