Elizabeth Arden Good Morning Retexturizing Primer

5.8.16

Good Morning Retexturizing Primer de la Elizabeth Arden era pe lista mea de dorinte de ceva vreme, iar de curand am reusit sa-l trec de la stadiul de dorinta la realitate, iar in ultimele saptamani m-am bucurat din plin de el. Vreau sa va spun cum l-am descoperit pentru ca nu am nici un merit - am nimerit de doua ori aceeasi tipa care promova produsele Elizabeth Arden in doua magazine diferite si am stat de vorba mult ambele dati si de fiecare data am intrebat-o acelasi lucru si raspunsul ei a fost in ambele dati acest produs. 

L-am incercat, mi-a placut si mi-a ramas gandul la el. Apoi am descoperit primerul de la Laura Mercier si m-am indragostit de el ... dar am ajuns in Debenhams, m-am jucat iar cu cateva produse de la Elizabeth Arden si primerul asta m-a cucerit ... iar. Dupa ce l-am folosit o perioada de timp pot sa va zic ca mi-a depasit cu mult asteptarile, care oricum erau destul de ridicate. In plus l-am vazut la o oferta foarte buna aici, asa ca e si usor de procurat fata de cel de la Laura Mercier si daca nu aveti un magazin care sa aiba produse Elizabeth Arden prin apropiere


Este o baza de machiaj pe baza de silicon, cu o textura usoara si o formula imbogatita cu vitamina A (de aici si Retexturizing din denumire), extract din seminte de struguri (antioxidant care lumineaza si uniformizeaza) si diverse extracte din plante care netezesc ridurile si ofera luminozitate. Este potrivit pentru orice tip de ten si nu simt ca-mi incarca deloc tenul, ceea ce este un mare plus.

Eu il aplic pe ten si-l las cateva minute, dupa care continui cu produsele de machiaj. Baza pe care lucrez este mult mai neteda (si dupa cum am observat cand l-am folosit pe mama se descurca minunat cu porii dilatati si cu pielea care are nevoie de putin ajutor ca sa arate mai ferma si mai luminoasa) si folosesc mult mai putin fond de ten pentru ca se intinde perfect.

Pe caldurile infernale care au fost in ultima perioada a facut fata cu brio, machiajul a ramas la locul lui, iar tenul a avut un aspect proaspat si sanatos toata ziua (tenul meu este normal, insa cred ca s-ar descurca cu succes si pe un ten gras sau mixt). Imi place mult de tot si e clar in topul primerelor incercate de mine de-a lungul timpului.


L-ati incercat? Cum vi se pare?

5 comentarii

  1. Eu nu l-am incercat inca
    Dar imi place ce am citit despre el :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Cred ca este alegerea potrivita pentru ca tenul sa ramana suplu, pe timp de vara mentine si o hidratare optima, vitaminele sunt un plus la cele spuse anterior. Recomand sa incercati!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt persoane care nu folosesc baza de machiaj si prefera alt tip de produse, mie insa asta imi place mult si chiar o recomand.

      Ștergere
  3. Eu trebuie sa il bag in teste pe cel de la Max Factor.

    RăspundețiȘtergere