Yves Rocher Tendre Jasmin

12.7.16


Nu stiu cum a ajuns parfumul Tendre Jasmin de la Yves Rocher in posesia mea, tind sa cred ca l-am primit cadou la o comanda pentru ca nu e genul de parfum pe care eu l-as alege. Prin urmare a stat mult timp sigilat si nici n-am avut curiozitatea sa-l incerc, dar lucrurile s-au schimbat putin si in ultimele saptamani l-am folosit des si m-am gandit ca e momentul potrivit sa va povestesc despre el pentru ca l-am vazut redus pe site (aici gasiti promotiile, nu e singurul redus - So Elixir, Neroli, Voile d'Ambre si Vanille Noire au si ele 50% reducere).

Este un parfum floral cu accente citrice, usor dulceag si pudrat, o combinatie interesata care n-am crezut ca o sa mi se potriveasca. Creatorul parfumului este Jacques Cavallier, cel care a creat si Vanille Noire si So Elixir pentru Yves Rocher, iar parfumul a fost lansat in 2008. Daca va plac aromele de iasomie si parfumurile florale si fresh o sa va placa, daca nu mai bine nu-l incercati. 

Mie combinatia mi se pare extrem de interesanta, sunt momente cand mi se pare delicata si alte momente cand o simt senzuala si cuceritoare. Daca incercati parfumul in magazine dati-i timp sa se aseze pe piele, prima impresia o sa fie un parfum floral (iasomie si asta e), insa pe masura ce se aseaza incep sa se simta notele de mandarina, lamaie si portocala, iar rezultatul este un parfum fresh, delicat, dar luminos, cel putin eu asa il simt.

Nu este genul de parfum fara de care n-as putea trai, dar sunt anumite momente cand imi face placere sa-l port si stau si ma intreb de ce mi-a luat atat sa il incerc. Mi se pare potrivit pentru primavara/ vara, pentru o plimbare lunga, pentru un ceai baut pe o teresa linistita, genul de parfum care iti da o stare de calm. Am si sprayul si folosite impreuna rezista pe pielea mea 8-9 ore, ceea ce mi se pare nemaipomenit pentru un parfum de la Yves Rocher.

L-ati incercat? Cum vi se pare? Care este preferatul vostru din colectia Secrets D'Essences?

10 comentarii

  1. Nu l am incercat,dar atat de bine il descrii,ca ii si simt mirosul.Aida Dolce

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poate ajungi intr-un magazin si-l incerci sa vezi cum e.

      Ștergere
  2. L-am avut, am prins mai demult o oferta parfum+gel de dus+lapte de corp - in combinatia asta, mirosul rezista aproape infinit, se impregneaza in piele, lenjerie, haine, peste tot :)
    Nu stiu daca l-as mai achizitiona. Mie mi se potriveste iarna.
    Neroli imi place, dar tot iarna.
    As avea pofta de un parfum nou, de ceva, altceva si nu stiu ce :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu n-as putea sa il port pe vreme rece, mi se pare prea luminos, prea floral. Neroli mie imi da dureri de cap. :)

      Ștergere
  3. Oh ce mult imi place Tendre Jasmin! Toata colectia imi place in special acesta, Voile d'Ambre si Vanille Noire. Sunt adorabile! :) Neroli nu mi se potriveste, desi am vazut ca e un parfum tare iubit.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Voile d'Ambre este singurul pe care nu l-am incercat, nu stiu de ce. Chiar o sa ma duc intr-un magazin sa vad cum e. Neroli nici mie nu mi se potriveste, mi se pare mult prea puternic. :)

      Ștergere
  4. Am Tendre Jasmin . Preferatul meu din colectia Secrets D'Essences este Vanille Noire :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Am avut Tendre Jasmin...nu prea pot sa zic ca e genul meu. . Preferatele mele din colectia Secrets D'Essences sunt : Neroli, Voile d'Ambre. As vrea sa incerc si Rose oud, pe care l_am mirosit in magazin si mi se pare fascinant.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu nu pot sa port Neroli, imi da dureri de cap. Rose Oud este perfect pentru vremea rece, mie imi place la nebunie.

      Ștergere