Oje Pupa pentru vara

23.7.16

Pe langa ojele din colectia Bronze Fever de care v-am povestit la inceputul lunii, Pupa a pregatit pentru vara asta alte cateva noutati care mi se par extrem de interesante: 12 nuante noi in colectia Lasting Color Gel si 12 nuante in colectia Lasting Color Nude (editie limitata).

Cele 12 oje din colectia Lasting Color Gel sunt inspirate de 6 flori si au nuantele delicate si romantice ale florilor de bujor, ranunculus, frangipani, orhidee, camelie si lalea. Pretul este cel standard al ojelor Lasting Color Gel (23 lei/ 5 ml), n-am nimerit nici o nuanta inspirata de camelie, cele trei nuante primite sunt: 161 - Plumeria Harmony, 163 - Opium Orchid si 167 - Tulip Paradise. Aici puteti sa vedeti toate nuantele disponibile, cred ca exista ceva pentru fiecare.

Editia limitata Lasting Color Nude este exact pe gustul meu, cand nu aleg nuante puternice pentru unghii si nu ma joc cu ojele nisipoase, ojele nude sunt preferatele mele, iar in colectie sunt 12 nuante superbe cu un finish usor perlat sau laptos. Ojele sunt 19 lei, iar cele 3 nuante primite de mine sunt: 120 - Ice Light, 123 - Wet Sand si 231 -Soft Allure. Aici puteti sa vedeti si celelalte nuante din colectie.


Rezistenta ojelor Pupa ma uimeste de fiecare data si asa cum v-am mai spus imi plac la nebunie pensulele ojelor Lasting Color Gel (cele din colectia Nude au un alt tip de pensula antipicurare, dar mi s-au parut la fel de usor de folosit). Desi ele sunt destul de lucioase si ofera unghii un aspect foarte curat mie imi place sa aplic peste gelul incolor Lasting Color (eu l-am primit intr-un set, nu cred ca se gaseste separat), dar am vazut ca au cateva baze si doua top coaturi care par extrem de interesante si pe care as vrea sa le incerc candva.


Ati incercat produsele pentru unghii de la Pupa? Cum vi se par?

2 comentarii

  1. Foarte frumoase nuantele !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu niciodata nu stiu la ce sa ma uit mai intai cand ajung la ei in magazine, la oje e raiul pe pamant. :)

      Ștergere