Farduri noi de la Melkior

21.7.16

Va aratam saptamana trecuta ca am comandat cateva farduri noi de la Melkior (paleta se ofera gratuit la cumpararea a 6 refill-uri, transportul prin curier este gratut, iar daca folositi codul melkior10coltul aveti si o reducere de 10%, practic cu 91,80 lei va puteti construi propria paleta cu 6 farduri) si pentru ca m-ati intrebat cum sunt, ce culori am ales, m-am gandit ca cel mai bine este sa vi le arat intr-o postare, mai ales ca si eu am avut dificultati in a gasi swatchuri pe net cand am cautat.

Nu sunt primele farduri pe care le am de la Melkior, v-am aratat in postarea de aici cealalta paleta pe care o am. Fardurile sunt pigmentate, se lucreaza usor cu ele, iar pretul este mai mult decat bun pentru cele 3,2 grame pe care le are fiecare fard. Nu sunt toate la fel de pigmentate, cele mate sunt putin mai prafoase (insa este si normal), dar merita din plin.


De data asta am ales 6 farduri pe care stiu ca o sa le folosesc des, doua mate si patru sidefate: Natural Skin, Beige Copper, Caprice, Soft Grey, Fragile si Metallic Green. Singurul care m-a dezamagit putin este Metallic Green, ma asteptam sa fie o nuanta superba de kaki, insa nu e chiar ce speram eu sa fie - blenduit arata bine, insa swatchul nu il avantajeaza deloc.

Fardul care m-a surprins cu adevarat este Caprice, un fard duochrome superb, nu ma asteptam sa fie atat de frumos, l-am pus in cos in ideea ca o sa-mi placa, dar e mai mult decat placut. Este unul dintre fardurile noi lansate de cei de la Melkior (alaturi de Fragile si Ciel) si vi-l recomand daca aveti de gand sa dati vreo comanda.


Natural Skin / Beige Copper / Caprice
Soft Grey / Fragile / Metallic Green

Voi cate farduri Melkior aveti? Care sunt nuantele voastre preferate?

4 comentarii

  1. Caprice e minunat!l am testat la ei si mi a placut mult mult!si celelalte nuante:Fragile si Ciel arata bine,dar tot Caprice e preferatul meu!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E superb, am si Ciel in format normal cu cutie, insa n-am apucat sa-l incerc. :)

      Ștergere
  2. Caprice arată genial, dar e fain tare și beige copper!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Caprice isi schimba nuanta atat de superb, imi venea sa fac un video de cateva secunde sa va arat. :)

      Ștergere