Cateva ore pentru mine

26.7.16

Saptamana trecuta a fost cum a fost, v-am zis cateva ceva in postarea de duminica, nu mai vreau sa va gandesc la ea. Sambata seara - desi imi crapa capul de durere si starea mea era tot aiurea - am simtit nevoia sa ies din casa, sa fac ceva care sa-mi umple sufletul de bucurie, sa petrec timp cu mine, sa-mi limpezesc gandurile, sa ma incarc pozitiv. Am primit cateva comenzi saptamana trecuta, insa n-am apucat sa va arat nimic, nu mi-a ars nici de poze, de nimic ca sa fiu mai exacta, dar m-am bucurat eu de ce mi-am luat de pe Zaful cand am iesit la plimbare si am facut cateva poze sa va arat si voua.

Geanta o gasiti aici daca vreti sa vedeti cum arata si pe alte culori, chiar imi place (nu stiu sa descriu materialul, e usor cauciucat si cred ca va tine mult), detaliile metalice o fac mai interesanta, dar lantul metalic gros si inchis la culoare e detaliul care o defineste din punctul meu de vedere. Singurul lucru pe care l-as schimba cred ca ar fi dimensiunea - mi-ar fi placut sa fie un pic mai mare. Si n-ar fi stricat nici niste buzunare sau o compartimentare in interior, dar nu sunt detalii care sa ma deranjeze prea mult. Nuanta de gri e mult mai frumoasa decat ce-am reusit eu sa surprind in poze, cred ca penultima fotografie din postare e cea mai relevanta din punctul asta de vedere. Am mai vazut cateva genti dragute la ei pe site, daca vreti sa va faceti o idee categoria Bags va asteapta cu tentatii.

Am zis sa va arat ce-am luat dupa mine in parc sa va faceti o idee ce incape intr-o geanta relativ micuta: o carte (din care n-am citit mult pentru ca ma durea capul prea tare), o sticla de apa de la Tupperware, o punguta cu Gustare dulce-acrisoare de la Solaris, o cutie cu bomboane fara zahar, un balsam de buze, un amestec de uleiuri si o apa termala mica. Ce nu apare in poza? Telefonul, cheile, servetelele si dezinfectantul pentru maini. Pentru cat e geanta eu zic ca au incaput destule. Ochelarii sunt si ei noi si-mi plac la nebunie, sunt destul de mari (daca aveti fata mica nu-s de voi, insa daca cautati ceva mai mare ... ), eu mi-am luat si varianta pe albastru (aici le puteti vedea pe amandoua), n-am apucat inca sa ii port, dar de-abia astept.


M-am dus in parc (IOR, parcul copilariei mele) cu un scop clar - sa duc PET-uri la evenimentul organizat de Descult in iarba si Adopta, Iubeste, Adora, v-am spus si pe Facebook despre asta, gasiti aici mai multe detalii daca vreti sa participati in vreun fel. Speram sa gasesc si niste catei (in cadrul evenimentului se promoveaza si adoptia animalelor mai putin norocoase) sa ma joc cu ei, insa la ora la care am fost era destul de liniste. Asa ca m-am plimbat prin parc (n-am mai fost de ceva vreme pe partea aia de parc), am admirat natura si lucrurile frumoase pe care le-am intalnit, am respirat, mai pe scurt.

Plecasem cu gandul sa ma opresc pe o banca si sa citesc, insa durerea de cap si-a facut de cap, asa ca planul meu n-a avut rezultate bune, in schimb am stat pe iarba si m-am gandit la multe. Presupun ca mi-a priit pentru ca m-am intins mult mai mult decat planuisem, dar ma bucur ca mi-am facut timp pentru mine, chiar aveam nevoie de asta. Uneori oricat de mult iti plac unele lucruri/ situatii ai nevoie si de momente de evadare.


Mi-am strans lucrurile (mi-a parut rau ca n-aveam castile la mine, ar fi mers foarte bine niste muzica, dar cum planul era sa citesc nu le-am mai luat dupa mine) si am venit pe jos pana acasa, unde ma astepta catelul Bucuria (una din poreclele pe care Alma le-a castigat cinstit), obosita si suparata ca n-a mers si ea la plimbare. Aia cu supararea e asa de gluma, Alma nu e suparata niciodata, ea se bucura si pentru o secunda de atentie, dar ii place sa se alinte.


Cand ati fost ultima data in parc sa petreceti timp doar cu voi?

4 comentarii

  1. Ar trebui sa ai cat nai des zile din astea si, mai ales, ar trebui sa-ti urmez exemplul :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce gentuta simpatica. Pare putin cam mica? Ai fost la ratuste in IOR. Vreau si eu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, este micuta, dar incapatoare, am mentionat si in postare.

      Ștergere