50 de ani de Klorane

2.7.16

Klorane este un brand aproape necunoscut pentru mine, am auzit de produsele lor, le-am vazut in farmacii, insa nu-mi amintesc sa fi folosit pana acum ceva. V-am intrebat zilele trecute pe Facebook daca ati folosit produse de la ei si am primit o gramada de raspunsuri cu recomandari. Produsele pentru bebelusi si cele pentru par au fost cele mai laudate si recunosc ca mi-ati strarnit curiozitatea si o sa incerc si eu produsele sa vad cum sunt.

Laboratoarele Klorane au aniversat 50 de ani si ne invita sa accesam nou lansata aplicatie online - http://www.klorane50ani.ro/ - pentru a afla planta care raspunde cel mai bine nevoilor pe care le are parul. Principiul celor de la Klorane este "o nevoie, o planta, o solutie" care le permite sa abordeze fiecare tip de par diferit, sa combine puterea plantelor cu stiinta farmaceutica si astfel sa ofere solutii de ingrijire pentru orice problema si orice tip de par.


In portofoliul Klorane sunt 15 game diferite de ingrijire a parului, fiecare se adreseaza unei probleme diferite, astfel incat putem alege in functie de tipul de par si de nevoile lui: caderea parului (gama cu extract de chinina), matreata uscata (gama cu extract de capucin), matreata grasa (gama cu extract de mirt), scalp sensibil si iritat (gama cu extract de bujor), par gras (gama cu extract de urzica), par uscat (gama cu unt de mango), par vopsit (gama cu rodie), reflexe blonde (gama cu musetel), par rebel (gama cu papirus), par tern (gama cu ceara de magnolie), par tern, lipsit de volum (gama cu extract de in), ingrijire zilnica (gama cu ovaz), par fin (gama cu lapte de migdale), par normal cu tendinta de ingrasare (gama cu citrice), par matur (gama cu maslin), iar pentru un par curat gata de coafat in 2 minute exista gama de sampoane uscate Klorane, care reduc sebumul, confera densitatea parului si ajuta la coafare in doar 2 minute.


Pe langa produsele pentru par, am vazut si cateva geluri de dus si multe produse pentru bebelusi, iar preturile mi se par foarte accesibile. Nu stiu de ce aveam impresia ca sunt mult mai scumpe produsele Klorane. Eu o sa incerc gama pentru par cu mango si samponul uscat, daca sunteti interesate sa va povestesc despre ele spuneti-mi in comentarii.

Voi cum ati descoperit produsele Klorane?

15 comentarii

  1. Eu l-am descoperit acum 2-3 anu in ofertele farmaciilor noastre, dar am ezitat sa cumpar datorita preturilor (la vremea aceea nu credeam prea mult in dermatocosmetice si produse de acest gen). In primavara aceasta parul meu a inceput sa cada excesiv asa ca am hotarat sa fac ceva in privinta asta. Sansa a facut ca in acea perioada feelunique aveau reducere la produsele Klorane si mi-am achizitionat samponul cu chinina si balsamul cu mango. Am facut aceasta combinatie deoarece in trecut am mai folosit tratamente anticadere si am observat ca tind sa usuce firul de par, iar parul meu oricum este destul de uscat. Rezultatul final a fost unul potrivit asteptarilor: parul s-a regenerat si cade mai putin. Doar ca acum sunt plina de antene :))) dar in cateva luni toate firele vor ajunge la o lungime care sa ma multumeasca si din punct de vedere estetic.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Deci gama si chinina e buna pentru caderea parului, am retinut. Stiu cum e cu firele alea care se regenereaza, eu mereu am probleme cu ele. :)

      Ștergere
  2. Nu imi amintesc sa le fi folosit pana acum.Asteptam un articol in care sa ne spui despre eficienta lor.PAr destul de interesante.Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  3. Am incercat sampoanele lo, dar nu am fost asa incantata!! Parul meu e mai dificil, si fac matreata mereu daca nu ii prieste !!

    Am incercat in schibm balsamul cu mango si a fost super

    In ceea ce priveste samponul am incercat cel pt matreata si cel pt caderea parului.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cand sunt probleme cu scalpul e greu sa gasesti ceva care sa ti se potriveasca.

      Ștergere
  4. Eu am folosit la lucru pentru copii un produs Klorane - imi scapa numele, dar era ceva doi in unu, gel de dus si sampon - si sigur, sigur, mirosea f frumos, pielicica copiilor era fina si mainile mele asisderea :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu am folosit de mult sampon pt caderea parului si stiam de produsele lor din farmaciile sensiblu. Nu mai retin exact efectele dar trebuie sa revin la produsele lor. Ma intereseaza impresiile tale si asupra samponului uscat de la ei si a altor produse

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O sa scriu despre ce-am incercat dupa ce imi formez o parere.

      Ștergere
  6. Folosesc Klorane de aproape 2 ani. Ceea ce m-a determinat sa il cumpar a fost o cadere a parului excesiva si recomandarile unei farmaciste foarte draguta. Am fost sceptica la inceput in privinta rezultatelor pe care urma sa le observ insa chiar am fost placut uimita de acesta. Caderea parului s-a oprit la scurt timp iar parul a crescut surprinzator de repedere. Intradevar am putut observa o dezhidratare a fitului de par dar o tin din scurt cu ajutorul unei masti. Recomand din toata inima produsele acestui brand. Alina

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumim pentru ca ne-ai impartasit si noua experienta ta cu Klorane, e bine sa aflam cat mai multe pareri.

      Ștergere
  7. N-am incercat nimic de la ei, dar a incercat sotul un sampon anti-matreata. N-a fost prea multumit.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cand sunt probleme cu scalpul e destul de greu sa gasesti produse care sa fie cele potrivite.

      Ștergere
  8. La fel dupa recomandarea farmacistei am luat balsam cu chinina si complex de vitamine, par tern bla bla, hranitor bla bla bla... foarte dezamagita, dupa uscare, mi’a lasat parul foarte gras, arata mai rau ca inainte de spalare... chiar am avut o speranta, bani in vint, ce ma fac cu el acum?(

    RăspundețiȘtergere