Oriflame - Mama si Fiica, o legatura unica

11.6.16

Despre campania Mama si Fiica a celor de la Oriflame v-am povestit si anul trecut cand am fost cu mama la evenimentul organizat la Teatrul Odeon, anul asta am fost din nou la finala, tot la Odeon, si am petrecut cateva ore cu mama, ceea ce nu poate sa fie decat frumos. Daca nu stiti ce e cu campania asta gasiti aici toate detaliile, anul asta asta au fost peste 1000 de povesti inscrise in concursul al carui mare premiu este o excursie de shopping in Stockholm si bani de cheltuiala. Poate va inspira si la anul va inscrieti si voi.

Imaginea campaniei din acest an este Alina Eremia (impreuna cu mama ei), iar prezentatorul a fost Pavel Bartos (la fel ca anul trecut), in fata caruia nu ai cum sa nu razi. Mi-au placut adidasii verzi asortati la costum, dar cel mai mult imi place spontaneitatea lui - omul e facut pentru scena si m-as fi dus si numai pentru asta. Minirecitalul Alinei Eremia nu pot sa zic ca m-a incantat peste masura, dar a fost un moment reusit.

Evenimentul a durat aproape 3 ore, in care cele 9 echipe finaliste si-au spus povestile si ne-au incantat cu diverse momente artistice. Mie personal mi s-au parut mai reusite momentele de anul trecut, dar le-am savurat si pe cele de anul asta, desi mi s-a parut ca s-a exagerat de cateva ori. O sa dau vina pe emotii, nu e usor sa urci pe o scena si sa dansezi/ canti/ reciti/ joci in fata atator oameni. 

Eu am savurat momentele petrecute cu mama, au fost cateva ore in care ne-am destins si am ras, asta cred ca e si ideea acestui eveniment si d-asta am si ales sa scriu despre seara petrecuta la Odeon. Sa va aduc aminte (daca cumva ati uitat) sa va faceti timp pentru oamenii importanti din viata voastra, sa va faceti timp pentru voi si pentru ceea ce conteaza cu adevarat, sa va faceti timp sa va bucurati sufletul. 

Ma trezesc de multe ori cu gandul la tata si as vrea sa ii zic "hai sa iesim sa mancam ceva bun", "hai sa ..." si raman cu gandul ca nu mai am cu cine ...Sunt zile cand pun mana pe telefon si as vrea sa imi sun bunicii sa ii intreb ce fac, au trecut mai bine de 11 ani de cand n-am mai format numarul lor de telefon, insa nu l-am uitat ... asa cum stiu ca n-o sa uit multe momente pe care le-am petrecut cu cei dragi mie.


Cum vi se pare ideea celor de la Oriflame? Ati participa la un astfel de concurs?

7 comentarii

  1. Răspunsuri
    1. Mi se pare un eveniment super frumos care ne reaminteste ce conteaza cu adevarat, asta conteaza pana la urma.

      Ștergere
  2. Mi se pare super evenimentul si ma bucur ca ati putut participa. :) N-ar fi rau sa si castigati daca n-a fost deja extragerea :D

    Dar vroiam sa-ti spun ca ai facut 2 fapte bune dintr-un foc, fara sa te chinui deloc ceea ce e genial. :))

    1. Am pus mana pe telefon si am sunat-o ACUM pe bunica. Din cauza mea si a starilor mele mai mult sau mai putin bune, saraca sufera pt ca o sun mult mai rar decat de obicei, desi imi propun in fiecare zi sa o sun macar pe ea pt ca are o varsta inaintata. Dar nu-mi iese inotdeauna...
    2. Mi-am satisfacut o placere (ne)vinovata si am profitat de oferta yankee de pe site 3+1 gratis la votive candlles (50 g. 11.90 bucata) Oferta e doar azi, asa ca ma gandesc sa o las si la tine pe FB. Multumesc :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E bine ca te-am inspirat la ceva frumos. N-am participat, deci n-avem ce sa castigam. :)

      Ștergere
  3. Eu nu mai am nici parinti nici bunici. Ultimul s-a dus de curand tata, poate de dorul mamei, cine poate sti.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu cred ca o sa aflam niciodata raspunsul la de ce-ul asta, de-asta e bine sa profitam de fiecare moment de care putem.

      Ștergere