Gelurile de dus hranitoare Nivea Creme

14.6.16

Nu stiu cum se face ca mereu ajung sa va arat pe blog geluri de dus cu arome interesante sau care mi se par mie ca ies din tipare, insa aproape niciodata nu apuc sa scriu despre cele care sunt tot timpul pe raftul meu din baie si dupa care intind mana de multe ori. Asa se intampla si cu gelurile de dus de la Nivea, am in baie vreo doua variante (in format mare) si in afara de Creme Smooth pe care l-am amintit intr-o postare cu multa vreme in urma n-am spus nimic despre ele, desi imi plac mult de tot.

In gama Nivea Creme sunt trei variante de gel de dus, inspirate din formulele celor mai iubite creme pentru ingrijirea corpului: Creme Smooth, Creme Soft si Creme Care. Le-am incercat pe toate trei, sunt la fel de cremoase, diferenta majora este mirosul, insa eu am observat si o diferenta la nivelul de hidratare, mi se pare ca cel mai hranitor este Creme Care.


Creme Smooth are o formula imbunatatita cu unt de shea si vitaminele A, E si F si este preferatul meu dintre cele trei. Imi place aroma, imi place senzatia pe piele si pot sa-l folosesc si in perioadele cand pielea mea da semne de revolta si ma confrunt cu diverse probleme (ca in perioada asta cand ma mananca pielea de la orice).

Creme Soft contine ulei de migdale si este cel mai parfumat dintre cele trei, insa pe mine tocmai mirosul ma face sa nu-mi placa la fel de mult precum celelalte doua variante pentru ca nu ma omor dupa mirosul de migdale. Este hidratant si lasa pielea foarte matasoasa si placuta la atingere, asa ca sunt sigura ca o sa va placa daca va place mirosul de migdale.

Creme Care este un rasfat pentru piele, mi se pare ca este cel mai hranitor din toate, iar aroma imi trezeste amintiri dragi (v-am mai spus, n-o sa mai repet). Formula contine provitamina B5 si uleiuri pretioase care curata pielea delicat si ii ofera o hidratare intensiva. Mi se pare perfect pentru serile cand tot ce vrei e sa te relaxezi si sa-ti rasfeti pielea.

Toate trei variantele sunt disponibile la 250, 500 si 750 ml, asa ca daca va place vreunul dintre ele puteti sa il luati in varianta mare si sa va bucurati de el o perioada mai lunga de timp. Iar daca sunteti din Bucuresti si aveti pe langa voi un magazin 99 cents (eu il stiu pe cel de pe Vatra Luminoasa) am vazut variantele mari la 11-12 lei, asa ca puteti sa faceti o super afacere si sa va rasfatati si pielea in acelasi timp.

Ati incercat vreuna dintre cele trei variante? Care este preferata voastra?

2 comentarii