7 intr-o saptamana #72

19.6.16


M-am gandit mult daca sa public astazi ceva sau nu ... saptamana asta s-a sfarsit extrem de dureros pentru mine si daca o sa cititi pana la sfarsit o sa intelegeti de ce ... viata m-a invatat ca trebuie sa mergem inainte orice s-a intampla si asta incerc si eu sa fac. N-am cuvintele la mine sau mai bine zis nu-mi arde sa scriu despre multe, asa ca o sa incerc sa fiu scurta si sa-mi vad de ale mele.

Am inceput saptamana cu o vizita la Ivatherm, brand cu care nu am mai avut contact in ultimii ani, dar pe care l-am redescoperit cu ocazia asta, asa ca probabil o sa va povestesc mai multe despre produsele pe care am ales sa le incerc de la ei daca o sa mi se potriveasca si o sa-mi placa. O alta noutate a saptamanii au fost produsele Balm Balm, luate de pe Love Lula (v-am mai povestit de site, ofera transport gratuit pentru comenzile mai mari de 10 lire si au o multime de produse misto), imi doream de ceva vreme sa le incerc, asa ca mi-am satisfacut pofta.

Cand am fost la cumparaturi am luat sparanghel si branza de capra si am facut o salata cu rosii cherry, perfecta pentru zilele astea calde. Am vrut sa profit de oferta de la Marrionaud, dar nu mi-a mai stat mintea la nimic, asa ca n-am mai profitat de promotia Lancome, dar mi s-a parut super interesanta si tentanta. V-am aratat si pe Facebook noul meu mouse luat de aici, imi place si ma bucur ca pana la urma mi-am satisfacut si pofta asta.

Poza cu pisoiul am facut-o la inceputul saptamanii cand i-am facut baie si voiam sa va povestesc putin despre el (ca m-ati intrebat cum mai e), sa va spun ca ultimele saptamani au fost extrem de grele atat pentru el, cat si pentru voi, am schimbat iar tratamentul si lucrurile parca incepusera sa fie mai bine, insa la momentul cand va scriu randurile astea micutul luptator nu mai e aici, sper sa fie intr-o lume mult mai buna si sa fi scapat de toata suferinta.

Desi stiam ca ziua asta va veni si a rezistat multe luni peste ceea ce ne-am spus medicii, doare la fel de rau si in mintea si in sufletul meu e o adevarata furtuna. Desi incerc sa le opresc, o avalansa de ganduri si sentimente au pus stapanire pe mine si am o stare nu tocmai buna. 3 suflete (printre care si Bella) pierdute intr-un an si un pic e prea mult pentru mine, iar eu ma simt sleita de multe ... postarile pe blog vor continua pentru ca am avut inspiratia sa scriu cateva in avans zilele trecute, insa probabil ca voi raspunde cu intarziere la comentarii si nu voi asa activa. Am nevoie de timp ... sa inteleg, sa accept, sa-mi ling ranile.

Tot ce stiu in momentul asta este ca de cate ori o sa ridic privirea spre cer o sa-mi aduc aminte si de ochii lui ... sa aveti o saptamana frumoasa!

14 comentarii

  1. Din acest motiv am renuntat sa mai adopt pisicute.Aida Dolce

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Durerea te poate bloca pe moment, insa un om care iubeste animalele va gasi tot timpul putere si energie sa ajute. Cred asta cu tarie.

      Ștergere
  2. Offff.. mi ai rupt inima..
    O saptamana cu Dumnezeu si multe binecuvantari iti doresc! 😪

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Lucrurile astea fac parte din viata si sunt dureri pe care nu le poti evita. :(

      Ștergere
  3. cred ca nimic nu se compara cu aceasta durere...si nu exista nici un remediu pentru a ,,repara" durerea...capul sus...o noua saptamana minunata.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Un suflet pe care il pierzi este intotdeauna un motiv de lacrimi, eu n-am ajuns la punctul in care sa nu simt durere si nu cred ca o sa ajung vreodata.

      Ștergere
  4. Te imbratisez, Camelia! Iti doresc multa putere si sunt sigura ca micutul a stiut ca ai facut pentru el tot ce ai putut.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc Georgiana, tu stii bine cum te macina durerea asta si gandurile, oricat ai incerca sa iti pastrezi calmul.

      Ștergere
  5. Nu sunt eu iubitoare de animale, dar pot sa ma pun in locul tau. Sunt alaturi de tine. Mi-ar placea maxim sa pot sa te fac sa simti mai bine, dar...Incearca sa ramai cu parte frumoasa. in rest, nu stiu ce as mai putea spune...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt momente cand nimic nu poate sa te faca sa te simti mai bine, asta e unul dintre ele. Iar eu l-am trait de atatea ori incat ... multumesc pentru gandurile bune.

      Ștergere
  6. Uff, stiu cat de greu este, am trecut si eu prin asta. Saptamana buna sa ai :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Imi pare tare rau sa aud din nou o veste trista. Sper sa gasesti putere sa treci si peste asta.
    Te pup si te imbratisez!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa m-am saturat si eu sa va dau vesti triste, se pare ca nu mai scap de situatiile astea urate ... multumesc pentru gandurile bune.

      Ștergere