7 intr-o saptamana #71

12.6.16


Saptamana asta a fost una foarte obositoare pentru mine si ma refer la faptul ca eu m-am simtit foarte obosita (urmarea racelii si a noptilor nedormite, in mod sigur) si nu am functionat asa cum trebuie. Am reusit insa sa-mi revin cu somnul, am inceput sa mananc cat de cat (la mine intotdeauna problemele pleaca din gat) si parca incepe sa fie mai bine. Dar lasand astea la o parte, vara e aici si afara e cald rau si eu am tendinta sa folosesc cat mai putine produse si sa simplific totul (mai ales ca am avut si niste probleme cu pielea si niste mancarimi care mi-au dat o stare de nervozitate - nici nu vreau sa ma gandesc la vechile mele probleme cu dermatita de contact, refuz sa ma gandesc ca o sa va confrunt iar cu asta).

Printre preferatele mele de saptamana asta sunt apa de toaleta English Dawn Gardenia, Tinted Eye Contour Corrector for Dark Circles de la Academie, uleiul de cacay de care v-am povestit zilele trecute (daca vreti sa-l incercati am vazut aici varianta de 5 ml, iar transportul este gratuit la comenzi de peste 10 lire), rimelul Definicils de la Lancome, Instant Light Natural Lip Perfector de la Clarins in nuanta 07 si crema cu SPF50 de la Apivita. 

Fructele au fost de cele mai multe ori micul meu dejun in ultimele zile, nectarine, pere, mere, capsuni, pepene galben, kiwi, banane, ce-am avut in casa a ajuns pe farfurie si mi se pare un inceput foarte bun de zi. M-am reintors la salate dupa o pauza si am descoperit branza la gratar, care duce salatele la cu totul alt nivel, asa ca am mancat destul de multe salate saptamana asta.

Zilele trecute am fost la o lansare Avene (crema nuantatoare Hydrance Optimale cu SPF30, probabil o sa va povestesc mai multe despre ea pentru ca pare interesanta) si am descoperit Ceainaria Infinitea, pe care o vazusem doar in poze pana acum. Mi-a placut mult (daca n-o stiti puteti sa vedeti aici mai multe poze), mi s-a parut o gura de aer curat intr-un oras nebun si am savurat un ceai cu gheata.

Parul meu a fost cam maltratat in ultima vreme si am resimtit asta. Am avut o groaza de evenimente si am tot folosit uscator, placa, ondulator si nu mi-a placut deloc cum se simtea parul. V-am aratat intr-o postare fara sa va spun multe cateva produse de la Natural Cosmetic, am inceput sa folosesc produsele pentru par si mi se par fenomenale. O sa va povestesc mai multe despre ele pentru ca merita, eu mi-am luat cateva produse pentru parul uscat/ degradat cu seminte de in, keratina, cristale lichide si sunt incantata de ele. Ba chiar am primit complimente cat de lucios si sanatos pare parul meu, cand eu stiu ca starea lui nu e cea mai buna.

Nivea mi-a reamintit cat imi plac gelurile lor de dus cremoase (poate o sa va povestesc mai multe despre ele pentru ca sunt produse care chiar merita laudate) si mi-a trimis un pachet tare frumos cu niste flori superbe, care a venit - ca intotdeauna - intr-un moment mai mult decat potrivit. Sfarsitul de saptamana a insemnat relaxare, timp petrecut in aer liber si cumparaturi (nu prea mai aveam de nici unele in casa), iar noutatea este ca am cumparat baby spinach. Cred ca stiti si voi ca spanacul este cosmarul vietii mele si nu-l suport, ei bine cand am fost in Infinitea am mancat o salata cu baby spinach si parmezan care mi-a placut la nebunie, asa ca ... vom vedea.

Saptamana voastra cum a fost? Va bucurati de vremea de afara sau deja nu mai suportati caldura?

17 comentarii

  1. Cate bunatati! :) M-ai facut curioasa de produsele de par de la Natural Cosmetic, am intrat pe site au preturi bune si eu ma confrunt cu parul uscat in ultima perioada.
    Oh da, salata cu baby spinach si parmezan e un deliciu, poti inlocui cu rucola, delir.. :) e perfecta pentru vremea de afara.
    Sa avem parte de o saptamana frumoasa, eu deja sar intr-un picior ca de vinerea viitoare intru in vacanta(2 luni si un pic) :)) yuhuu! :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca de-abia astepti vacanta. O sa va povestesc mai multe despre produsele de par, pe mine m-au surprins intr-un mod mai mult decat placut, chiar nu ma asteptam sa fiu atat de incantata.

      Ștergere
  2. ce bine arata salata! :) O saptamana usoara

    RăspundețiȘtergere
  3. Spanacul e chiar gustos crud, sunt sigura ca-ti va placea - mie imi place sa-l stropesc cu un pic de zeama de lamaie si ulei de masline. Si eu am fugit de el toata copilaria mea, pentru ca ai mei il gateau si era groaznic la gust; mai tarziu, cand am crescut si am descoperit ca se poate manca si crud, am avut o revelatie :) spanacul si varza raman doua din principalele mistere ale naturii pentru mine - cum pot ele sa fie atat de bune crude si atat de groaznice atunci cand sunt gatite?

    Sa te insanatosesti cat mai repede si sa te bucuri de frumusetea verii!
    Mie imi place la nebunie vremea asta - e mix perfect de primavara si vara.
    Saptamana mea a fost lunga si provocatoare (continui cu vertijul si ma bucur de orice semn de insanatosire, oricat de mic), obositoare, dar s-a incheiat frumos, alaturi de oameni dragi si timp de calitate.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O sa vad, spanacul este cosmarul copilariei mele, trebuie sa trec peste partea mentala intai, dar macar incerc. :))

      La multi ani! (si atat)

      Ștergere
  4. Deși îmi place și mie mult brânza pe grătar (prima oară în Grecia am încercat-o), nu am încercat s-o pun și în salate dar mi-ai dat o idee bună!
    Eu încă mă bucur de căldură, deși azi de dimineață simțeam că mă sufocă, dar nici nu eram eu tocmai în apele mele. Din cauza asta am folosit totuși mai puțin machiaj și eu.
    Să ai o nouă săptămână cât mai bună!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E chiar misto in salate, eu separat n-am mancat, desi am niste halloumi care trebuie sa ajunga in tigaie urgent. :)

      Ștergere
  5. In fiecare saptamana ma uit cu o absoluta placere pe blogul tau. Iti multumesc pentru toate sfaturile si propunerile tale. De asemenea, ne poti rexomanda si un primer? Cu caldura asta imi este greu sa imi pastrez machiajul pe toata perioada zilei.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca sunt de folos informatiile pe care le ofer. In urma cu cateva saptamani am facut review primerului Healthy Skin de la Neutrogena, cauta postarea si o sa gasesti acolo mai multe detalii. Mie imi place foarte mult si primerul de la Laura Mercier, insa se poate comanda doar de afara si e mult mai scump.

      Ștergere
  6. Cum pregatesti branza acea care arata delicios? Ce fel de branza ai folosit? Ai facut-o pe aragaz, in tigaie speciala pentru gratar?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E facuta in tigaie cu invelis ceramic, fara nimic adaugat. In salata asta am folosit branza pentru gratar de la Delaco, insa poti incerca si halloumi daca vrei ceva si mai misto.

      Ștergere
    2. Abia astept sa incerc si eu! Sunt mega fan branza. :D
      Multumesc de pont!

      Ștergere
  7. Cred că am mirosit și eu English Dawn Gardenia de la The Body Shop. Era în același ambalaj parcă, dar nu mai știu culoarea. Poate apare unul nou curând din aceeași colecție? Ideea e că mi-a plăcut super mult cum miroase <3. Rezistă bine mirosul?

    O săptămână frumoasă!
    Butterfly Timi

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu stiu ce sa-ti spun, e posibil sa fi fost in colectia veche, care s-a scos anul trecut si acum sa fie doar relansat, desi pe comunicate scria ca e lansare noua. Oricum mirosul este foarte curat si perfect pentru vremea asta, fiind apa de toaleta nu rezista insa foarte multe ore.

      Ștergere
  8. Imi plac super mult articolele astea ale tale desi nu apuc sa iti comentez mereu. :)
    Rujurile astea de la Clarins sunt printre preferatele mele.
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici eu nu prea mai apuc sa comentez pe bloguri, citesc cand am timp, imi zic in minte sa comentez cand am timp si uit, bineinteles.

      Ștergere