Lava and gold

19.9.15


Una din combinatiile mele preferate din ultima vreme este grena cu auriu ... de fapt nu stiu de ce zic din ultima vreme. Grena imi place de cand ma stiu si, bineinteles, ca ma leaga ceva emotional de culoarea asta. Tata (ca si bunicul meu, de altfel) a fost rapidist convins asa ca visiniu (ca nu prea zicea nimeni grena acum 30 de ani) e o culoare prezenta in viata mea de zeci de ani. Si, desi nu-mi plac nuantele de rosu/ grena pe unghiile mele, am descoperit o culoare care mi se pare fenomenala si care arata impecabil.

Este vorba de Lava de la Melkior - o gasiti AICI, recent lansata cu colectia Let's Love Life. Pozele sunt facute in a cincea zi de purtare (cred ca se si vede ca deja imi crescusera unghiile bine) si nu se vede nici un semn de purtare. As fi putut foarte bine sa aplic un singur strat - atat de opaca este culoarea - insa eu am vrut doua ca asa m-am obisnuit. De abia in a saptea zi am vazut semne de purtare, dupa ce-am stat cu mainile in apa mai mult timp. Daca sunteti in cautarea unei nuante de grena vi-o recomand cu inima deschisa. Singurul aspect la care trebuie sa fiti atente este sa folositi o baza pentru ca va pata unghiile fiind o culoare atat de inchisa. Un truc pe care nu cred ca l-am mentionat pana acum pe blog si pe care eu il folosesc cu ojele inchise la culoare este sa aplic doua straturi de baza ca sa-mi protejez unghia. Functioneaza!

Inele aurii le-am luat de pe Romwe (aici le gasiti la oferta) si motivul pentru care am vrut sa vi le arat separat intr-o postare este materialul. Eu am mai avut inele de genul asta si s-au stricat (deformat) extrem de repede fiind dintr-un material prost. Astea-s extrem de misto, sunt destul de multe grosimi ca sa puteti sa faceti diverse combinatii si sunt rezistente si lucrate foarte bine. Vreau sa caut ceva argintiu asemanator pentru ca din cand in cand simt nevoia sa port si asa ceva.

Asta am vrut sa va arat astazi! Sambata frumoasa!

5 comentarii

  1. Deci.. imi plac la nebunie inelele.. imi place si oja.. e culoarea preferata a mamei.. dar vreau sa mentionez ceva important, bunicul meu, tatal mamei, era Rapidist.. si de cand eram mica iubesc si eu Rapiduuuuuuuuuul!
    Ps. Iubesc inelele am mai spus-o odata, stiu.
    Sambata binecuvantata! God bless your beautiful soul!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi place la nebunie Lava!! E o nuanta superba!!! Plus, am mai primit o oja albastra gratuit, care e un albastru perfect, mat!! Love, love,love!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am vrut si eu sa profit de oferta cu ojele si sa iau celelalte doua nuante, insa m-a mancat undeva sa dau o alta comanda inainte pe alt site si am ramas fara bani. Asa ca sa le porti tu cu placere. :)

      Ștergere