Cumparaturi de pe Choies

17.9.15

ochelari - AICI
bratari - AICI
inel - AICI
colier - AICI
poncho - AICI
geanta - AICI

Am reusit sa fac poze si la produsele primite in a doua comanda data pe Choies, dar ... nici nu stiu ce vreau sa exprim de fapt. Nu sunt extrem de incantata de ceea ce am primit, nu pot insa sa zic nici ca-s produse de rahat (scuzati exprimarea) si ma gandesc in principal la geanta cand scriu asta. Am achitat comanda in mare parte folosindu-ma de punctele pe care mi le-au pus in cont dupa ce nu mi-au trimis pulovarul si alte cateva produse la comanda anterioara (suma platita efectiv cu cardul meu a fost mica), dar cred ca daca as fi achitat eu toata suma, tinand cont de preturile mari care sunt pe site, m-as cam fi enervat. 

Accesoriile imi plac si chiar au fost achizitii inspirate. Ochelarii sunt la fel ca cei din cealalta comanda de la ei (varianta asta e cu rame aurii si lentile verzi, inca ma mai gandesc daca merita sa-mi iau o pereche de Rayban si lentile mirror si d-asta tot incerc diverse variante mai ieftine, nu-s hotarata, recunosc si nici nu vreau sa arunc aiurea banii pe ochelari scumpi pe care sa ii tin in sertar), inelul il comandasem si pe argintiu si n-a mai fost in stoc, insa imi place mult si cel auriu, este mult mai fin decat credeam eu ca va fi, ceea ce nu poate decat sa ma bucure. Colierul cu frunze a avut nevoie de putina atentie (noroc cu clestele pe care il am mereu la indemana, zalele nu au fost stranse foarte bine), dar este finut si dragut si mama deja m-a rugat sa i-l dau ei, ceea ce am si facut. Bratarile sunt pentru zilele cand o sa ma simt eu periculoasa si rea. 

Ponchoul este dragut, insa mult mai subtire decat credeam eu ca va fi si mai degraba e gri decat bej (cum e in poza de pe site). Nu merita pretul de pe site (l-am vazut pe aliexpress la mult mai putin, nu garantez insa ca este acelasi produs), insa pot sa-l port fara probleme si e lucrat frumos, singura lui problema reala e ca e cam subtire si ca eu am vrut ceva bej si asta e cam spre gri. 

Cea care m-a dezamagit este geanta, am ales oricum un model pe care nu-l port de obicei si care nu prea ma caracterizeaza (dar tocmai asta am vrut - sa fie ceva diferit), insa nu modelul e problema - ci culoarea, uitati-va la pozele facute de mine si la cele de pe site. Vi se pare ca seamana culoarea? Eu as zice ca nu, ce-am primit eu este un maro roscat si materialul e clar diferit. Nu cred ca o s-o port, prin urmare nu prea are sens s-o pastrez. Daca as fi platit pretul pe care il are pe site cred ca ma zgariam pe ochi, asta e realitatea. Am de la ei de pe site genti misto, asta insa nu e una dintre ele.

Intre timp mi-a ajuns si a treia comanda, n-au fost decat doua produse, dar imi plac amandoua la nebunie si recunosc, fara rusine, ca am mai dat o comanda aseara pentru ca unul dintre produse (o sa vi le arat ... nu stiu cand) mi-a placut atat de mult incat am vrut sa-l am si in cealalta culoare disponibila. Una rece si alta calda ... oricum comanda care de-abia a ajuns mi-a sters gustul amar lasat de geanta.

2 comentarii

  1. Imi plac mult colierul si inelul, sunt foarte delicate! :)

    http://the-may-day.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere