7 intr-o saptamana #37

27.9.15


A mai trecut o saptamana, una zapacita, cu o gramada de lucruri si oameni agitati, cu momente mai vesele si momente mai triste, cu vesti bune si cu situatii nu prea placute, o alta saptamana din viata ... la inceputul saptamanii mi-am facut o pulpa de pui la gratar si am mancat-o cu orez rosu si combinatia de morcovi si zucchini de care v-am mai zis si mi-a placut la nebunie. A fost una din putinele mese mai ca lumea pe care am apucat sa le am, in rest totul numai pe fuga a fost.

Am primit cateva masti de la 7th Heaven (noua denumire a celor de la Montagne Jeunesse), doar stiti ca-mi plac ca le-am aratat de atatea ori pe blog, sigur o sa le folosesc cu placere. Daca ma urmariti pe Facebook stiti deja ce e cu pulovarul roz din casmir de la Marc Jacobs, am intrat intr-un SH sa caut niste pantaloni de trening din catifea sa imbracam o saltea pentru pisoiul cu probleme si am dat peste un pulovar de casmir original de la Marc Jacobs pe care am dat 10 lei (pretul lui original fiind 298 dolari, dupa cum m-am documentat eu cand am ajuns cu el acasa), doar nu credeati ca puteam sa-l las acolo (si, daca va intrebati, pantaloni nu am luat). Am primit niste colete cu haine comandate in ultimele saptamani si imi place tot ce-am primit.

Cei de la Choies mi-au trimis cadou un portofel pisica (il gasiti aici) pentru ca au intarziat cu expedierea unei comenzi luna trecuta, am inteles ca si-au mutat depozitul sau asa ceva, un gest frumos as zice, mai ales ca portofelul este mult mai reusit decat cel pe care il am de pe ebay. E alt material si e haios, eu tin in el diverse chestii micute pe care le pierd mereu prin geanta. Cei de la InstaNatural mi-au trimis pentru testare o masca si un tratament de par cu ulei de argan si chiar sunt curioasa sa le incerc, produsele pentru ten si corp pe care le-am incercat de la ei mi-au placut mult.

Iar ultima noutate sunt lentilele TopVue Air pe care am inceput deja sa le port si care pana acum mi se pare super ok. Anul trecut am incercat 3 tipuri diferite de lentile pentru miopia pe care o am din nastere si ochiul meu stang (sensibil si plin de figuri, as zice) nu a acceptat nici una. Pana acum cu astea ma inteleg extrem de bine, daca continui tot asa o sa va povestesc pe blog despre ele pentru ca sunt sigura ca mai sunt si alte persoane interesate.

Saptamana voastra cum a fost?

14 comentarii

  1. Mancarica ta are mai multe calitati, este buna, sanatoasa si arata foarte bine ,imi place mult prezentarea. Jacheta ciclam ti-am admirat-o din prima zi, Portofelul pisicuta e delicios, iar gestul furnizorului este de toata lauda. Mastile si tratamentul de par cu argan sunt super, mi-ar placea si mie sa le testez. Despre lentile ce sa zic.... sa te obisnuiesti cu ele si sa fii multumita. Te pup draga mea ,saptamana mea nu a avut nimic deosebit de povestit, a fost una ca toate celelalte ,cu atat mai mult cu cat a plouat si a fost rece . O zi minunata iti doresc <3

    RăspundețiȘtergere
  2. Farfuria e super yummy. Puloverul roz e super misto, iar de masti nu mai zic <3

    Saptamana mea a fost mai buna decat altele.

    RăspundețiȘtergere
  3. Mi-ai facut pofta de colindat sh-uri si chiar imi "trebuie" un portofel de-asta pentru plasturi, clamite si alte chestii marunte de prin geanta. Abia astept impresii despre lentile si despre produsele InstaNatural.
    Sa ai o saptamana usoara!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O sa va povestesc de ele pe masura ce le incerc si am niste impresii formate, sa ai o saptamana frumoasa! :)

      Ștergere
  4. imi place portofelul pisica, te binedispune!

    RăspundețiȘtergere
  5. Instant mi-e foame de la prima poza:)) Portofelul cu pisicuta e tare simpatic !
    xoxo

    www.sorananistor.com

    RăspundețiȘtergere
  6. Ce afacere buna ai facut cu puloverul , culoarea e superba .
    Sa ai o saptamana frumoasa , te pup.
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, a fost noroc chior, ca sa zic asa. Sa ai si tu o saptamana frumoasa! :)

      Ștergere
  7. Good catch cu puloverul Marc Jacobs! :)

    http://the-may-day.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere