Mici cumparaturi de la Hello Free Z One Discount

13.8.16

Aseara am ajuns la Hello Free Z One Discount si am gasit cateva produse chiar interesante la preturi foarte bune, asa ca astazi fac ceea ce fac de obicei - incerc sa va inspir sa cumparati inteligent. N-am mai fost la ei de vreo trei luni (cred), am ajuns tot la magazinul din Pantelimon pentru ca am avut treaba in zona aia, mi s-a parut mult mai gol decat eram obisnuita, dar tot am reusit sa gasesc cateva produse pe care de-abia astept sa le incerc.


Lotiunea sub forma de spray de la Palmer's a fost o surpriza mai mult decat placuta si a ajuns direct in cosul meu. Nu stiam ca o au in magazin, eu ma uitam dupa cea de la Vaseline pe care am tot ratat-o in trecut si am dat de asta. A fost doar 19,99 lei si spun doar pentru ca mai tarziu am intrat in DM si am vazut cealalta varianta a lotiunii (cea albastra) cu 46 lei, mai mult decat dublu. Am incercat-o deja aseara si-mi place mult - are mirosul specific de unt de cacao pe care il au produsele Palmer's, dar contine si aloe vera ceea ce o face foarte racoritoare.


Vazusem pe pagina lor de Facebook ca au adus ceva produse de la Phil Smith si chiar am sperat sa gasesc si eu ceva care sa mi se potriveasca. Erau mai multe game la raft, eu m-am decis la Wow! Brunette si am pus in cos samponul si balsamul, despre care am citit pareri foarte bune. La capitolul ingrijirea parului erau o gramada de produse tentante, asa ca daca ajungeti pe la ei aveti de unde alege.


Am vazut in magazin si cateva produse travel size (ultima data cand am fost erau si mai multe), iar ceea ce mi-a atras mie atentia a fost gelul de dus de la I love ... varianta Minty Choco Chip, cred ca mai era inca o varianta disponibila (daca nu ma insel a fost pana in 5 lei), dar si niste sprayuri de corp. De la I love ... aveau mai mult produse, inclusiv niste seturi interesante, dar si balsamurile de buze la 3,99 (sau asa ceva). Era cat pe ce sa iau si un set de mini lumanari de la ei, nici nu stiam ca au si lumanari. La casa am gasit un alt produs travel size care m-a tentat, asa ca l-am luat - crema cu unt de cacao si vitamina E de la Palmer's. A fost 6 lei si stiu ca se va dovedi extrem de utila cand plec undeva, ca sa nu mai zic cat de haios e ambalajul asta travel size.


Produsele dupa care m-am dus de fapt sunt cele de mai jos. Am vazut ca au adus iar lumanari de la Mainstays (variantele mari cu 3 arome mi-au placut mult de tot si v-am si povestit despre ele pe blog), n-am luat decat una - Fresh Baked Cookies (16,99 pentru 326 grame) pentru ca era ultima cu aroma asta, insa cred ca o sa ma duc sa mai iau cateva pentru ca aroma se simte in toata casa si pretul este mai mult decat bun.

Tartele de la Glade le ochisem tot pe pagina lor de Facebook si aroma asta - Vanilla Biscotti - era cea care ma interesa. Sunt 6 tarte in pachet si au costat 11 lei, nu erau decat cateva la raft, iar cealalta aroma pe care o vazusem pe Facebook nu era deloc. Nu le-am incercat inca (le pastrez pentru seri mai reci), insa aroma pare extrem de interesanta.


O alta chestie vazuta la casa cand ma pregateam sa platesc a fost setul cu 3 mini oje Ciate pe care am dat un pret de-a dreptul comic - 9 lei. Era ultimul set ramas, asa ca nu stiu daca mai gasiti sau nu, dar ideea e sa va uitati si la casea pentru ca sunt o gramada de chestii interesante care scapa privirii. Inainte cu doar doua zile sustineam sus si tare ca nu mai cumpar nici o oja, dar chiar nu aveam cum sa le las acolo. Am o oja gri de la Ciate care merge perfect cu cele doua nuante de argintiu.


Ultimul produs n-are nici o legatura cu cele de mai sus, eu sunt extrem de incantata de el, nu stiu daca si cateii mei vor fi de aceeasi parere, dar chiar aveam nevoie de un spray de gura pentru animale (mai ales cand ai seniori printre patrupede apreciezi cu adevarat un produs de genul asta). De la Just 4 Dogs am mai folosit produse si nu am avut probleme, iar preturile sunt extrem de bune - 7-8 lei am dat pe sprayul asta.


Ce va tenteaza dintre produsele pe care le-am luat? Cand ati fost ultima data la Hello Free Z One Discount? Ce-ati cumparat?

10 comentarii

  1. Lumanarile ma tenteaza, dar si ojele nu sunt de lepadat. In magazinele Hello Free Z One Discount n-am ajuns niciodata deoarece locuiesc la peste 500 de km de ele.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu cred ca o sa ma duc sa mai iau cateva lumanari, am incercat-o deja pe asta si s-a simtit aroma in toata casa.

      Ștergere
  2. Am fost chiar ieri..:) m-am dus special sa recumpar samponul Vo5 Revive me daily 2 in 1(ideal pt parul meu uscat si "incurcacios"),am mai luat un balsam de par cu cocos Natural World,un balsam Pantene keratine repair,ciocolata Diablo fara zahar si niste dropsuri Diablo cu menta (gen Alpenliebe)..N-am apucat sa testez inca produsele,dulciurile imi plac foarte mult,dar acasa am avut neplacuta surpriza sa constat ca aveam un aftershave de 8 lei pe bon, pe care evident ca nu-l cumparasem..asta e acum..:( next time voi fi mai atenta

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Banuiesc ca ai fost in Tineretului ca in Pantelimon nu era nimic de la VO5 (m-am uitat eu pentru o prietena). Trebuia sa le dai un mesaj legat de produsul in plus, poate a fost neatentie, poate altceva. Macar sa stie. :)

      Ștergere
  3. Foarte misto magazinul asta. Eu tot sper sa se extinda

    RăspundețiȘtergere
  4. Sa le folosesti cu drag! La mine e racoare, ieri si azi am ars lumanari parfumate.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Zilele trecute si in Bucuresti a fost mai bine, acum a venit iar caldura. :)

      Ștergere
  5. Si eu tot in Pantelimon ma duc. Ar trebui sa ajung si eu luna asta ca vad numai bunatati la tine.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am tot zis ca ma duc si la cel din Tineretului, de curiozitate, dar n-am ajuns.

      Ștergere