Academie Tinted Eye Contour Corrector for Dark Circles

27.8.16


Folosesc crema colorata anticearcan pentru conturul ochilor de la Academie de cateva luni bune si tot am zis ca va povestesc despre ea, dar n-am reusit pana astazi. O gasiti la cei de la Top Line, pretul nu este tocmai mic, insa eu zic ca merita, mai ales ca este un produs foarte spornic si cred ca imi va ajunge luni buni de acum incolo.

Crema a fost lansata anul asta si combina pigmentii de iluminare cu eficienta unui creme tratament pentru conturul ochilor. Cei de la Academie spun ca reduce aspectul cearcanelor prin imbunatatirea microcirculatiei, eu insa cred ca nu prea ajuta nimic cand cearcanele au niste cauze clare. Lasand la o parte acest aspect crema in sine este foarte misto si mie mi-a placut atat de mult, incat am decis sa va povestesc despre ea si pe blog, desi cred ca am mai amintit-o in anumite postari.

Eu prefer sa o folosesc dimineata, mai ales in zilele cand vreau un aspect mai odihnit, dar natural, pigmentii de iluminare chiar ajuta mult si aspectul general este de ten mai odihnit. Nu va imaginati ca are vreo acoperire mare ca nu asta e scopul, insa face o treaba destul de buna si mi se intampla de multe ori sa o prefer altor produse de acelasi gen care ofera o acoperire mai mare.

Cei de la Academie ne-au recomandat la lansare sa folosim degetele pentru a incalzi produsul si a intra mai bine in piele, insa eu de multe ori folosesc si pensula si rezultatul este la fel de bun. In ultimele luni am folosit pensula 110/ Face Shape de la Zoeva pentru concealer, desi nu asta e scopul ei, insa imi place mult si chiar ma bucur ca am avut inspiratia sa o folosesc asa pentru ca fac o pereche foarte buna impreuna. 

Crema poate fi folosita pentru a lumina coltul intern al ochilor sau anumite zone mai inchise ale tenului (nari, in jurul gurii, cearcane, barbie, frunte) sau pentru a masca anumite imperfectiuni. Eu prefer s-o folosesc in special pe zona de sub ochi pentru a hidrata zona si a o lumina, insa in zilele cand m-am grabit sau mi s-a parut ca tenul are nevoie de putin ajutor am folosit-o si pentru un usor efect subtil de iluminare.

Mi se pare un produs foarte practic, nu este nevoie sa folosesti si crema si concealer, textura este cremoasa exact cat trebuie ca sa nu apara cute sub ochi, iar efectul este unul natural, dar care ajuta tenul sa para mai odihnit. Fiind vorba de o crema nu este nevoie sa fie fixata cu pudra, ceea ce o face ideala pentru persoanele care nu vor sa-si incarce tenul sau dispun de putin timp dimineata pentru a se aranja.

Ati incercat-o? Ce experienta aveti cu produsele Academie?

4 comentarii

  1. Am avut o crema de maini de la Academie care mi-a placut maxim si cred ca si asta trebuie sa fie la fel de buna. Deocamdata nu an avut mari probleme cu cearcanele, dar e bine ca stiu de existenta ei. Macar pt a o recomanda deocamdata.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. N-am incercat produse pentru corp de la ei, cel putin nu-mi amintesc. :)

      Ștergere
  2. Pare a fi o crema foarte buna. Eu in fiecare dimineata am cearcane la ochi. E buna si pentru a ma ajuta in aceasta problema?

    RăspundețiȘtergere