3 produse Elizabeth Arden pentru o baza perfecta

26.8.16

Motivul pentru care am inceput acest blog a fost ca am vrut sa spun mai departe despre produsele misto pe care le descopar si care merita incercate. Nu mi-am pierdut entuziasmul, inca ma bucur cand dau de un produs misto, inca simt nerabdarea sa va spun despre el, inca simt ... si asta e semnul ca fac ceea ce trebuie. In ziua in care n-o sa mai simt bucurie atunci cand scriu o sa ma opresc, dar pana atunci o sa savurez fiecare moment si o sa va povestesc cu entuziasm atunci cand imi place ceva. 

Produsele de care vreau sa va povestesc astazi mi-au placut de la prima folosire, atat de mult incat le-am folosit zile la rand si as fi vrut sa va povestesc despre ele fara sa mai astept. Insa am niste reguli (nescrise) atunci cand vine vorba de parerile pe care le impartasesc pe blog si nu ma abat de la ele. Produsele in cauza sunt de la Elizabeth Arden, un brand de care v-am mai povestit si care cred ca merita promovat mai mult. 

Nu-mi place cuvantul perfect sau mai bine zis nu-mi place cum este folosit in jurul meu, dar l-am folosit in titlu tocmai ca sa intelegeti cat de mult imi plac produsele astea de machiaj. Impreuna cu primerul de care v-am povestit aici sunt alegerea perfecta pentru zilele cand vreau sa am tenul impecabil si sa nu-mi fac griji ca nu va rezista sau ca o sa am nevoie de retusuri.


Ceramide Lift and Firm Cream Makeup Broad Spectrum Sunscreen SPF 15 e de ceva vreme pe lista mea de dorinte, am citit numai de bine despre el si atunci cand l-am incercat in magazin mi-a lasat o impresie foarte buna. Varianta originala este in recipient tip borcan (si asta strica putin din proprietatile de ingrijire pe care le are ca bonus acest fond de ten), dar eu am reusit sa pun mana pe ambalajul de tip tester, asa ca ma pot bucura din plin de tot ce are de oferit fondul asta de ten.

Nuanta pe care o folosesc eu este Vanilla Shell 02 si mi se potriveste foarte bine. Formula fondului de ten contine Ceramide Triple Complex care intareste si reface textura pielii, microsfere calibrate care asigura o culoare ce se mentine toata ziua, mica alumina pentru a difuza lumina si a blura imperfectiunile, vitaminele A, C si E pentru hidratare si protectie si, asa cum e clar si din denumire, are si protectie solara 15.

Imi place fondul asta de ten atat de mult incat nici nu stiu cu ce sa incep - are o acoperire medie spre mare, este nevoie de o cantitate extrem de mica pentru toata fata, arata natural, nu incarca absolut deloc si rexista toata ziua. Datorita tehnologiei CPT liniile fine (si am o banuiala ca si ridurile mai adanci, dar la mine nu e cazul) sunt netezite si au aspect mai relaxat, ceea ce face ca intreg aspectul tenului sa fie unul mai tanar, mai luminos si mai sanatos. 

Inainte sa iau fondul asta de ten preferatul meu din tot ce am in momentul asta era Magic Foundation de la Charlotte Tilbury, pot sa va spun ca nu m-am mai atins de el de cand am incercat Ceramide Lift and Firm. Daca sunteti in cautare unui fond de ten bun si sunteti trecute (dar nu numai) de o anumita varsta incercati-l, s-ar putea sa va placa la fel de mult cum imi place mie.


Acum vreo 2 ani va povesteam pe blog despre un alt stilou iluminator de la Elizabeth Arden - Sheer Lights Illuminating Pen care mi-a placut la nebunie si de care mi-a fost dor cand a devenit discontinued. Cand am vazut Flawless Finish Correcting and Highlighting Perfector am stiut ca vreau sa-l incerc si am sperat sa fie la fel de bun. Nuanta pe care am ales-o este 1 cu subton somon, care functioneaza cel mai bine pentru cearcanele mele cu tenta albastruie.

Imi place produsul la nebunie, dar detest ambalajul si cand zic asta nu ma refer la tubul auriu elegant si frumos, ci la sistemul de scoatere a produsului care in teorie e misto (si in general il prefer la produse de genul asta), dar care in practica pune probleme - trebuie sa apas de cateva ori, nu iese nimic, iar cand in sfarsit isi face treaba scoate prea mult produs. Asta e singurul lucru care nu-mi place la el.

Formula este foarte misto, contine antioxidanti pentru a hidrata si proteja pielea, mica pentru a ilumina si microsfere soft focus pentru a blura liniile fine si imperfectiunile. Acoperirea este medie si reuseste sa confera un aspect mai luminos si mai odihnit, fara a incarca zona de sub ochi. Eu il fixez cu pudra si n-am avut probleme sa se stranga in liniile fine sau sa arate rau.


Despre Ceramide Skin Smoothing Loose Powder am citit pareri impartite - ba ca e minunata, ba ca incarca si nu arata deloc bine, asa ca eram foarte curioasa sa vad cum e si sa-mi fac singura o parere. Pudra mea preferata din toate timpurile este Translucent Loose Setting Powder de la Laura Mercier, iar Ceramide Skin Smoothing nu e deloc departe de ea.

Este extrem de fina, are o textura matasoasa, iar ingredientele anti-aging aduc un plus de ingrijire pielii. Mica si ce nebunii mai contine pe acolo blureaza optic liniile fine si imperfectiuniile, dau tenului un aspect mai neted si mai luminos. Am ales nuanta Light (exista si o varianta translucida) si mi se potriveste perfect. Fixeaza foarte bine concealerul si fondul de ten, lasa tenul cu un aspect luminos si sanatos si rezista intreaga zi, adica exact ceea ce eu astept de la o pudra.


Ati incercat vreunul dintre produse? Sunteti familiarizate cu produsele de machiaj de la Elizabeth Arden?

8 comentarii

  1. Am balit pitin la fondul de ten :)) prea misto l-ai descris

    RăspundețiȘtergere
  2. eu am un ruj EA, un rosu superb, cremos si rezistent! am avut si un gel de curatare, f bun si mirosea divin. pacat ca nu primesc mai multa atentie, pt ca merita! chiar vreau in viitorul apropiat sa incerc si alte produse si o sa consult blogul tau.

    RăspundețiȘtergere
  3. Vreau si eu fondul de ten , l-ai descris prea frumos :)
    Am un blush crema care imi place enorm , ti-am mai povestit de el .
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu am blushurile crema pe lista, cred ca ti-am mai zis ca le-am incercat in magazin de cateva ori si mi-au placut mult. :)

      Ștergere
  4. Cat de frumos ai descris produsele! Le-ai facut o reclama mai buna decat si-ar fi facut-o ei.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt parerile mele sincere, n-au nici o treaba cu reclama. :)

      Ștergere