7 intr-o saptamana #76

17.7.16


Ce caldura a fost zilele astea! Atat pot sa zic! Si-mi vine sa repet. Marti am fost la un brunch la Miko Cafe si mi s-a parut o evadare din orasul asta care fierbe, daca sunteti in zona Pietei Romane si va topiti faceti-le o vizita. E racoare, puteti sa mancati ceva sanatos si delicios si sa beti un fresh delicios, eu am ales unul de rodie si mi-a placut mult. Dupa brunch m-am intalnit cu Ella si dupa ce m-a plimbat pe strazi de m-am plictisit ne-am oprit la Gradina cu Filme si am savurat o limonada si am stat de vorba pana tarziu. 

Mi-am comandat cateva farduri noi si o paleta de la Melkior, o sa va povestesc mai mult despre ele si o sa va arat si niste swatchuri pentru ca am vazut ca-s destule de putine pe net si e greu sa te decizi cand n-ai un magazin unde sa le incerci. Alte noutati sunt produsele de la Elizabeth Arden, le-am incercat acum cateva luni, mi-au placut si am ramas cu gandul la ele. Le-am folosit deja si primele impresii sunt foarte bune, asa ca probabil o sa va povestesc mai multe pe blog dupa ce le folosesc o perioada.

Eu de cand e asa cald nu prea pot sa mananc nimic, insa zilele trecute am facut o salata care mi se pare perfecta pentru vremea asta si am zis sa vi-o arat, poate va inspira. Am folosit un amestec de spanac, rucola si valeriana, am adaugat somon afumat, capere si muguri de pin si a iesit un deliciu - a fost si satioasa si racoroasa, sigur o s-o fac des vara asta. 

Saptamana asta am umblat printre amintiri si am dat de una dintre cele mai frumoase amintiri pe care le am - o poza cu Bella si bunicul meu. Poza este printre ultimele pe care le am cu bunicul meu, la cateva luni dupa asta boala l-a invins, iar Bella avea doar cateva luni si deja ne aratase ce caine deosebit e. Atat bunicul meu, cat si Bella, sunt printre cele mai frumoase suflete care au fost in viata mea si nu exista zi in care sa nu ma gandesc la ei.

Sfarsitul de saptamana m-a prins printre prieteni. La fel ca si weekendul trecut am stat de vorba, am ras si ne-am simtit bine. In perioada asta simt mai mult ca oricand nevoia de momente de relaxare totala, mai ales ca nu cred ca voi reusi sa ajung undeva in vacanta. Sa aveti o duminica minunata!

12 comentarii

  1. As bea o limonada buna acum, ca tot mi-ai povestit de Miko. Cald si mult praf! Eu mi-am comandat creme si protectii uv. Salata ta, ca de obicei, arata exceptional.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pe vremea asta limonadele si ceaiurile cu gheata sunt cele mai bune. :)

      Ștergere
  2. La mine a fost o saptamana cu parfumata,cu reduceri The Body Shop, cu multe salate si mai mult porumb fiert si fara Pepsi. :) A fost o saptamana mai bune cu niste planuri de viitor care incep sa se contureze.
    O saptamana minunata!
    P.S Foarte frumoasa si speciala poza ta :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Partea cu Pepsi imi place, s-o tii tot asa. Si sa mai aud d-astea bune de la tine. :)

      Ștergere
  3. Am avut o saptamana insuportabila din cauza caldurii. Nu am avut randament nici la serviciu nica acasa.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ne-a afectat pe toti, din cate am inteles saptamana asta o sa fie mai respirabil.

      Ștergere
  4. La fel si la mine cu caldura :( dar din fericire de 2/3 zile e mai ok . Foarte impresionanta poza cu bunicul tau si Bella .
    Ce de bunatati de la EA , abia astept sa ne povestesti despre ele, am si eu doua produse si la iubesc .
    Sa avem parte de o saptamana mai racoroasa !! Te pup
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E o amintire frumoasa care imi trezeste o multime de sentimente, dar asa e si normal. La Bucuresti e un pic mai bine saptamana asta, sper ca si la tine e la fel. :)

      Ștergere
  5. Așa-mi place și mie să răscolesc prinre poze, să-mi amintesc de oameni, momente și locuri faine, de care altfel riști să uiți.
    M-ai și pârât cu umblatul printre străzi. :))
    Să ai o săptămână și mai bună! Hai că măcar e respirabil!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ti-am spus ca fac public totul. E ok afara, dar eu sunt varza, am gatul prastie, nici sa vorbesc nu pot. :)

      Ștergere
  6. Imi plac mult postarile de genul acesta. Ma gandesc sa le abordez si eu.

    RăspundețiȘtergere