Clatuu, alternativa non-invaziva a liposuctiei

22.6.16

Despre criolipoliza si ce presupune (cum se procedeaza, care este tehnologia, ce rezultate pot sa apara) v-am povestit anul trecut mai multe. V-am spus atunci ca este o procedura pe care sunt curioasa s-o incerc, insa n-am apucat sa fac asta. Vara trecuta a venit cu probleme pentru mine si nu mi-a stat mintea la asta, insa recent am participat la o lansare care mi-a reamintit ca este un subiect care ma intereseaza.

Cei de la Top Line Medicals au lansat in cadrul clinicii Silhouette Unirii noua tehnologie Clatuu, un tratament care remodeleaza corpul, printr-o procedura care nu este dureroasa si care nu necesita recuperare. Faptul ca este o interventie non-invaziva si ca celulele adipoase distruse sunt eliminate natural de organism prin sistemul lipidic si nu mai revin sunt cele mai importante aspecte de luat in seama pentru cine se gandeste la un astfel de tratament, pe care eu il vad perfect pentru grasimea localizata pe o anumita zona si care nu a putut fi eliminata prin dieta si sport.


Ce este nou la Clatuu si-l diferentiaza de celelalte aparate de gen de pe piata este temperatura la care ingheata stratul adipos (-9 grade Celsius intr-un timp scurt astfel incat nu se resimte durere la nivelul zonei tratate) si aplicatoarele. Sunt doua tipuri de aplicatoare, unul plat pentru tesutul adipos redus si unul cu manipol curbat pentru tesutul adipos dezvoltat, care se regaseste de obicei pe abdomen, spate sau solduri. 

In functie de stratul adipos se pot pierde pana la 5 centimetri pe zona (rezultatele depind de fiecare pacient in parte), efectul este vizibil la 3 saptamani de la realizarea tratamentului, iar rezultatul final se instaleaza la 12 saptamani de la realizarea procedurii. Odata distruse prin crioterapie, adipocitele nu se mai regenereaza pe zona tratata, astfel incat rezultatul obtinut se mentine timp indelungat.

Am asistat in cadrul clinicii la o demonstratie live a tratamentului, totul a durat mai putin de o ora, procedura n-a fost deloc neplacuta, tehnologia fiind de ultima generatie. Tocmai datorita tehnologiei Clatuu timpul alocat tratamentului este unul mai scurt intrucat raza de actiune este de 360 grade si astfel zona este mentinuta la o temperatura constanta, ceea ce face totul mult mai rapid.


Costurile nu sunt deloc mici, insa cei ce au incercat spun ca merita. In cadrul centrelor Silhouette pana la 1 octombrie sunt preturi promotionale: o zona de tratament - 390 euro, doua zone de tratament - 690 euro si trei zone - 990 euro si este recomandat sa se completeze procedura cu Endermologie LPG si biostimulare Ultratone pentru rezultate si mai bune. 

Ce parere aveti de noile tehnologii care apar pe piata? Va tenteaza Clatuu? Ce zona ati alege pentru tratament?

9 comentarii

  1. Era un aparat care ajungea la -8 grade, cool tech parca ii spunea. Diferenta de pret este destul de mare pentru 1 grad diferenta. Rezultate poti avea cu amandoua.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Despre Cool Tech am scris si eu anul trecut, insa si la Cool Tech trebuia avuta grija sa fie ultima versiunea aparuta, cele de acum cativa ani inghetau doar la -3 grade in circa 10 minute, iar rezultatele nu prea existau. Diferenta majora este timpul, mult mai scurt in cazul lui Clatuu, dar si aplicatoarele, eu am vazut si o demonstratie pe Cool Tech, dar cum nu le-am incercat spun doar ce-am citit despre ambele. :)

      Ștergere
  2. Ahaaaa.pentru asta era aparatul.minunat. pe care l-am vazut zilele trecute...pai da,ma tenteaza, am nevoie pe burta, si fund(mai mult) dar si in restul corpului.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, asta era, n-am mai zis nimic atunci pentru ca am vrut sa va povestesc mai multe pe blog. :)

      Ștergere
  3. Hau! arata bine aparatul asta, numa' bun pentru perioadele cand avem o nunta/ petrecere si trebuiesc date jos 2-3 kile, super rapid :))
    Eu am slabit cu antrenamente si dieta... Bine, nu e dieta, ca mananc normal, doar ca nu mai halesc shaorma, prajeli, nebunii (asa de des) :))).
    Si mi-au ramas un pic de solduri si putina burta, acolo, abdomenul inferior. Si putina celulita.
    Daaaar! saa mooor euu!! de 900 de euro, fac cardio pana ma fac schelete :))))))
    Adica, tre' sa fie nunta aia super fancy, ca sa intorc portofelul cu susul in jos, ca sa arat bine la ea!
    Ce bine de Madonna, are asa ceva acasa!

    Lasand gluma la o parte, mi-ar placea sa incerc asa ceva, daca mi-as permite sa dau banii pe un moft din asta. Din fericire, nu am nevoie crunta de el, dar poate intr-o zi, am sa ma rasfat si eu cu un tratament din asta.
    Mai repede as da 400 de euro pe niste acid hialuronic in buze, ca si asa am 2 dungi, in loc de gura.
    Dar na, fiecare dupa nevoi :))

    Georgi.
    PS: ce bine ar fi daca ai baga Disqus la comentarii, taaare misto ar fi :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Disqus are probleme mari si sunt multe bloguri care au pierdut comentarii, d-aia nu-l folosesc. E bine ca nu ai nevoie, zi asa ... acid hialuronic in buze? :))

      Ștergere
    2. Daaaa!! as vreaaa!!!
      Azi mi-as pune, daca m-ar lasa barbatu' :))))
      El zice ca ma place asa, dar numai eu stiu cat urasc sa staaaau sa ma dau doar cu rujuri nude/ roz pal, in general deschise... si sa nu pot sa port si eu un mov, un rosu... ca se vede ca (beeeep)!
      Georgi.

      Ștergere
  4. Suna minunat asa, dar pretul e super exagerat. Cu banii aia manci chestii sanatoase, mergi la sala sau... in excursii :D Mergi o tona pe jos si are efect de liposuctie :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Zonele cu grasime localizata nu au nici o treaba cu mancatul sanatos, mers la sala si altele - pentru asa ceva este ideal tipul asta de aparat.

      Ștergere