Noile produse Plaisirs Nature de la Yves Rocher

6.5.16

Va spuneam ieri pe pagina de Facebook ca in magazinele Yves Rocher s-a lansat noua gama Plaisirs Nature (on-line este disponibila de cateva saptamani), noile formule respecta pielea si sunt intens concentrate in ingrediente de origine naturala, au PH neutru si nu contin uleiuri minerale si parabeni. S-a lucrat si la ambalaje, atat flacoanele cat si recipientele cremelor contin plastic reciclat, iar tuburile sunt eco si contin cu 25% mai putin material plastic in comparatie cu tuburile precedente.

Plaisirs Nature este o gama completa cu peste 50 de produse ce ofera stare de bine in fiecare zi. Texturile produselor sunt interesante si inedite, gama contine: geluri de dus gomante cu seminte 100% din fructe, uleiuri de dus, sapunuri exfoliante, creme delicate si exfoliante pentru corp, uleiuri pentru corp si masaj, ape de toaleta, cuburi efervescente pentru baie.

Sunt o gramada de arome si produse, care de care mai atragatoare si tentante, asa ca m-am gandit sa va povestesc mai multe despre ele ca sa stiti exact la ce sa va asteptati daca n-ati ajuns in magazine si vreti sa profitati de ofertele on-line si sa va spun si care mi s-au parut mie interesante. O oferta buna la gelurile de dus la 200 ml gasiti aici (e perfecta daca vreti sa incercati mai multe arome), iar celelalte produse le gasiti direct pe site.


In ritualul de relaxare - pentru regasirea starii de bine si a echilibrului esential - se gasesc patru colectii: Floare de portocal, Lavanda & Petit Grain, Lavanda & Mure, Migdale & Floare de portocal si Masline & Petit Grain. Preferata mea din cele patru este combinatia de migdale si floare de portocal (desi nu m-as fi asteptat la asta, nu sunt mare fana a aromei de migdale in cosmetice), aromele se combina delicios si daca va place parfumul Neroli de la Yves Rocher o sa va placa gama asta la nebunie. Mie parfumul mi se pare prea puternic, dar gama asta este super reusita. 

Desi nu-mi displace lavanda in cosmetice, parca mi s-a parut cam puternica aroma in colectiile astea, e posibil sa fie si de la cate produse am mirosit in magazin, daca ati incercat vreunul dintre produse si aveti alta parere sa-mi spuneti in comentarii. Chiar sunt curioasa daca doar eu le-am perceput asa.




In ritualul de energie - pentru regasirea fortei si a energiei vitale - sunt patru colectii: Mandarina, Lamaie & Cedru, Mango & Coriandru, Lamaie & Busuioc si Zmeura & Menta, nu stiu sa va zic care mi-a placut mai mult, sunt interesante toate. Eram extrem de curioasa in privinta celei cu zmeura si menta, ma asteptam la ceva mai racoritor, insa mi s-a parut dulce, mult mai dulce decat ma asteptam. 

Cred ca tine doar de gusturi si mi se pare cam greu sa alegi doar una dintre ele. Cea cu mango si coriandru mi-a amintit de o editie limitata de acum cativa ani si cred ca o sa va placa pentru ca are ceva care atrage, iar combinatia de lamaie si busuioc s-ar putea sa vi-o amintiti de vara trecuta cand a fost editie limitata. Probabil ca a avut succes si au decis s-o faca permanenta. Cea cu mandarina, lamaie si cedru o s-o incerc si o sa va spun cum mi se pare pentru ca n-am apucat sa-mi formez o parere clara.

Iar in ritualul de senzualitate - pentru momente de senzorialitate - sunt doua colectii complexe: Vanilie Bourbon si Nuca de Cocos. Nu cred ca trebuie sa va mai spus ca preferata mea e cea cu vanilie, mie cocosul nu-mi place, dar stiu ca voua va place asa ca mai tarziu va asteapta pe pagina de Facebook un giveaway cu doua produse din aceasta gama. Iar cand ajungeti prin magazine mirositi si produsele daca sunteti fane cocos, sigur o sa va placa.

Daca v-a placut gama veche cu vanilie o sa va placa si asta, aroma este la fel de intensa, usor gurmanda, calda, eu una am simtit ca ma invaluie, deci as folosi-o pe vreme mai rece sau in serile cand am o anumita stare. Mi-ar fi placut sa vad si gelul gomant in aroma asta (tocmai am terminat unul din colectia veche), dar e interesant si exfoliantul pe baza de zahar si de-abia astept sa-l incerc.




Mi se pare ca cei de la Yves Rocher au facut o treaba foarte buna cu noua gama, de la arome (exista ceva pentru fiecare indiferent de gusturi) si ambalaje pana la preturi, care sunt mai mici, iar produsele mai practice si mai generoase. Ati incercat ceva? Va tenteaza vreun produs, vreo aroma anume?

14 comentarii

  1. Ma tenteaza Lavanda & Mure :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca iti place mirosul de lavanda o sa-ti placa in mod sigur. :)

      Ștergere
  2. Trebuie sa le miros sa vad care îmi place

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu le-am incercat dar ma tenteaza varianta zmeura+menta .
    Nu am fost niciodata atrasa de lavanda, imi aduce aminte de odorizantele pentru toaleta :( .
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce asociere interesanta ai la lavanda, am ras cand am publicat comentariul si am ras acum din nou. :)

      Ștergere
    2. Camelia, stiu ca e de ras, chiar m-am gandit daca sa spun sau nu, dar sincer asa simt, niciodata nu mi-a placut.
      (Anamaria )

      Ștergere
  4. Daca ai stii de cat timp asteptam eu sa apara toate frumusetile astea? :)) Nici bine nu au scos din vanzare colectia de Craciun ca eu deja asteptam noutatile :)). Ce sa zic.. eu sunt fana! Ma bucur ca au lasat gama cu cocos si vanilie, au fost tot timpul best seller si imi plac mult aromele lor gurmande.
    M-am indragostit iremediabil de aroma flori de portocal si migdale, ca atare am gelul de dus si lotiunea de corp..excelente! :)
    Ma tenteaza tare gama Vanille Bourbon in special crema de corp fondanta, am auzit ca e tare faina si mirosul de vanilie se mentine mult.
    Olive&Petit Grain si gama cu Mandarine, Lamaie si Cedru iarasi ma tenteaza rau de tot. Ce ma bucur ca au lasat gelul de dus gomant cu zmeura si exfoliantul cu vanilie, chiar daca le-a schimbat textura si ambalajul, cred ca sunt super oricum.
    Sa iti mai spun ca as incerca si un ulei de dus?.. :)
    Au dat lovitura cu noile arome si un lucru care imi place: au tinut cont de preferintele clientelor dealungul anilor si nota 10 pentru preturi, ambalaje eco si ingrediente cat mai naturale.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu vreau sa incerc un ulei, dar va trebui sa mai astepte ca am o gramada de produse pentru dus/ baie incepute. Mie mi-a placut mult de tot ce-au facut cu gama asta. :)

      Ștergere
  5. N-am abtinut si m-am abtinut si..jur ca m-am abtinut maxim!! :)) Dar am cedat cu ocazia ofertei de ieri cu -50 RON la 100 de RON. Si cum ziceam, m-am scapat si le-am luat PE TOATE!! :)) De parca n-as avea destule geluri de dus, daaar :P

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ha ha, nu stiu oferta aia, cred ca ii cedam si eu. :))

      Ștergere
  6. Am plasat si eu o comanda cu trei geluri de dus, de abia astept sa vina!

    RăspundețiȘtergere