Cumparaturi de la Marionnaud, Melkior si Vivre

27.5.16

Postarea de astazi e una combinata, am sa va arat cateva noutati cosmetice, dar si cateva produse pentru bucatarie pe care le-am cumparat si despre care stiu ca o sa primesc intrebari cand o sa le vedeti in poze, asa ca am ales sa pun in postarea asta. Nu prea merg cosmeticele cu bucataria, dar e viata reala si eu asta v-am aratat mereu. In plus, imi plac prea mult ca sa nu vi le arat si voua.


Miercuri dimineata am vazut in magazinul on-line al celor de la Marionnaud o promotie interesanta, aveau si o oferta care inca este valabila cu 20% reducere la produse de machiaj si ingrijire ten si corp (e valabila pana pe 6 iunie daca vreti sa profitati) asa ca mi-am comandat Mary-Lou Manizer de la The Balm. Am vrut sa-l iau cand am fost in Debenhams, dar nu-l aveau. Am tot amanat sa-l iau pentru ca mintea mea e setata pe Moonstone de la Becca, dar pana la urma am zis ca asta e, trebuie sa vad ce e nebunia asta din jurul lui. E misto, atat zic acum, sper sa-mi domoleaza pentru o perioada pofta de alte iluminatoare.

Promotia de care va ziceam a fost ca la orice comanda se ofereau cateva miniaturi Lancome. N-am stiut ce anume, dar cum imi doream iluminatorul am zis sa profit. Ieri am primit coletul si sunt incantata de ce am gasit in colet si de rapiditatea cu care s-au miscat. In cutia Lancome am gasit o varianta de 7 ml a parfumului La Nuit Tresor (pe care nu-l stiam, nu-mi plac flankerele in general, dar asta mi se pare chiar interesant), o miniatura a fondului de ten Miracle Cushion si 3 mostre: crema Visionnare si fondurile de ten Teint Idole Ultra 24h si Teint Miracle.

Marionnaud are mereu promotii tentante on-line (astazi au avut Happy Hour in intervalul 12-14 si la orice comanda de 79 lei se oferea un ruj Chubby Stick de la Clinique), eu sigur o sa mai comand de la ei pentru ca a fost o experienta de shopping chiar misto si suma (150 lei) pentru transport gratuit mi se pare decenta. In colet am gasit si doua mostre ale unor produse marca proprie, dar si un card parfumat cu noul parfum pudrat de la Narciso Rodriguez, care m-a surprins chiar placut, pana acum n-am gasit vreun parfum de la ei care sa-mi placa in mod deosebit.


Celalalt colet pe care l-am primit ieri este de la Melkior si daca ma urmariti pe Facebook probabil stiti ca am fost (si inca sunt dezamagita) de serviciul lor de relatii cu clientii. Comanda mi-a ajuns dupa 9 zile, au fost niste probleme de care nu vreau sa mai vorbesc, insa sper ca cei de la Melkior sa schimbe ceva in modul de lucru pentru ca e pacat de produsele pe care le au. 

Mi-am luat iluminatorul Spring Shine, pudra bronzanta Glam Sun si blushul Allure, pe care voiam sa le incerc de ceva vreme. Am profitat de una din ofertele pe care le-au avut saptamana trecuta cu o reducere de 25 lei la comenzi de peste 100 lei cred si mi-am satisfacut poftele. Am facut cateva swatchuri rapide (o singura trecere a degetului peste produs), puteti sa vedeti si voi cat de pigmentate sunt.

Melkior are tot timpul oferte bune si mai mereu au transport gratuit prin curier (fara limita de suma), in plus puteti sa folositi si codul melkior10coltul pentru o reducere de 10% (teoretic nu se cumuleaza cu alte promotii, practic depinde de multi factori), sper doar sa lucreze la partea de comunicare si sa imbunatateasca ceva.


Ultimele produse pe care vreau sa vi le arat sunt de pe Vivre (de Vivre v-am mai povestit si v-am mai aratat ce-am cumparat de la ei - daca n-ati cumparat pana acum de la ei va las aici o invitatie care va ofera o reducere de 25 lei la prima comanda indiferent de valoarea comenzii) si sunt chestii de bucatarie, mai exact vesela. Nu prea au legatura cu ce v-am aratat mai sus, insa stiu ca mereu ma intrebati de unde ai farfuria aia, dar cana, dar lingurita aia draguta, asa ca am zis ca mai bine vi le arat.

Mi-am luat un set pentru mic dejun (zic ei) pe care l-am tot vazut pe site in ultimele saptamani si mi s-a parut extrem de dragut, doua boluri pentru supa (nu sunt eu mare amatoare de ciorbe/ supe, dar vara imi place sa fac supe reci), o furculita cu maner cu model (lingurite am multe, am vrut si o furculita) si 6 boluri pentru sosuri, care mi se par extrem de practice. Comanda a fost in jur de 80-90 lei si a ajuns in 3 sau 4 zile.


Voi ce v-ati luat in ultima perioada? Aveti ceva urgent pe lista de dorinte? Eu inca mai am, recunosc!

17 comentarii

  1. Si eu am profitat de oferta de la Marrionaud, dar am primit produse diferite: un mini parfumel La vie est belle, o mini crema de ochi Hydra Zen, mostra de Miracle Cushion si doua pliculete unul de Lancome Visionnaire si unul Renergie Multi-lift.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am crezut ca toata lumea primeste la fel, sa folosesti cu placere ce ti-ai luat.

      Ștergere
  2. Si eu am un wish list luuuuung...
    Deocamdata astept doua comenzi Melkior.
    Mie, de regula, imi ajungeau coletele de pe o zi pe alta... De data asta nu stiu ce s-a intamplat, ca si la mine au intarziat... :(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pe mine nu m-a deranjat atat de tare ca a intarziat (chiar pot intelege ca se pot intampla diverse), ci modul in care s-a desfasurat totul. Sper sa-ti ajunga si tie si sa te bucuri de produse.

      Ștergere
  3. Noua de ce nu ne-ai spus de oferta Lancome ? Mrrrrr........sau n-am fost eu pe faza ? :)
    E un iluminator foarte bun, eu il ador , vroiam sa -mi iau si Cindy Lou-Manizer dar nu-l au pe stoc .
    Sa te bucuri de noutati .
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De-abia am apucat sa comand eu, printre treaba de la munca. Cand m-am uitat din nou se epuizase stocul. :)

      Ștergere
  4. Daca mai vezi ceva happy hours din astea, da de stire :D

    Eu mu inteleg filosofia iluminatorului, avad tenul gras eu nu stiu cum sa-l matifiez mai tare, Stiu ca e ALTCEVA, dar pt mine e tot luciu :)) Ce stie taranu'... :))
    ADOR tacamurile tale!! <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ei au oferte zilnic, n-apuc eu sa le vad, cand sa mai si anunt?

      Iluminatorul n-are nici o treaba cu tenul gras, mai ales daca e unul calitativ. :))

      Ștergere
  5. Eu azi mi-am luat mobila pt dormitor de pe Vivre. Abia aștept sa ajungă!
    Și bonus o cana scumpa, dar mișto.

    RăspundețiȘtergere
  6. Sa le folosesti cu placere! Foarte frumos e blush-ul Melkior, ma duc si eu sa-l incerc in magazin.
    Cand am comandat eu de la ei prin iarna, am patit aceeasi chestie, nici urma de colet dupa o saptamana intreaga, il si platisem in avans. Cand am sunat la ei si-au cerut scuze si au retrimis coletul, asa ca l-am primit a doua zi, dar daca nu ziceam eu nimic... cine stie.
    Weekend placut!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu sper sa nu se mai repete situatia, chiar nu stau bine cu rabdarea in astfel de cazuri. :)

      Ștergere
  7. Eu am fost incantata de produsele de la Melkior. Bine ca s-a rezolvat problema. Setul de mic dejun este extrem de frumos. Daca stiam de el il luam de Valentine's.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ofertele de la Vivre sunt pe o perioada scurta (cateva zile) si se schimba mereu produsele.

      Ștergere
  8. Sa le folosesti pe toate cu drag! La Melkior pregatesc si eu o comanda, vreau mai multe sa incerc.

    RăspundețiȘtergere
  9. Marionnaud au cele mai bune oferte online din toate magazinele de beauty si transport mult mai ieftin decat la Sephora. (150 vs 290 ron).
    Initial au inceput cu happy hour vinerile intre 12-14, apoi au avut o saptamana de happy hour la Paste iar acum ofertele apar des si cumva aleatoriu, desi cea de vineri intre 12-14 ramane constanta. Recomand verificarea paginii pe facebook pentru a vedea ce oferte popularizeaza.

    Am ajuns sa fac comenzi de la ei aproape saptamanal, ofertele sunt irezistibile. De exemplu am primit cadou in ultimele 3 luni Kenzo Flower 15 ml, Givenchy Dahlia Divin 15 ml, Very Irresistible EDP 30 ml, Calvin Klein Sheer Beauty 30 ml. Conditia era sa achizitionezi produse de minim 150 sau 200 ron, convenabil de altfel. Iar astea sunt doar unele din oferte, ca au fost multe, pe unele nu le-am dorit, pe altele le-am ratat. Sunt atat de atractive incat iti vine sa comanzi din doua in doua zile. Ofertele astea apar si pe site dar sunt popularizate mai repede pe Facebook, de asta merita verificat zilnic.
    Am ajuns sa fac comenzi dese la ei, desi am un voucher mare de la Sephora, primit cadou acum 6 luni si nici pana acum revendicat.

    Ce imi place la ei e ca au mereu promotii online cu reduceri aproape constante de 20 - 30 % si ca toate achizitiile se transforma in puncte care se tranforma in bani (cec cadou cu care poti achizitiona apoi produse). Ultima achizitie e o crema Clinique Moisture Surge de 30 ml la 59 ron. Oferta inca mai e pe site. Cum sa nu profiti?

    Sa nu uit, curierul livreaza in 24-48 ore maxim si mereu sunt mostre in pachete.

    RăspundețiȘtergere